Ga naar inhoud

calimero

Lid niveau 2
 • Items

  439
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

calimero won de laatste dag op 20 februari 2014

calimero had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

calimero's prestaties

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

346

Reputatie

 1. Ook bij erectie stoornissen zou het helpen om even tussen de benen door te gaan met brandnetel, is een oud weetje wat ze lang geleden wel eens uitprobeerden. Heb daar als vrouw geen ervaring mee
 2. Als je histamine overgevoelig bent kun je beter een ander kruid nuttigen, en zeker geen tinctuur gebruiken. Thee met brandnetel zal je moeten uit proberen of je er niet reageert.
 3. Ik kan er wel in komen dat sommige mensen de maatschappij de rug toe keren. En niet psychisch uitgebalanceerd, ja wie wie maakt dat uit? De wel psychisch uit gebalanceerde mensen...... en wie zijn dat?
 4. Nog een idee, een geld kaars neem een piramidevormige kaarsmal dan kun je schuin naar boven euro munten tegen de kant leggen en voorzichtig het kaarsvet erin gieten, leuk voor een cadeau om te geven en altijd wat extra munten op voorraad. En voor de knutselaars hier op dit forum moet een piramdevormige mal niet moeilijk te maken zijn. Een vierkant lukt ook wel, voor mij is het zoiets dat je steeds meer handigheid krijgt in het maken van een kaars, oefen, oefen, oefenen.
 5. Ik werk ook met een pannetje met kaarsvet direct op het vuur, je moet er alleen niet bij weg lopen! Al is het maar een paar minuten dan zet ik het vuur even uit. Leuke idee....... probeer eens als je het het kaarsvet in de mal giet net van tevoren ijsblokjes er in te doen. Je kaars krijgt een leuk effect vol met gaten, let op als je het uit de mal haalt er loopt water uit. Ik weet het, dat is niet voor de prep maar een leuk iets om mee te spelen zo voor met de feestdag net even wat bijzonders op tafel te zetten..
 6. Klopt helemaal maar je weet niet waarvoor je prept! Is het tijdelijk of voor enkele jaren? En hoever ga je? Ondertussen moet je toch je voorraad vernieuwen en op onze leeftijd die van mij en mijn man komt het aan op goed voedsel. En geen vulsel, ik wil nu in TOP vorm zijn zodat als er wat gebeurd dat ik niet in TOB vorm ben! Even voor de duidelijkheid groot getypt het is dus geen taal fout :-) En met diverse kruiden kun je je eten lekker maken hoeft niet met blikvoer. Als je met 10 man ervan gaat eten zal de rest ook een bijdrage moeten geven, anders....helaas. Het zal niet zo zijn dat wij veel moeite doen voor onszelf en zorgen voor eten en de ander er van profiteert. Dat kan er bij mij niet in.
 7. Hier geen blik alles vers uit eigen tuin of wij maken het in, geen rommel in je eten maar echt voedsel!
 8. Wij doen ze rauw in een zak en in de vriezer, bij gebruik bevroren snijden en verwerken in het gerecht. Dat gaat heel goed!
 9. Appel gelei maak ik al jaren, ook lekker met een pepertje erin word hij wat pittiger of met winterse kruiden, rozemarijn wat je maar lekker vind zo krijg je een net even iets meer appelgelei. Zelf gebruik ik afgevallen appel, het is een oud recept als ik me niet vergis komt dat uit Belgiƫ vandaan bij boeren bedrijven, toen gooide ze niet veel weg en maakte overal wat van.
 10. Of zelf kweken als het mogelijk is en dat kan zelf op je bakon! Verder altijd wassen of het nu door bacteriƫn komt of door het gif waarmee ze spuiten. Of koken en niet rauw eten...helaas!
 11. Nee gelukkig niet wel close ontmoetingen Het is maar een waarschuwing voor een ander die dat ook wil proberen zodat ze niet kunnen zeggen ; dat wist ik niet hoor en dat had je niet gezegd. Groet Calimero
 12. Zelf heb ik daar ook last van met alles wat groeit en bloeit, daar ben ik jaren geleden op getest en wat bij mij heel goed de klachten verminderd is dat ik zelf jam en siropen maak van de bv vlier en linde En het gehele jaar door gebruik ik het met water of kwark of op de boterham. In de jam en siropen zitten ook polletjes en die zorgen ervoor dat ik er eigenlijk bijna geen last meer van heb. Ik gebruik er geen medicatie meer voor.. Voor mij helpt dat! En nogal heel vreemd manier voor een andere ik ruik regelmatig aan diverse bloemen, ik duw er mijn neus in en ruik ( maar dat moet iedereen maar zelf uitmaken of dat wenselijk is) De klachten zijn bij mij bijna weg! let wel op met bijen en zo voor je je neus in een bloeiende plant duwt!
 13. Ook hier in huize Calimero is overlegd hoeveel sterren wij ons zelf geven en wij vinden een dikke 3. Het ligt er wel aan wat er gebeurd! En voor het ergste tja wat moet je daarvoor nog preppen en mochten we het overleven dan zien we dan wel verder.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...