Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

DutchPublisher

Lid
 • Aantal items

  188
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

DutchPublisher won de laatste dag op 6 april

DutchPublisher had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

251 Uitstekend

Over DutchPublisher

 • Titel
  Survivor

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. De ziekenhuisopnamen zeggen ook niet alles, sinds het ontmoedigingsbeleid om helemaal niet naar het ziekenhuis te gaan, richting ouderen en zwakkeren. Je vraagt je inmiddels af: welke cijfers zijn eigenlijk nog betrouwbaar. Niet die van het RIVM in ieder geval. De sterftecijfers van het CBS denk ik, maar daar kun je moeilijk beleid op maken, omdat ze sterk vertraagd naar buiten komen.
 2. Je zou verwachten dat, nu er meer wordt getest, het percentage gemeten besmettingen verhoudingsgewijs terugloopt. Dat is echter niet het geval; nog steeds kom ik uit op ongeveer 25%, rekening houdend met het ontbreken van een vijftal laboratoria in het weekend. Gelukkig neemt het in ieder geval niet significant toe. Zie: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/informatie-voor-professionals/virologische-dagstaten
 3. Bron: RD liveblog Ik zal de laatste zijn die beweert dat je in de directe nabijheid van zendmasten geen enkel gezondheidsrisico loopt, maar dit is volkomen onzin. Maar ongetwijfeld zijn er voldoende aluhoedjes, die het tegendeel beweren.
 4. Informatief filmpje over de werking van ons afweersysteem bij binnendringen van een virus: https://www.youtube.com/watch?v=wzI_SKNF6YI&feature=emb_rel_end
 5. 290 + 82 = 372 82 : 3,72 = 22,04 % hersteld Het percentage 'herstelden' zit nog maar bar weinig beweging in.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...