Ga naar inhoud

DutchPublisher

Lid
 • Aantal items

  262
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  7

DutchPublisher won de laatste dag op 16 april 2020

DutchPublisher had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

DutchPublisher's Achievements

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

393

Community reputatie

 1. Ik ben dat met je eens, maar er is de laatste maanden wel ontzettend veel gebeurd. Probeer je eens voor te stellen hoe je het een half jaar geleden zou hebben gevonden dat je in Nederland niet meer naar het buitenland kunt, niet meer binnen 1,5 meter van een ander mag komen op straffe van een bekeuring, dat overal op de rijkswegen borden je manen om niet onnodig de auto te pakken, dat alles zo'n beetje stil ligt qua activiteit? Zou je het hebben geloofd dat zoiets kon? Ik niet eerlijk gezegd. Het gaat voor mij allemaal net iets te soepeltjes. Zijn wij Nederlanders, misschien moet ik zeggen westerlingen, zulke makke schapen geworden? Wat is er toch allemaal aan de hand? Werkzame medicijnen worden verboden, we wachten op een vaccin, maar dat komt er echt niet, tenminste niet betrouwbaar en voldoende getest, want dat duurt vijf tot tien jaar. Maar men stuurt nu aan op een soort gezondheidspaspoort, waarin staat dat je gevaccineerd bent. Zo niet, dan wordt je flink beperkt in je mogelijkheden en dat zal wel met de kaasschaaf gaan, zodat er niet teveel verzet ineens komt.
 2. Inhakend op de absurditeiten rond ontsmetten en 1,5 meter regel. Ik heb momenteel een familielid die in het ziekenhuis ligt. Een ziekenhuis waar nog een aantal coronapatienten liggen, niet alleen op IC. Het lijkt er bij de hoofdingang streng aan toe te gaan. Buiten staat een beveiliger, die op drukke momenten, wanneer je moet wachten voor de draaideuren, voorkomt dat in de wachtrij de 1,5 meter niet wordt gehandhaafd. So far, so good. Maar in het draaideursegment mag je al met z'n tweeën en het lukt vrijwel niemand om dan die 1,5 meter te handhaven. Vervolgens wordt je in de ontvangsthal opgewacht door een vijftal verpleegkundigen en/of beveiligers. Maar die staan te dicht op elkaar. Ze moeten de naam van degene die je gaat bezoeken checken op een geprinte lijst, maar onder tijdsdruk blijft dat achterwege, stellen ze je snel de vraag of je hoest of koorts hebt en moet je verderop je handen met alcohol reinigen. Dan heeft men op de grond paden getekend met pijlen voor de looprichting. Veel mensen trekken zich daar niets van aan. Het vreemdste van alles is nog: werkelijk niemand, maar dan ook echt niemand draagt een mondkapje. Op de afdelingen loopt iedereen kriskras door elkaar en ik zie geen extra aandacht voor ventilatie. Wel hoor ik overal op de kamers groot en klein de airco zijn misschien dodelijke werk doen................. Ik zet steeds een buitenraam open als ik op de kamer ben.
 3. Een video over hoe intern bij artsen binnen de WHO ook twijfels leven over vaccins: https://www.youtube.com/watch?v=tEryDd66vpI Inhoudelijk goed; beetje knullige presentator, maar dat ligt misschien aan mij.
 4. Goede site, die pleit voor direct stoppen met de 1,5 meter waanzin. Veel wetenschappelijke onderbouwing ook. Op kundige en overtuigende wijze worden het beleid van de regering en de adviezen van RIVM ter discussie gesteld. https://viruswaanzin.nl/petitie-stop-de-lockdown/
 5. Dan ben je niet goed op de hoogte. Bij een ernstige griep 's winters is de oversterfte ongeveer 3500 personen en ook dat is helemaal niet nodig, als je de juiste maatregelen neemt. De regering en het RIVM hebben compleet gefaald en dat vertaalt zich in een onacceptabel hoge oversterfte. En niemand heeft het ooit gehad over miljoenen doden in NL bij dit coronavirus. Pokken erbij halen is onzin.
 6. Ik begrijp niet hoe je kunt spreken over 'gelukkig viel het wel mee'. Er is tot nu sprake van een oversterfte van meer dan 9000 personen. Dat is toe te schrijven aan het onbenul dat deze regering ten toon heeft gespreid vanaf afgelopen januari en duurt nog steeds voort. Men had nooit alleen moeten sturen op de incapabele visie van het RIVM en nog steeds houdt men dat vol. Wat is er nu aan onderzoek verricht door dat flut-instituut? Al meer dan twee maanden wachten we inmiddels op de uitkomsten van een onderzoek onder kinderen. Het enige dat vast staat is dat kinderen vaak asymptomatisch drager zijn en er vrijwel niet ziek van worden. Da's fijn, maar hoe zit het met de snelheid waarmee kinderen elkaar onderling besmetten? Besmetten kinderen vervolgens leraren en ouders? Grootouders? Niemand die het weet. Waarom wordt de visie van bijvoorbeeld Maurice de Hond niet getoetst? Waarom wordt huisarts Elens weggezet als een kwakzalver? Als we zijn medicatie in de eerste lijn inzetten, sterft er vrijwel niemand meer aan dit virus! Volgens clown De Jonge onderzoekt SWAB de werking, maar met foute uitgangspunten, namelijk wanneer de patiënt al in een vergevorderde verslechtering zit. Waarom blijft men maar kletsen over een vaccin, terwijl we al meer dan 10 jaar ervaring hebben met andere soortgelijke vaccins, bijvoorbeeld de griepprik, die volstrekt onvoldoende bescherming bieden. Ik zie veel meer heil in het geven van de cocktail van Elens, die kan komend najaar eenvoudig preventief worden voorgeschreven voor de risicogroepen. Stop verder direct met die anderhalve meter flauwekul. Buiten is er geen enkel gevaar en binnen moet goed worden geventileerd. Dat zal aanpassingen aan restaurants, cafés, theaters et cetera vergen. Laten we daar snel mee beginnen en onze economie redden!
 7. Maurice de Hond had de volgende verklaring: Hoge luchtvochtigheid door lage temperatuur in slachthuizen, icm slechte ventilatie. Lijkt me heel aannemelijk. (interview omroep ON!)
 8. Bron: RD liveblog Opnieuw wordt dus duidelijk wat een raar, incapabel mannetje deze clown minister De Jonge is. Rommelt maar wat aan; totale onbenul.
 9. Bron: RD Binnenland Een groot artikel, waaruit alleen wat mij betreft valt af te leiden, dat we nog steeds aan het aanmodderen zijn. Blijkbaar weet niemand in Nederland een helder plan van aanpak op te stellen. We testen nog steeds veel te weinig en dan alleen mensen met symptomen, terwijl je iedereen in bijvoorbeeld een dorp of stad zou moeten testen om echt inzicht te krijgen. We doen net alsof we in een model precies het effect kunnen uitrekenen van het doorvoeren van iedere kleine maatregel, wat grote kolder is. Er zijn nog steeds geen plannen voor een brede aanpak van tijdrovend contactonderzoek, nadat personen besmet zijn, enzovoorts, enzovoorts. Wanneer gaat Nederland inzien dat we met figuren als Van Dissel, Rutte en De Jonge geen stap verder komen en maand in maand uit richtingloos voort blijven ploeteren, waarmee er een reële kans blijft bestaan dat er nog vele ouderen en zwakken onnodig zullen sterven? Het hele artikel: 20200502 - Wanneer kan Nederland terug naar hoe het was_ - Binnenland - RD.nl.pdf
 10. Bron: RD liveblog De minister is dus incompetent; een clowneske praatjesmaker, die niks presteert.
 11. Bron: RD binnenland Het hele atikel: 20200425 Corona is niet zomaar een griepje - Binnenland - RD.nl.pdf
 12. Bron: RD economie Het complete artikel: Vertrouwen in de wetenschap wreekt zich in noodsituaties - Economie - RD.nl.pdf
×
×
 • Nieuwe aanmaken...