Ga naar inhoud

calimero

Lid
 • Aantal items

  439
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door calimero

 1. Als het goed is heb je mijn email ook nog @Keyser Suze Groet Calimero
 2. Laatste berichtje van mij op deze site, ik weet nog niet of ik naar de Preppers.zone ga of naar Prepperlink ( maar ja dat is Facebook en daar wil ik niet aan! ) En begrijp nu niet of het wel of niet Facebook gelinkt is. Dus mocht iemand zich geroepen voelen dat aan mij uit te leggen graag per pm dat kan ik morgen nog wel lezen. Allemaal tot ziens, het hele leven is afscheid nemen en soms ben je daar helemaal niet klaar voor net zoals nu. Maar we moeten wel door en zoals Calimero zijn laatste stukje zin zei; en dat is niet eerlijk hoor!!!!!!!!!! Lieve groet aan allen op deze site Calimero
 3. Gefeliciteerd, op de valreep!
 4. @Dr.Prepper en @Mr. Gold was ik door de schok vergeten te bedanken voor alles, ik heb veel geleerd en ben bij 2 meetings geweest waardoor ik zag dat @Dr Prepper geen vrouw was Zucht..... ik zal de site missen. maar niets is eeuwig. Nu begint het preppen zonder jullie. Bedankt voor alles! Lieve groet aan alle die ik heb ontmoet! Groetjes Calimero
 5. Errug jammer maar niets is voor eeuwig. Komt wel koud op je dak zo! Het beste allemaal! Groet Calimero
 6. Ook bij erectie stoornissen zou het helpen om even tussen de benen door te gaan met brandnetel, is een oud weetje wat ze lang geleden wel eens uitprobeerden. Heb daar als vrouw geen ervaring mee
 7. Als je histamine overgevoelig bent kun je beter een ander kruid nuttigen, en zeker geen tinctuur gebruiken. Thee met brandnetel zal je moeten uit proberen of je er niet reageert.
 8. Ik kan er wel in komen dat sommige mensen de maatschappij de rug toe keren. En niet psychisch uitgebalanceerd, ja wie wie maakt dat uit? De wel psychisch uit gebalanceerde mensen...... en wie zijn dat?
 9. Nog een idee, een geld kaars neem een piramidevormige kaarsmal dan kun je schuin naar boven euro munten tegen de kant leggen en voorzichtig het kaarsvet erin gieten, leuk voor een cadeau om te geven en altijd wat extra munten op voorraad. En voor de knutselaars hier op dit forum moet een piramdevormige mal niet moeilijk te maken zijn. Een vierkant lukt ook wel, voor mij is het zoiets dat je steeds meer handigheid krijgt in het maken van een kaars, oefen, oefen, oefenen.
 10. Ik werk ook met een pannetje met kaarsvet direct op het vuur, je moet er alleen niet bij weg lopen! Al is het maar een paar minuten dan zet ik het vuur even uit. Leuke idee....... probeer eens als je het het kaarsvet in de mal giet net van tevoren ijsblokjes er in te doen. Je kaars krijgt een leuk effect vol met gaten, let op als je het uit de mal haalt er loopt water uit. Ik weet het, dat is niet voor de prep maar een leuk iets om mee te spelen zo voor met de feestdag net even wat bijzonders op tafel te zetten..
 11. Inderdaad iets doen, ik weet alleen zo even niet wat! Stil zitten en afwachten is niet goed. Ideeën zijn welkom!
 12. Vreemd je weet dat je door iedereen word genaaid en dan toch zoiets op zoeken.....Vraag ik me af waarom? Ga er dan niet heen. Maar dat is mijn mening!
 13. Klopt helemaal maar je weet niet waarvoor je prept! Is het tijdelijk of voor enkele jaren? En hoever ga je? Ondertussen moet je toch je voorraad vernieuwen en op onze leeftijd die van mij en mijn man komt het aan op goed voedsel. En geen vulsel, ik wil nu in TOP vorm zijn zodat als er wat gebeurd dat ik niet in TOB vorm ben! Even voor de duidelijkheid groot getypt het is dus geen taal fout :-) En met diverse kruiden kun je je eten lekker maken hoeft niet met blikvoer. Als je met 10 man ervan gaat eten zal de rest ook een bijdrage moeten geven, anders....helaas. Het zal niet zo zijn dat wij veel moeite doen voor onszelf en zorgen voor eten en de ander er van profiteert. Dat kan er bij mij niet in.
 14. Hier geen blik alles vers uit eigen tuin of wij maken het in, geen rommel in je eten maar echt voedsel!
 15. Nee kijken weinig tv, houden ons wel bezig met lezen van diverse boeken. Zijn bezig de economie een beetje te frustreren op meerdere vlakken en hier en daar wat zaadjes strooien en hopen dat het aanslaat. Wij zijn wel altijd ge-intresseert in zulke dingen om te weten!
 16. Langley? Ergens heb ik wat gemist! Acties zoals dingen opblazen ben ik niet voor maar duidelijke voorlichting en actief er aan werken wel, en dan maar hopen dat het doordringt voor het te laat is! Zeker voor onze kinderen en kleinkinderen.
 17. Goede docu, ik stuur hem door en hoop dat ik meer mensen wakker kan maken! Zal niet meevallen als zelfs de regering in hoger beroep gaat als de rechter op hun vingers tikt omdat ze hun afspraken niet nakomen. Maar niets doen is ook geen optie!!!!!!!
 18. Wij doen ze rauw in een zak en in de vriezer, bij gebruik bevroren snijden en verwerken in het gerecht. Dat gaat heel goed!
 19. Appel gelei maak ik al jaren, ook lekker met een pepertje erin word hij wat pittiger of met winterse kruiden, rozemarijn wat je maar lekker vind zo krijg je een net even iets meer appelgelei. Zelf gebruik ik afgevallen appel, het is een oud recept als ik me niet vergis komt dat uit België vandaan bij boeren bedrijven, toen gooide ze niet veel weg en maakte overal wat van.
 20. Of zelf kweken als het mogelijk is en dat kan zelf op je bakon! Verder altijd wassen of het nu door bacteriën komt of door het gif waarmee ze spuiten. Of koken en niet rauw eten...helaas!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...