Ga naar inhoud

preppzh

Lid
 • Aantal items

  117
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Zuid-Holland

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

preppzh's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

49

Community reputatie

 1. Verschil zit hem in waar je het voor wil gebruiken en waar je je op voorbereidt natuurlijk. In het ene scenario kan je niet zonder seinspiegel en in het andere is het compleet nutteloos en heb je veel meer aan een normale spiegel. Nu we kennelijk toch reclame gaan maken voor webshops: seinspiegel Volgens mij is dit dezelfde als die van DickBerts: normale spiegel
 2. Gefeliciteerd met jullie eerste jubileum! Nu op naar het eerste lustrum. 428
 3. Zijn we ooit vrienden geweest of waren de Amerikanen gewoon opportunistisch en hebben ze misbruik gemaakt van de situatie?
 4. Ik ben toch wel benieuwd naar die feiten die laten zien dat de crisis voorbij is.
 5. Gelukkig is deze aanvraag goed voorbereid. Ik bedoel het is niet alsof de datum van die NSS al een jaar bekend was. Na morgen is die top alweer voorbij en heeft dit geen waarde meer voor BNN.
 6. Misschien handig om een nieuw begrip te introduceren: ADC, de all day carry ADC: spullen die je de hele dag op je hebt EDC: spullen die je iedere dag dichtbij je hebt
 7. Hoe heeft de regering daar dan precies last van? Rutte en cs rijden gewoon over de vluchtstrook langs de files met hun blauwe zwaailichtje aan. Volgens mij zorg je zo alleen maar voor veel irritatie bij een groep die geen directe invloed heeft op het wel of niet inhuren van buitenlandse chauffeurs.
 8. Sorry, maar bij een partij die haar program start met cadeautjes heb ik mijn twijfels. Ik krijg flashbacks naar de 1000 euro van Rutte.
 9. Ik overweeg serieus om op Artikel 50 (de partij van oud-PVV'er Van der Stoep) te stemmen. Hier nog twee leuke filmpjes over de EU: http://www.geenstijl.tv/2013/06/tom_staal_trekt_rioolput_eu_op.html http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/06/tom_staal_trekt_rioolput_eu_op.html En het 'verkiezingsprogramma'' van Artikel 50: http://www.artikel50.nl/fileadmin/user_upload/documenten/pdf/BeginselenArtikel50.pdf
 10. In de laatste minuten doe ik ook nog mee Ik volg mijn Excelbestandje en ga voor $21,52
 11. Deze waarde is al gekozen door houthe in post #77
 12. Tijdens het biijhouden van mijn lijstje viel me op dat een aantal van de deelnemers hetzelfde getal hebben: Zo heeft @Jan c (post #62) met zijn gok van 19,78 hetzelfde als @Ronin Kogaratsu(post #41) (waarbij Jan c later was) @bonsai (post #68) heeft met 20,14 hetzelfde als @Sofie (post #9) (bonsai was later) en @Jalemari (post #59) heeft hetzelfde als @dixy (post #28) met 20,44 (Jalemari was later) Mogen deze 3 mensen (degene die het laatste waren met hun gok) hun gok nog aanpassen @Mr. Gold ?
 13. preppzh

  Noord Korea

  Toch opvallend hoe de media hier wantrouwend bekeken worden als het om iets als Fukushima gaat maar men meteen alles gelooft wat wordt geschreven over Noord-Korea. http://www.washingtonpost.com/blogs/worldviews/wp/2014/01/03/no-kim-jong-un-probably-didnt-feed-his-uncle-to-120-hungry-dogs/ http://www.digitaljournal.com/news/world/western-media-s-take-on-kim-jong-un-s-uncle-being-eaten-by-dogs/article/365084
 14. Zelf zie ik op dit moment meer potentie in Earthcoin. Overigens kan je DOGE goedkoper krijgen door eerst Bitcoin te kopen en ze zelf aan te schaffen op een exchange. Op dit moment (berekend via bitonic inclusief transactie fee van 0,0001 BTC) zou dat zo'n €15,25 kosten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...