Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Zijn er mensen die ervaring hebben met aankoop spullen op de prepshop?

 

Ben van plan om me een waterfilter ,extra mora mes , paracord, waterzuiveringstabletten,en nog wat klein spul aan te schaffen ....

Of zijn er goedkopere alternatieve webshops ?

 

Grtn Jan

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 7 months later...

Ja ik heb al driemaal een aantal dingetjes gekocht op de Prepshop, ben er erg tevreden over. Verzendkosten vallen op zich nog wel mee, al heb ik de eerste keer voor meer dan 200 euro besteld, dus kreeg ik die gratis... :o

 

Ik ga ook al eens naar een dumpstore in de buurt. Daar vind je vaak ook spullen voor campings aan redelijke prijzen.

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 8 months later...

Nog maar een keertje iets gekocht. De service was ok, de prijs aanvaardbaar. (Ben ik nu toch wel vergeten wat ik kocht zeker?) Anderzijds vermijd ik het om veel extra spul te kopen dat ik toch niet gebruik. Zoals wodan al aangeeft, er zijn veel alternatieven.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...