Ga naar inhoud

LogicSix

Lid
 • Aantal items

  755
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

LogicSix won de laatste dag op 5 september 2014

LogicSix had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Zuid-Holland

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

LogicSix's Achievements

Specialist

Specialist (6/11)

701

Community reputatie

 1. Dat vind jij en ik zie soortgelijke aannames terugkomen bij andere mensen. Persoonlijk ben ik het met @Gamble eens en meer met mij alleen willen we de discussie niet op de spits drijven als in het andere topic ?
 2. Gaan we de discussie weer aan, zoals in het andere topic? ik zal gehoor geven aan een eventuele dienstplicht, jij hebt daar bezwaren tegen en dat begrijp ik ook. Dat verschil zal er altijd zijn tussen mensen en ik weet dat jij waarschijnlijk op een andere manier zal bijdragen. Net als @Loesje1980 zegt zal zij er op een andere manier zijn in een dergelijke situatie.
 3. Ik ga niet met je in discussie over dit onderwerp, als er een dreiging is wat onze manier van leven ernstig kan schaden en ik word opgeroepen dan ga ik daar zeker gehoor aan geven. Het maakt niet uit of deze dreiging nou intern of extern is. Mijn persoonlijke mening is dat het echt je plicht is en je niet alleen je rechten kan op eisen maar ook aan je plichten moet voldoen. Hoe vervelend dit ook mag zijn voor je persoonlijke situatie. Iedereen is daar vrij in om er anders over te denken. Persoonlijk zou ik niet vertrouwen op mensen die niet aan deze plicht voldoen en alleen aan zichzelf denken.
 4. We hebben eerder een discussie gehad over dit topic, laten we het er dit keer op houden dat iedereen mag zeggen wat hij / zij doet want de discussie is hopeloos Persoonlijk zou ik ook gaan als het zover is en mijn land en de inwoners verdedigen indien nodig. Andere mensen willen alleen rechten en geen plichten, so be it! Persoonlijk zou ik dat soort mensen ook niet naast me willen hebben als het zo ver is, dus laat ze aub thuis blijven mocht het ooit zo ver komen.
 5. ben toch wel weer benieuwd met wat je met leuke uitkering wil zeggen. maar ik zal er verder niet op in gaan.
 6. Dat is het in 95% van de gevallen ook.
 7. M.b.t. de normen en waarden zijn we het zeker eens. Aan de hand daar van kan je vanaf het moment dat je kan denken gewoon je eigen beslissingen nemen en keuzes maken. Om nou naderhand te roepen, ik moest het huis uit en ik wist niets van vaste lasten dus het is mijn ouders hun schuld is een beetje kortzichtig. Even los van het feit dat het respectloos is, ook een probleem in deze maatschappij. Persoonlijk wist ik zelf toch echt wel rond mijn 14e dat er iets was als vaste lasten en wat dat inhield. Maar het was geen aanval, misschien formuleerde ik het te hard. Gewoon iets om over na te denken.
 8. Er is natuurlijk een mogelijkheid om niet alles af te schuiven op je jeugd en je vinger te wijzen naar andere mensen voor de problemen in je eigen leven. p.s. Als je destijds 15 was heb je gelijk en kan je een gedeelte daar aan ophangen. Maar de vervolgkeuzes heb je toch echt zelf gemaakt.
 9. Zag net even het interview maar dat is nou niet helemaal wat hij zei.
 10. Een stereotype is niet per definitie racisme maar het lijkt mij dat je dat zelf ook wel weet dus maak dat er dan ook niet van. Natuurlijk gaat het om percentages en zal het niet opgaan voor elk persoon (definitie stereotype), maar over het algemeen hebben mensen uit Latijns Amerika in hun normale dagelijkse leven meer met gewelddadigheden te maken dan mensen uit Nederland. Dit is gewoon een feit en het is dan ook te verwachten dat deze in een shtf situatie agressiever gaan handelen dan het merendeel uit Nederland. Gewoon iets om rekening mee te houden zoals ook wordt aangegeven en dat doe ik ook,
 11. Het lijkt me geen ongefundeerde negatieve generalisatie dat bepaalde culturen in hun doen en laten agressiever zijn dan de Nederlandse cultuur. Ook grappig om te zien dat mensen hier vaak over vallen en vervolgens zelf melden dat 'alle ambtenaren lui zijn'. De rest van je relaas gaat nergens over en is blijkbaar jouw momentje om je hart te luchten. Beetje jammer dat je dat op deze manier doet. Back on topic: http://www.thegoodsurvivalist.com/who-will-die-first-when-shtf-a-warning-this-has-stirred-up-quite-a-debate/
 12. http://m.telegraaf.nl/article/23186554/rutte:-nederland-niet-in-oorlog-met-isis Nee natuurlijk niet, domme Nederlanders. We zijn verwikkeld in een ' gewapend conflict ' en helpen met F16's die wat oorlogshandelingen uitvoeren in dat gebied. Hij zal hoogstwaarschijnlijk weer niet begrijpen waar al die ophef over gaat, begrijpen wij dan niets?
 13. Thx, ik ga er eens naar kijken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...