Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

preppzh

Lid
 • Aantal items

  117
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

49 Uitstekend

Over preppzh

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Zuid-Holland

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Verschil zit hem in waar je het voor wil gebruiken en waar je je op voorbereidt natuurlijk. In het ene scenario kan je niet zonder seinspiegel en in het andere is het compleet nutteloos en heb je veel meer aan een normale spiegel. Nu we kennelijk toch reclame gaan maken voor webshops: seinspiegel Volgens mij is dit dezelfde als die van DickBerts: normale spiegel
 2. Gefeliciteerd met jullie eerste jubileum! Nu op naar het eerste lustrum. 428
 3. Zijn we ooit vrienden geweest of waren de Amerikanen gewoon opportunistisch en hebben ze misbruik gemaakt van de situatie?
 4. Ik ben toch wel benieuwd naar die feiten die laten zien dat de crisis voorbij is.
 5. Gelukkig is deze aanvraag goed voorbereid. Ik bedoel het is niet alsof de datum van die NSS al een jaar bekend was. Na morgen is die top alweer voorbij en heeft dit geen waarde meer voor BNN.
 6. Bureaucratie op zijn best. 'Het is niet gevraagd dus dan melden we het niet' zucht
 7. Misschien handig om een nieuw begrip te introduceren: ADC, de all day carry ADC: spullen die je de hele dag op je hebt EDC: spullen die je iedere dag dichtbij je hebt
 8. Wie er belang bij kan hebben? China Maar het lijkt me veel waarschijnlijker dat dit een 'normale crash' is.
 9. Hoe heeft de regering daar dan precies last van? Rutte en cs rijden gewoon over de vluchtstrook langs de files met hun blauwe zwaailichtje aan. Volgens mij zorg je zo alleen maar voor veel irritatie bij een groep die geen directe invloed heeft op het wel of niet inhuren van buitenlandse chauffeurs.
 10. Sorry, maar bij een partij die haar program start met cadeautjes heb ik mijn twijfels. Ik krijg flashbacks naar de 1000 euro van Rutte.
 11. Ik overweeg serieus om op Artikel 50 (de partij van oud-PVV'er Van der Stoep) te stemmen. Hier nog twee leuke filmpjes over de EU: http://www.geenstijl.tv/2013/06/tom_staal_trekt_rioolput_eu_op.html http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/06/tom_staal_trekt_rioolput_eu_op.html En het 'verkiezingsprogramma'' van Artikel 50: http://www.artikel50.nl/fileadmin/user_upload/documenten/pdf/BeginselenArtikel50.pdf
 12. In de laatste minuten doe ik ook nog mee Ik volg mijn Excelbestandje en ga voor $21,52
 13. Deze waarde is al gekozen door houthe in post #77
 14. Tijdens het biijhouden van mijn lijstje viel me op dat een aantal van de deelnemers hetzelfde getal hebben: Zo heeft @Jan c (post #62) met zijn gok van 19,78 hetzelfde als @Ronin Kogaratsu(post #41) (waarbij Jan c later was) @bonsai (post #68) heeft met 20,14 hetzelfde als @Sofie (post #9) (bonsai was later) en @Jalemari (post #59) heeft hetzelfde als @dixy (post #28) met 20,44 (Jalemari was later) Mogen deze 3 mensen (degene die het laatste waren met hun gok) hun gok nog aanpassen @Mr. Gold ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...