Ga naar inhoud

Dinand

Lid
 • Items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Dinand's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

 1. Mijn geldbuidel is op het moment nog niet zo groot , ik ben 17 jaar oud en probeer de dingen in de gaten te houden die mensen mij aanbevelen. De lijst die ik hier eerder had opgegeven was een suggestie lijst van dingen die mij goed leken voor 'basic survival gear' en de reacties die jullie mij hier op geven doen mij goed , toen ik jonger was was ik bang dat ik de enigste was met zulke interesses in voorbereidingen maar sinds ik deze forums heb gevonden voelt het toch niet meer zo alleen ! Dinand.
 2. Hartstikke bedankt voor het advies , dit zijn items die mij goed leken in een situatie dat je je afschermt van de mensheid omdat ik weinig vertrouwen er in heb dat als de hel wel los breekt dat meer mensen gaan proberen te profiteren dan daadwerkelijk iemand helpen en stel voor er komt wel iemand te dicht bij komt wil ik proberen één te worden met m'n omgeving. Ik waardeer het dat er gereageerd word en er geen dingen worden gezegd als 'broekie'. Dinand.
 3. Dat is zeker een idee. Kwaliteit meet ik persoonlijk eigenlijk aan de reacties van andere mensen. Zelf vind ik diepe zakken juist heel fijn ( makkelijk voor een kleine voorraad van bijvoorbeeld eten en in het ergste geval munitie ) maar ik snap je punt heel goed , het is fijn om ook minder diepe zakken te hebben. Ik denk dat het net als wat je zei het een goede optie is om zelf heen te gaan , bedankt !
 4. Hier zijn een aantal items die mijn interesse trekken : http://www.darkshop.nl/army-navy/afritsbroek-diverse-kleuren-prints.html http://www.darkshop.nl/commando-trui-acryl-diverse-kleuren-printen.html http://www.darkshop.nl/militaire-rugzakken-2/rugzak-assault-1-day-belg-camo.html http://www.darkshop.nl/regenkleding/regenpak-camo-kl.html http://www.darkshop.nl/communicatie/top-com-ptt-set.html http://www.darkshop.nl/slaapzakken-tenten/slaapzak-sniper.html Het hoeft niet daadwerkelijk allemaal bekeken te worden door U maar dan heeft U een beetje een idee van waar ik het over heb. Preppen heeft altijd mijn aandacht al getrokken en het idee om goed voor bereid te zijn , jezelf ook goed te kunnen verbergen en onopvallend meters kunnen maken naar bijvoorbeeld een dorp , een stad of een rivier is essentieel voor mij. Het zou niet zo moeten zijn dat je dadelijk met lapjes stof in je hand loopt na een paar maand of dat je slaapzak net als sommigen problemen ervaren met gaten in hun sokken dan gaten te hebben in je slaapzak , ook niet fijn !
 5. Ik heb zojuist de website http://www.darkshop.nl gevonden, waarschijnlijk voor velen van jullie al bekend en daarom dacht ik dat jullie mij wel konden vertellen wat voor kwaliteit kleding het daadwerkelijk is , is het betrouwbaar , heeft het een dunne stof , de diepte van de zakken , ventileert het goed en ga zo maar door. Ik heb graag altijd duidelijkheid voordat ik iets koop en als jullie er ook maar iets van weten reageer het graag hieronder. Bedankt !
 6. Nu ik dit zo lees is het ook logisch , een momentje van mij van niet 'zuiver' nadenken ! Bedankt voor je reactie !
 7. Ik heb ook eens ergens gelezen dat je het ook met een sok kunt doen door onderin kool te leggen , daar zand bovenop doet en als topping gras gebruikt. Het gras word gebruikt om de grove stukken te filteren, het zand om de fijne stukken te filteren en het kool zou een werking hebben dat het het zuivert van bepaalde stoffen. Als ik het fout heb verbeter mij graag want het is altijd handig om te weten !
×
×
 • Nieuwe aanmaken...