Ga naar inhoud

Revolutionair-Anarchist..

Lid
 • Items

  24
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Revolutionair-Anarchist..'s prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

20

Reputatie

 1. snap dan echt niet waarom ze de vleugels en de staart eraan laten kunnen ze net zo goed eraf halen.. hij blijft immmers tog voor altijd op de grond
 2. Beste mensen.. Zag een tijdje geleden een aflevering van bear grylls hij was in de sahara maar had opgevemoment geen water meer hij gebruikte een slangenkadaver om zijn urine erin op te slaan.. en dronk het een aantal uur later op. hoorde ook dat urine uit meer dan 40 procent uit gif bestaan(voornamelijk afvalstoffen) wat ik me nou afvraag is of het mogelijk is urine 100% zuiver temaken doormiddel van eenvoudige survival tools bijvoorbeeld een waterfilter etc.. hoop dat jullie wat wetenn. peace
 3. hmmm ik zou ergens in de bossen wonen in een natuurgebied in nederland ongeveer 30km aan bossen. zoals de hoge veluwen of zeist een 3 meter hoge gat in grond graven met geavanceerde schep. en gwn een goede tent bouwen. en water is ook geen probleem denk ik 2 moderne waterfilters zijn voldoende. paar aanstekers en je kan overleven.
 4. Beste mensen de titel zegt het al ik vraag me af wat het beste is om te doen tijdens een noodsituatie hierbij kan je denken aan een burgeroorlog en andere redenen Waar gaan jullie als eerst heen als jullie in deze situati bevinden. MvG
 5. wie kent er heel goed mes wat scherp is wil het gebruiken voor het jagen.
 6. hey mensen ik vroeg me af zijn er helicopters te koop op de wereld die echt aleen voor 1 persoon bedoelt is echt van 3-4 meter lang dus had er laatst over nagedacht en het zou best kunnen heb wel van die jetpacks gezien maar ik denk toch in een helicopter ben je veiliger vooral als het koud of warm is. kent iemand een type?? hoor het graag!
 7. beste mensen ik heb laatst op een dumpstore verrekijkers gezien maar met verschillende grootes bij sommige staat er 7x50 en bij de ander weer 10x50 wat betend dit is de 10x50 beter dan de 7x50? hopelijk kunnen jullie me helpen hoor het graag mvg.
 8. je kan ook eerst de tabletten erin doen dan koken en dan pas filteren mischien gaan de chemicalien er dan wel uit?
 9. Beste mensen ik heb een tijdje geleden gehoort over waterzuiverings tablleten heeft iemand hier ervaring mee? want het lijkt me een goed eindpunt. want hoe maak je water echt helemaal schoon? eerst koken en dan de tabletten? ik hoor het graaag van jullie bedankt en met vriendelijke groet. Max.
 10. HEY MENSEN julie kunnen beter een kas suikerbom maken ik heb er al 5 gemaakt in geval van nood dat ding brand 15 minuten lang met heel veel rook een pvc rookbom brand hooguit 15 seconden hier een link: hopelijk kunnen jullie hier wat mee en voor de productie ervan gewoon bij de gamma voor 15 euro 20 kilo kunstmes vermeng je me suiker en wat water en dep je in toilet papier laat je het drogen en vervolgens stop je het in folie met sterretjes hier is de handleiding.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...