Ga naar inhoud

preppzh

Lid
 • Aantal items

  117
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door preppzh

 1. Verschil zit hem in waar je het voor wil gebruiken en waar je je op voorbereidt natuurlijk. In het ene scenario kan je niet zonder seinspiegel en in het andere is het compleet nutteloos en heb je veel meer aan een normale spiegel. Nu we kennelijk toch reclame gaan maken voor webshops: seinspiegel Volgens mij is dit dezelfde als die van DickBerts: normale spiegel
 2. Gefeliciteerd met jullie eerste jubileum! Nu op naar het eerste lustrum. 428
 3. Zijn we ooit vrienden geweest of waren de Amerikanen gewoon opportunistisch en hebben ze misbruik gemaakt van de situatie?
 4. Ik ben toch wel benieuwd naar die feiten die laten zien dat de crisis voorbij is.
 5. Gelukkig is deze aanvraag goed voorbereid. Ik bedoel het is niet alsof de datum van die NSS al een jaar bekend was. Na morgen is die top alweer voorbij en heeft dit geen waarde meer voor BNN.
 6. Bureaucratie op zijn best. 'Het is niet gevraagd dus dan melden we het niet' zucht
 7. Misschien handig om een nieuw begrip te introduceren: ADC, de all day carry ADC: spullen die je de hele dag op je hebt EDC: spullen die je iedere dag dichtbij je hebt
 8. Wie er belang bij kan hebben? China Maar het lijkt me veel waarschijnlijker dat dit een 'normale crash' is.
 9. Hoe heeft de regering daar dan precies last van? Rutte en cs rijden gewoon over de vluchtstrook langs de files met hun blauwe zwaailichtje aan. Volgens mij zorg je zo alleen maar voor veel irritatie bij een groep die geen directe invloed heeft op het wel of niet inhuren van buitenlandse chauffeurs.
 10. Sorry, maar bij een partij die haar program start met cadeautjes heb ik mijn twijfels. Ik krijg flashbacks naar de 1000 euro van Rutte.
 11. Ik overweeg serieus om op Artikel 50 (de partij van oud-PVV'er Van der Stoep) te stemmen. Hier nog twee leuke filmpjes over de EU: http://www.geenstijl.tv/2013/06/tom_staal_trekt_rioolput_eu_op.html http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/06/tom_staal_trekt_rioolput_eu_op.html En het 'verkiezingsprogramma'' van Artikel 50: http://www.artikel50.nl/fileadmin/user_upload/documenten/pdf/BeginselenArtikel50.pdf
 12. In de laatste minuten doe ik ook nog mee Ik volg mijn Excelbestandje en ga voor $21,52
 13. Deze waarde is al gekozen door houthe in post #77
 14. Tijdens het biijhouden van mijn lijstje viel me op dat een aantal van de deelnemers hetzelfde getal hebben: Zo heeft @Jan c (post #62) met zijn gok van 19,78 hetzelfde als @Ronin Kogaratsu(post #41) (waarbij Jan c later was) @bonsai (post #68) heeft met 20,14 hetzelfde als @Sofie (post #9) (bonsai was later) en @Jalemari (post #59) heeft hetzelfde als @dixy (post #28) met 20,44 (Jalemari was later) Mogen deze 3 mensen (degene die het laatste waren met hun gok) hun gok nog aanpassen @Mr. Gold ?
 15. preppzh

  Noord Korea

  Toch opvallend hoe de media hier wantrouwend bekeken worden als het om iets als Fukushima gaat maar men meteen alles gelooft wat wordt geschreven over Noord-Korea. http://www.washingtonpost.com/blogs/worldviews/wp/2014/01/03/no-kim-jong-un-probably-didnt-feed-his-uncle-to-120-hungry-dogs/ http://www.digitaljournal.com/news/world/western-media-s-take-on-kim-jong-un-s-uncle-being-eaten-by-dogs/article/365084
 16. Zelf zie ik op dit moment meer potentie in Earthcoin. Overigens kan je DOGE goedkoper krijgen door eerst Bitcoin te kopen en ze zelf aan te schaffen op een exchange. Op dit moment (berekend via bitonic inclusief transactie fee van 0,0001 BTC) zou dat zo'n €15,25 kosten.
 17. Het enige wat ik zou kunnen bedenken is kijken of een webshop ook een fysiek adres in de buurt heeft waar je de bestelling zonder extra kosten op kan halen. Helaas weet ik buiten de countrystore niet zo snel een fysieke winkel met waterzuiveringstabletten.
 18. Kwam dit net tegen: Truckers to shut down America https://www.facebook.com/ridefortheconstitution https://twitter.com/T2SDA Er wordt gesproken over aanwezigheid van milities, arresteren van senaatsleden en nog meer acties. https://twitter.com/T2SDA/status/387951641216835584/photo/1/large?utm_source=fb&utm_medium=fb&utm_campaign=T2SDA&utm_content=387951641216835584 Zou het lukken? edit: Notitie voor mezelf @preppzh voortaan eerst doorgaan met lezen waar je gebleven was voor je iets post, blijkt al gemeld te zijn op pagina 13.
 19. Volgens de Daily Mail wonen er (helaas) nog steeds een paar families. Ik vond die laatste foto's van die boekwinkel al zo vreemd. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2400359/Goussainville-Inside-French-ghost-town-abandoned-40-YEARS-AGO.html
 20. - Gebrek aan binding tussen de verschillende groepen in de samenleving - Steeds hogere (jeugd)werkloosheid - Boringen naar schaliegas/ drinkwatervergiftiging - Gebrekkig onderhoud aan zeewering/dijken - Bezuinigingen op defensie Dit zijn in mijn ogen de belangrijkste factoren voor een shtf, maar ik weet zeker dat er tientallen andere zijn die ik nu vergeet te noemen.
 21. Ik moet toegeven dat ik hier de laatste maanden ook al geregeld over nadenk en zelfs na lang denken heb ik nog geen concrete ideeën. Het lijkt me al zeer moeilijk om überhaupt in de eerste levensbehoeften te voorzien. Dit is wat ik tot nu toe heb bedacht: Onderdak: Een verlaten gebouw 'lenen' in een landelijk gebied(gelukkig zijn er in deze tijd meer dan genoeg)/ 's winters een ruitje ingooien om in een warme cel te kunnen slapen Eten: 'Dumpster diving' achter supermarkten (hoewel dit ook niet makkelijk is, van de 12 supermarkten die ik onderzocht heb staan de containers bij 9 ervan op slot of binnen) Misschien is dit anders buiten de stad Water: gebruik maken van openbare voorzieningen (toiletgebouwen campings// toiletten in openbare gebouwen: belastingkantoren/universiteiten/ziekenhuizen/enz. Hygiëne/uiterlijke verzorging: toiletgebouwen campings Vervoer: een fiets zodat je een groter gebied kan bestrijken
 22. De hele wereld in paniek vanwege het bericht dat er een telefoongesprek afgeluisterd zou zijn waarin iets gezegd wordt over een aanslag.
 23. Mijn kennis van stroom e.d. gaat niet verder dan onderbouw techniek/natuurkunde, dus heb ik een paar (waarschijnlijk domme) vragen. Moet je echt een weerstand van 22 ohm gebruiken of zou je ook een hogere/lagere weerstand kunnen gebruiken? Of zijn zulke weerstanden in elk 3v apparaatje te vinden? Zou je ook een led lampje als diode kunnen gebruiken?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...