Ga naar inhoud

LogicSix

Lid
 • Aantal items

  755
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Alles dat geplaatst werd door LogicSix

 1. Een stereotype is niet per definitie racisme maar het lijkt mij dat je dat zelf ook wel weet dus maak dat er dan ook niet van. Natuurlijk gaat het om percentages en zal het niet opgaan voor elk persoon (definitie stereotype), maar over het algemeen hebben mensen uit Latijns Amerika in hun normale dagelijkse leven meer met gewelddadigheden te maken dan mensen uit Nederland. Dit is gewoon een feit en het is dan ook te verwachten dat deze in een shtf situatie agressiever gaan handelen dan het merendeel uit Nederland. Gewoon iets om rekening mee te houden zoals ook wordt aangegeven en dat doe ik ook,
 2. Het lijkt me geen ongefundeerde negatieve generalisatie dat bepaalde culturen in hun doen en laten agressiever zijn dan de Nederlandse cultuur. Ook grappig om te zien dat mensen hier vaak over vallen en vervolgens zelf melden dat 'alle ambtenaren lui zijn'. De rest van je relaas gaat nergens over en is blijkbaar jouw momentje om je hart te luchten. Beetje jammer dat je dat op deze manier doet. Back on topic: http://www.thegoodsurvivalist.com/who-will-die-first-when-shtf-a-warning-this-has-stirred-up-quite-a-debate/
 3. Thx, ik ga er eens naar kijken.
 4. Ja het probleem zit er echter in, zoals je zelf ook al zegt, dat er zeker nogal veel illegale wapens in omloop zijn. De locatie is daarom ook belangrijk, in de randstad zou ik gaan voor een kogelvrij vest. In dorpen zal een steek werend vest waarschijnlijk voldoende zijn.
 5. Maar waarom zou deze beter zijn dan andere vergelijkbare producten? Is dat de prijs?
 6. ik krijg altijd zeep, zal wel een hint zijn Edit: dat neem ik terug, ik krijg net mijn laatste bestelling binnen en het was iets anders dan zeep
 7. Iets met 'vrijheid inleveren voor veiligheid': Hoe ver wil je angst laten regeren? Zometeen allemaal in een spijkerbroek naar de SC want je weet het maar niet? Nederlandse vlag (joodse hebben we al gehad) is ook niet meer verstandig, net als Nederlands spreken. Beetje ruggengraat kan echt geen kwaad hoor...
 8. Moet je zeker doen maar mag de rest gewoon dragen wat ze zelf willen? Je maakt geen statement maar het is wel gewoon dom? Sorry hoor, maar ik vind dit hetzelfde als advies geven aan vrouwen om geen uitdagende kleding te dragen omdat ze anders aangerand worden. Ik ben zelf ook een prepper maar dat betekent voor mij niet dat ik elke situatie uit de weg ga of me laat beperken in mijn doen en laten. Soms moet je ook gewoon ergens voor staan..
 9. Dat begrijp ik Ik moest alleen even opzoeken wat het nu precies betekende, haha.
 10. Empirisch vastgestelde bevindingen: Een bevinding uit een onderzoeksactiviteit die directe of indirecte waarnemingen gebruikt. Dure woorden zijn moeilijke of onbegrijpelijke woorden die niet veel voorkomen in het dagelijks taalgebruik. Vaak gaat het om hoogdravende of heel formele taal. ‘Duur’ duidt erop dat het een beetje chic is, dat het niet voor ‘gewone mensen’ bedoeld is. Sommige mensen die dure woorden gebruiken, denken daarmee indruk te kunnen maken. Zo van ‘kijk mij eens hoogstaand Nederlands spreken’. Ze hebben alleen niet in de gaten dat er voor dure woorden voldoende alternatieven / synoniemen beschikbaar zijn.
 11. Ben toch benieuwd hoeveel mr. Gold er op voorraad heeft, hij wil er ieder geval snel vanaf ...
 12. Done! Geen idee welk nummer ik ben, maar mocht ik hem dubbel krijgen dan gaat die in de karma
 13. mooie tip, die ga ik mee nemen en toepassen. ik heb op dit moment ook de medicijnen bij het ehbo spul.
 14. Ik hoop dat ze me laten zitten want ik ga voor een bug-in scenario.
 15. haha, de nuance zit natuurlijk in het stuk 'zonder dat het echt de bedoeling is'
 16. Geen verzendkosten, dat regel ik wel. Als je het adres even doorgeeft via PM dan stuur ik hem naar je op. Via Prive bericht dus en niet in dit draadje! Even voor de zekerheid.
 17. Hij pakt erg plat in, de foto's heb ik geplaatst in dit draadje.. Kan je deze zien ? Ik ben niet van de prepshop dus @Loreen heeft gelijk, even navragen bij je ouders.
 18. Thanks Loreen, ik was even niet op de hoogte hoe oud @Dauntless was, maar blijkbaar jong
 19. Even kijken of @Dauntless interesse heeft (hij was als eerste) anders stuur ik hem op naar @Geert.
 20. Dat staat nog ter discussie of dat wel of niet zo is, maar ik zou ook het veilige gaan.
 21. Vandaag mij White Box alcohol stove binnen gekregen en daar zat een windscreen bij. Nu kan ik dat windscreen persoonlijk niet gebruiken dus vroeg mij af of ik iemand hier wel een plezier mee kan doen. Dus als je interesse hebt in het windscreen, laat even een berichtje achter en dan stuur ik hem op (kan gewoon per post). Ik zal hem opsturen naar de eerste die reageert om het makkelijk te maken.
 22. Als het nou 100% zeker was dat binnen drie jaar een wereldoorlog uit breekt waar gebruik gemaakt gaat worden van atoomwapens zou ik zeggen; Nee, het heeft geen zin. Sterker nog dan ga ik ook minder of stoppen met werken en leren. Dit is echter niet te voorspellen en het kan nog wel 100 jaar duren voordat dit ook daadwerkelijk zo is. Ik zou dan ook gewoon verder gaan met het opbouwen van jouw toekomst en niet uit te gaan van dreigende voorspellingen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...