Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Yana

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

46 Uitstekend

Over Yana

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Ik kwam vandaag deze website tegen: http://conflictenteller.nl . Op de site kun je zien welke conflictene r vandaag de dag allemaal spelen in de wereld. Je kunt zowel sluimerende conflicten als actieve conflicten zien. Daar staat dan kort een uitleg bij van bijvoorbeeld de betrokken partijen en de belangrijke gebeurtenissen. Of het echt compleet is weet ik niet, want het is natuurlijk de vraag vanaf wanneer iets wordt gezien als conflict, maar het geeft je in ieder geval een goed globaal beeld van hoe het er in de wereld aan toe gaat. Misschien heb je er wat aan!
 2. Dat is inderdaad precies waar ik bang voor ben aangezien ik ook prep voor familieleden die zich niet voorbereiden. Ze aan het werk zetten lijkt me inderdaad een hele goede tip. Daarom zorg ik er ook voor dat ik op mijn BOL een hoop informatie en boeken heb liggen zodat iedereen zich met een bepaald onderwerp bezig kan houden: EHBO, water, eten, shelter, etc. Het lijkt me slim om ze dan een gevoel van verantwoordelijkheid te geven zodat ze weten dat ze onmisbaar zijn en ook moeten doorzetten voor de groep. Want je hoort vaak dat als één persoon opgeeft dat werkt als een domino-effect.
 3. Op dit moment lees ik het boek '98.6 degrees. The art of keeping your ass alive!'. Voor de mensen die dit boek nog niet hebben gelezen, het is een absolute aanrader. In het boek wordt er veel aandacht besteed aan de psychologie tijdens een SHTF scenario. Denk dan aan zaken als: hoe houd je de groep bij elkaar; hoe motiveer je mensen om vol te houden; etc. Nou ben ik nieuw op dit forum en ben ik dit onderwerp nog niet zo veel tegen gekomen. Het kan zijn dat het wel al veel besproken is, maar dat het zo ver terug is dat ik het niet meer zo snel kan vinden. Als dat het geval is, mijn excuse
 4. Ja dit is een heel erg bekend gevoel. De mensen om ons heen lijken wel kikkers in water dat wordt opgewarmd om te koken. Het valt me op dat veel mensen geen idee hebben van wat er allemaal speelt, zelfs ondanks wat er allemaal in het nieuws/de krant komt. Het blijft een 'ver van m'n bed show' voor de meesten en ze steken dan ook het liefst hun kop in het zand. Want wat je niet ziet is er niet...
 5. Better safe than sorry

×
×
 • Nieuwe aanmaken...