Ga naar inhoud

homerun

Lid niveau 2
 • Items

  2292
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

homerun won de laatste dag op 24 augustus 2015

homerun had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  in mijn huis
 • Interesses
  survival, Preppen, bushcraft, SC,s en kamperen
 • Beroep
  school
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

homerun's prestaties

Last (wo)man standing

Last (wo)man standing (9/11)

2k

Reputatie

 1. Ik zelf ben nu op http://www.preppers.zone actief. Maar ook op prekers-shelter.nl
 2. Fijn dat het meeste weer goed is! En dat je weer van de berg af kan gaan. En zo te horen neem je het ervan. Ik geef je groot gelijk!!!
 3. Ah joh dat valt toch onder bijl? Het is iig geen mes. Dus ik zat wel redelijk in de buurt.
 4. Nah.... Ik heb bij mijn bijl aan de achterkant een hamer zitten. Ik pak dan denk ik toch een raampje dan moeite te doen voor een deur oid.
 5. Of eventueel een bijl. Die kan je voor meerdere doel eindes gebruiken
 6. Dat hoop ik ook. Dan maak ik ook wel een kans. Maar ik denk dat wij als "preppers" (bij sommige scenario's) eerder weten wanneer we weg moeten dan de meeste mensen. Omdat je bij veel scenario's wel van te voren kan zien wat er gaande is/kan zijn. Hiervoor neem ik zelf als prepper wat maatregelen als ik zoiets hoor/zie. Natuurlijk kan je niet bij elke scenario de voorstukken zien.
 7. Ik denk wel dat je kan zeggen dat je hebt geoefend iig meer dan velen van ons hierzo. Ik ben het met je eens dat niet alles om je gear gaat. Maar om te oefenen kan het geen kwaad. En natuurlijk kan je het kwijt raken. Maar dan ben je iig wel al een beetje bekend met wat je moet doen. (niet helemaal natuurlijk). Maar dan komt de andere factor die je al noemde in het spel. Dat is creativiteit. Dit zal je in mijn ogen zeker nodig hebben tijdens een langdurige shtf. Net als vertrouwen in de mensen die je op dat moment om je heen hebt. En @Geert respect! Dat heb je dan toch erg snel gedaan voor een Balgier!!!
 8. Kijk dit is een soort antwoord dat ik zocht. Een antwoord + een tip. Maar ik wist wel dat jullie het zouden redden @Vempain. En mij hoef je niet uit te leggen dat jullie wel hebben geoefend want dat weet ik zelf ook wel. Jullie kwamen zelfs nog op bezoek toen ik het "probeerde". Voor mij is het iig wel duidelijk dat jullie het wel zullen reden. Als er iig geen gekkigheid gebeurd onderweg. Maar dat kan je nooit weten
 9. Ah oke. Het klinkt dat je wel goed voorbereid ben. Maar over die locatie betreft. Waar zou je naar toe gaan als je nu moest gaan? Dat is dan de locatie waar deze vraag over gaat. En weet je ook hoe je de kar om moet bouwen tot slee?
 10. Ik geef je gelijk. Ik vind het alleen voor mezelf belangrijk dat ik weet dat ik het in de winter ook kan. En ik wil peilen van wie nou toch die echte "die hard" prepper is. Die sommige mensen claimen te zijn.
 11. Nee dit is geen uitnodiging om een weekend de BOB uit te testen. Nee, dit is een vraag over wie er klaar is voor een bug out in de winter. De scenario: Het is hartje winter in Januari met een dik pak sneeuw. En er komt een EMP dus je kan niet in je autootje met verwarming stappen en de zon tegemoet rijden. Dus wie is hier klaar voor? Hou er wel rekening mee dat er sneeuw ligt en dat het glad is en je zal steeds weg zakken als je geen sneeuwschoenen hebt. Je kan erg gemakkelijk vallen dus je moet rekening houden met eventuele moeilijkheden. Bijv een verzwikte enkel. Dit topic heb ik geopend om een aantal mensen aan het nadenken te zetten over de winter. (voor de gene die dat niet doen ) En die mensen er aan te helpen herinneren dat een shtf situatie elk seizoen kan plaatsvinden. Ik hoop dat ik hier wat mensen mee aan het nadenken zet!
 12. @wodan Ik denk dat het voor iedereen verschilt voor deze armband. Want bijv ik zou er bijna niks aan hebben voor op school of op werk. Omdat ik bijna nooit wat hoeft te schroeven. Maar ik kan het nut wel er van inzien als iemand een baan heeft waar je veel moet schroeven enz. En dat dit dan ook een super tool is.
 13. Mij werd verteld door een collega van me dat het gewoon een veel duurdere versie is. Hij zei ook raden me ook een andere aan maar die naam ben ik vergeten
 14. Ik heb gister compleet mijn rugzak opnieuw bepakt. Ik heb wel de beslissing gemaakt dat ik de low alpine sting voorlopig niet gebruik als INCH. Maar nu een Deuter 35 liter tas (als BOB). Omdat ik denk ik toch in veel (bijna allen) scenario's zal moeten gaan lopen. Hierbij weet ik zelf dat het met mijn oude plan bijna zeker weet dat het me niet zal lukken. Aangezien mijn oude tas rond de 15 kg zat. Ik zag dat niet zitten om daarmee te lopen. Nu heb ik ervaring genoeg om te weten welke spullen ik nodig heb om mezelf staande te houden tijdens mijn Bug out. Ik heb ook erg kritisch gekeken naar de spullen die ik in de tas heb gestopt. Nu zit mijn tas vol genoeg om minimaal 3 dagen te kunnen lopen. En de minimale spullen die ik nodig zou hebben. Mijn tas zit nu rond de 7kg incl winterslaapzak, slaapmat en tarp. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik het exacte gewicht niet kan zeggen omdat ik geen wegschaal heb.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...