Ga naar inhoud

DutchPublisher

Lid
 • Aantal items

  262
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  7

Alles dat geplaatst werd door DutchPublisher

 1. Ik ben dat met je eens, maar er is de laatste maanden wel ontzettend veel gebeurd. Probeer je eens voor te stellen hoe je het een half jaar geleden zou hebben gevonden dat je in Nederland niet meer naar het buitenland kunt, niet meer binnen 1,5 meter van een ander mag komen op straffe van een bekeuring, dat overal op de rijkswegen borden je manen om niet onnodig de auto te pakken, dat alles zo'n beetje stil ligt qua activiteit? Zou je het hebben geloofd dat zoiets kon? Ik niet eerlijk gezegd. Het gaat voor mij allemaal net iets te soepeltjes. Zijn wij Nederlanders, misschien moet ik zeggen westerlingen, zulke makke schapen geworden? Wat is er toch allemaal aan de hand? Werkzame medicijnen worden verboden, we wachten op een vaccin, maar dat komt er echt niet, tenminste niet betrouwbaar en voldoende getest, want dat duurt vijf tot tien jaar. Maar men stuurt nu aan op een soort gezondheidspaspoort, waarin staat dat je gevaccineerd bent. Zo niet, dan wordt je flink beperkt in je mogelijkheden en dat zal wel met de kaasschaaf gaan, zodat er niet teveel verzet ineens komt.
 2. Inhakend op de absurditeiten rond ontsmetten en 1,5 meter regel. Ik heb momenteel een familielid die in het ziekenhuis ligt. Een ziekenhuis waar nog een aantal coronapatienten liggen, niet alleen op IC. Het lijkt er bij de hoofdingang streng aan toe te gaan. Buiten staat een beveiliger, die op drukke momenten, wanneer je moet wachten voor de draaideuren, voorkomt dat in de wachtrij de 1,5 meter niet wordt gehandhaafd. So far, so good. Maar in het draaideursegment mag je al met z'n tweeën en het lukt vrijwel niemand om dan die 1,5 meter te handhaven. Vervolgens wordt je in de ontvangsthal opgewacht door een vijftal verpleegkundigen en/of beveiligers. Maar die staan te dicht op elkaar. Ze moeten de naam van degene die je gaat bezoeken checken op een geprinte lijst, maar onder tijdsdruk blijft dat achterwege, stellen ze je snel de vraag of je hoest of koorts hebt en moet je verderop je handen met alcohol reinigen. Dan heeft men op de grond paden getekend met pijlen voor de looprichting. Veel mensen trekken zich daar niets van aan. Het vreemdste van alles is nog: werkelijk niemand, maar dan ook echt niemand draagt een mondkapje. Op de afdelingen loopt iedereen kriskras door elkaar en ik zie geen extra aandacht voor ventilatie. Wel hoor ik overal op de kamers groot en klein de airco zijn misschien dodelijke werk doen................. Ik zet steeds een buitenraam open als ik op de kamer ben.
 3. Een video over hoe intern bij artsen binnen de WHO ook twijfels leven over vaccins: https://www.youtube.com/watch?v=tEryDd66vpI Inhoudelijk goed; beetje knullige presentator, maar dat ligt misschien aan mij.
 4. Goede site, die pleit voor direct stoppen met de 1,5 meter waanzin. Veel wetenschappelijke onderbouwing ook. Op kundige en overtuigende wijze worden het beleid van de regering en de adviezen van RIVM ter discussie gesteld. https://viruswaanzin.nl/petitie-stop-de-lockdown/
 5. Dan ben je niet goed op de hoogte. Bij een ernstige griep 's winters is de oversterfte ongeveer 3500 personen en ook dat is helemaal niet nodig, als je de juiste maatregelen neemt. De regering en het RIVM hebben compleet gefaald en dat vertaalt zich in een onacceptabel hoge oversterfte. En niemand heeft het ooit gehad over miljoenen doden in NL bij dit coronavirus. Pokken erbij halen is onzin.
 6. Ik begrijp niet hoe je kunt spreken over 'gelukkig viel het wel mee'. Er is tot nu sprake van een oversterfte van meer dan 9000 personen. Dat is toe te schrijven aan het onbenul dat deze regering ten toon heeft gespreid vanaf afgelopen januari en duurt nog steeds voort. Men had nooit alleen moeten sturen op de incapabele visie van het RIVM en nog steeds houdt men dat vol. Wat is er nu aan onderzoek verricht door dat flut-instituut? Al meer dan twee maanden wachten we inmiddels op de uitkomsten van een onderzoek onder kinderen. Het enige dat vast staat is dat kinderen vaak asymptomatisch drager zijn en er vrijwel niet ziek van worden. Da's fijn, maar hoe zit het met de snelheid waarmee kinderen elkaar onderling besmetten? Besmetten kinderen vervolgens leraren en ouders? Grootouders? Niemand die het weet. Waarom wordt de visie van bijvoorbeeld Maurice de Hond niet getoetst? Waarom wordt huisarts Elens weggezet als een kwakzalver? Als we zijn medicatie in de eerste lijn inzetten, sterft er vrijwel niemand meer aan dit virus! Volgens clown De Jonge onderzoekt SWAB de werking, maar met foute uitgangspunten, namelijk wanneer de patiënt al in een vergevorderde verslechtering zit. Waarom blijft men maar kletsen over een vaccin, terwijl we al meer dan 10 jaar ervaring hebben met andere soortgelijke vaccins, bijvoorbeeld de griepprik, die volstrekt onvoldoende bescherming bieden. Ik zie veel meer heil in het geven van de cocktail van Elens, die kan komend najaar eenvoudig preventief worden voorgeschreven voor de risicogroepen. Stop verder direct met die anderhalve meter flauwekul. Buiten is er geen enkel gevaar en binnen moet goed worden geventileerd. Dat zal aanpassingen aan restaurants, cafés, theaters et cetera vergen. Laten we daar snel mee beginnen en onze economie redden!
 7. Maurice de Hond had de volgende verklaring: Hoge luchtvochtigheid door lage temperatuur in slachthuizen, icm slechte ventilatie. Lijkt me heel aannemelijk. (interview omroep ON!)
 8. Bron: RD liveblog Opnieuw wordt dus duidelijk wat een raar, incapabel mannetje deze clown minister De Jonge is. Rommelt maar wat aan; totale onbenul.
 9. Bron: RD Binnenland Een groot artikel, waaruit alleen wat mij betreft valt af te leiden, dat we nog steeds aan het aanmodderen zijn. Blijkbaar weet niemand in Nederland een helder plan van aanpak op te stellen. We testen nog steeds veel te weinig en dan alleen mensen met symptomen, terwijl je iedereen in bijvoorbeeld een dorp of stad zou moeten testen om echt inzicht te krijgen. We doen net alsof we in een model precies het effect kunnen uitrekenen van het doorvoeren van iedere kleine maatregel, wat grote kolder is. Er zijn nog steeds geen plannen voor een brede aanpak van tijdrovend contactonderzoek, nadat personen besmet zijn, enzovoorts, enzovoorts. Wanneer gaat Nederland inzien dat we met figuren als Van Dissel, Rutte en De Jonge geen stap verder komen en maand in maand uit richtingloos voort blijven ploeteren, waarmee er een reële kans blijft bestaan dat er nog vele ouderen en zwakken onnodig zullen sterven? Het hele artikel: 20200502 - Wanneer kan Nederland terug naar hoe het was_ - Binnenland - RD.nl.pdf
 10. Bron: RD liveblog De minister is dus incompetent; een clowneske praatjesmaker, die niks presteert.
 11. Bron: RD binnenland Het hele atikel: 20200425 Corona is niet zomaar een griepje - Binnenland - RD.nl.pdf
 12. Bron: RD economie Het complete artikel: Vertrouwen in de wetenschap wreekt zich in noodsituaties - Economie - RD.nl.pdf
 13. Bron: Haarlems Dagblad Video Anderhalve meter afstand_ Niet op de pont in Amsterdam [vide... - Haarlems Dagblad.pdf
 14. Bron: De Volkskrant Het gehele artikel: 20200424 - Hoe dodelijk is het coronavirus_ Dit zeggen de cijfers _ De Volkskrant.pdf
 15. Niet mee eens. De uitspraken van het RIVM ( De mantra: We zien een daling, dus de genomen maatregelen lijken te werken ) is helemaal nergens op gestoeld. Een positieve trend is van zo onnoemelijk veel factoren afhankelijk, dat je daar niet op kunt sturen en al helemaal niet als je weinig test. Wat is het voor weer? Vochtigheidsgraad? Welke provincie? Welke wijk? Welke leeftijdsgroep? Allemaal zaken die uitgezocht kunnen worden; al weken. En nog steeds weten we vrijwel niets. En hoe zit het met de motivatie qua naleving? Blijft die zo? Of gaan de mensen sjoemelen? Toch maar weer eens naar opa en oma? Of gaat opa weer naar zijn vrienden, een kaartje leggen? Hoeveel winkels gaan weer open? In mijn woonplaats zijn vrijwel alle winkels gewoon open gebleven! We zien curves die momenteel naar beneden gaan, maar staat dat in relatie tot de maatregelen? Ik geloof er helemaal niets van. Het virus gaat gewoon zijn eigen gang.
 16. Gisteravond niet de persconferentie gevolgd. Ik kan Rutte en consorten gewoon niet meer aanhoren. Dat gemaakt ernstige toontje, de aanstellerige prietpraat. Alles getuigt van een ongekende lafheid om nu echt eens zaken aan te pakken. Het RIVM heeft het er al weken over [..] dat de genomen maatregelen lijken te werken. [..] Wat een gelul. Doe dan onderzoek, stelletje prutsers! Ga testen, voor mijn part eerst een wijk of een stad of een provincie. Doe iets, in plaats van wekelijks leuteren over wat grafiekjes, die op zandgrond zijn gebouwd. Haal dat testen dan uit de medische sector vandaan, als die het niet kunnen. Wat vreten die GGD's eigenlijk dan allemaal uit in deze tijden? Regeltjes naleven, tot in extenso, absurd gedoe. Er zitten meer dan een miljoen werkloze capabele 'testers' thuis; een workforce van jewelste. Train ze om tests goed uit te voeren en stuur ze op pad! Idem met het daarna uit te voeren contactonderzoek. Dat kunnen wij ook! Daar hoef je niet voor uit de medische wereld te komen. Binnen een maand zouden we een schat aan informatie hebben, waar we wat mee kunnen. Maar neen, het moet allemaal via de vastgeroeste medische clubjes, want o, o, o, wat is het allemaal moeilijk en ingewikkeld. Dat gekloot met die app ook; ik word er niet goed van. Vanmorgen was er een socioloog (meen ik) op de radio en die brandde Rutte en het huidige beleid volledig af. Verfrissend om te horen; mij triggerde het om dit bericht van mij af te schrijven. Hij riep min of meer op tot opstand; het was eigenlijk wel komisch; de verslaggeefster hoorde ik denken: had ik die man maar nooit gebeld. Maar ik geef hem volledig gelijk. Dit hele kabinet moet weg; opstappen. Dat heb ik weken geleden ook al gezegd. Ze spelen hélémaal niets klaar. Nog steeds weigerachtig over mondkapjes, nog steeds slaafs volgen van wat Van Dissel heeft bedisseld, terwijl die man de ene uitglijder na de andere heeft gemaakt. Ga nu eens echt alle ouderen goed isoleren! Komen er nog steeds ouderen in het ziekenhuis terecht? Hoe komt dat? Ik heb het idee dat niemand dit soort vragen aan die mensen stelt! Thuiszorg nog steeds onbeschermd aan het werk! Ouderen die gezond voor een beenoperatie naar het ziekenhuis gaan en daar vervolgens aan een coronabesmetting overlijden. Gisteren op de radio te horen. Het verbaast me niets. Geen enkel ziekenhuis is in staat patiënten tegen dit virus te beschermen. Kan gewoon niet. Haal die ouderen dan niet naar het ziekenhuis! Maak aparte corona-ziekenhuizen, volledig gescheiden van 'normale' ziekenhuizen. Denk eens 'out of the box'. Rutte denkt alleen maar aan: hoe kom ik straks in de geschiedenisboekjes terecht: Hij deed zijn best, sprak mooie woorden, maar helaas stierven er in 2020 toch extra meer dan 10.000 ouderen en zwakken. Maar hij deed echt zijn best hoor, echt waar. Het lag allemaal aan de deskundigen. Zo, dat moest ik even kwijt. Het lucht niet echt op, helaas. 20200422 - Gesprek psycholoog.mp3
 17. Er loopt nu al ongeveer 5 weken een onderzoek naar het coronavirus onder kinderen en de besmettelijkheid daarvan voor ouders en ouderen, dus van kleinkind naar opa en oma kort gezegd. Blijkbaar is dat erg ingewikkeld? En daarom gaan we nu maar experimenteren; de kinderen weer naar school? Want in school de 1,5 meter waarborgen is complete kolder natuurlijk. Je kunt wel een 6-tal tafeltjes in een klas, ver uit elkaar zetten, maar dat zal ze absoluut niet verhinderen geregeld bij elkaar te kruipen, zoals kinderen dat nu eenmaal gewend zijn.
 18. We zullen zien wat het uitwerkt. Deze regering loopt vooral slaafs achter Van Dissel aan. Vanmorgen was er bovendien via de MSM (radio) al kritiek op Maurice de Hond. Het was gevaarlijk, wanneer zo iemand, met geloofwaardigheid op een ander terrein, zich nu met het coronavirus ging bezighouden, aldus een of andere betweter.
 19. Bron: AD binnenland Het hele artikel: Zijn modellen bepalen het coronabeleid (en ons humeur)_ ‘Zomaar de scholen open doen, kan niet’ - AD.nl.pdf
×
×
 • Nieuwe aanmaken...