Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Tijdens de herfstvakantie had ik een paar dagen voor mezelf. Op naar het bos! Hut bouwen, vuur maken, long log fire, brood bakken, mand vlechten, eten zoeken, hazelnoten poffen. Heerlijk! Twee dagen geen mens gezien. Voor een verslag met meer pics zie: http://dezelfredzamebuitenmens.blogspot.nl/2015/11/bushcraft-in-de-herfst.html

 

bushcraft_herfst.jpg.cb2e9b77aaa988af0e94864ba762909c.jpg

  • Leuk 5

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Mooi verslag, dank daarvoor. Zelf heb ik afgelopen zaterdag met een stel oude vrienden een wandeling gemaakt van zo'n 35 kilometer door bossen en landbouwgebieden. Doen we ieder jaar bij het begin van de herfst. Het voelt goed om de wisseling van de seizoenen bewust mee te maken.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Mooi verslag van een paar mooie dagen. Bedankt voor het delen. Mooi geschreven trouwens. Waande me heel even zelf op jouw stek.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Hier in huis volgen we je al een tijdje (in de positieve zin van het woord) via het internet en vind het altijd heerlijk om je verslagen te lezen :D

Helaas gaan de meeste volwassenen met kinderen veel minder vaak de bossen in terwijl er juist zoveel te leren valt over en in de natuur.

Door goede reclame voor de natuur willen mensen ook eerder naar de natuur gaan om te ontspannen en lijken er steeds meer bedrijven die survival of bushcraft weekenden organiseren voor beginners te komen.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Bos vond ik 30 jaar lang heerlijk, was er het grootste gedeelte van het jaar te vinden.

Nu ervaar ik het als Russisch roulette met die rot teken!

 

Van de winter ga ik weer meer de bossen in, dan is er minder kans op een beet.

 

Kijk er naar uit naar een flink pak sneeuw, en dan een paar dagen weer eens de bossen in.

 

 

Gave blog topic starter

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Gast idefix

geweldig mooi om te lezen ....bedankt voor deze feel good story ...heb in geuren en kleuren zitten genieten en het water liep me in de mond :)

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...