Ga naar inhoud
GENEGEERD

Plaats in Oklahoma; geen water drinken vanwege rode wormen


Tom

Aanbevolen berichten

Je kunt niet genoeg water op voorraad hebben, nu is de drinkwatervoorziening in Colcord besmet met rode wormen en zijn niet te doden, de mensen krijgen flessen water van de gemeente. Maar wat als dit gebeurd tijdens een SHTF scenario?

Wat de eventuele gevolgen zijn als je ze binnen krijgt weet men niet. En hoe ze er komen ook niet en wat de oplossing is ook niet.

 

De wormen zij rood. Dat is alles wat ze weten, men heeft totaal geen idee wat er speelt.

 

COLCORD, Oklahoma - Gem"Bleek zelfs niet in staat hen te doden," zei Gibby. "We weten niet wat er speelt"eente ambtenaren waarschuwen Colcord bewoners om niet het water te drinken vanwege een rode worm besmetting.

 

in de krant staat alleen maar dat vice-burgemeester Cody Gibby zei de waterbron kan onveilig zijn voor menselijke consumptie.

 

 

 

LEES MEER OP OP DE LINK

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

@frank1964

Dat is de media die op dat moment geen foto heeft... Zoals bij ons, we zijn bezig met een kroeg/bar dancing waar ongeveer 250 man in kunnen, waar een aquarium in zit, toen we de lokale krant meldde dat we er haaien in wilde toen plaatste de krant een artikel met een foto van een witte haai ... En een WITTE haai past natuurlijk in een aquarium in een kroeg waar net 250 man in passen whahaha...

Dus foto zegt niets

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb ze bekeken in het filmpje en weet zeker dat het rode muggenlarven zijn. De vraag is maar net, of het voor de Amerikanen een nieuwe soort is, net als de tijgermug voor ons, waardoor ze het niet herkennen. Of de nieuwszender maakt er een veel te spannend verhaal van :)

 

http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://www.vrolijkvisje.nl/rode%2520muggenlarve.jpg&imgrefurl=http://www.vrolijkvisje.nl/voeren.htm&h=188&w=289&sz=5&tbnid=x2eUD5EI97403M:&tbnh=95&tbnw=146&prev=/search%3Fq%3Drode%2Bmuggenlarven%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=rode+muggenlarven&usg=__POt1ABOepAwGPCOwnDtYkam4pao=&docid=RG8oP0kRJf4BvM&sa=X&ei=2zQeUoXVKo6ThgewjYHIDw&ved=0CE4Q9QEwBA&dur=1085

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...