Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

homerun

Lid
 • Aantal items

  2292
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

homerun won de laatste dag op 24 augustus 2015

homerun had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1972 Uitstekend

Over homerun

 • Titel
  Last (wo)man standing

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  in mijn huis
 • Interesses
  survival, Preppen, bushcraft, SC,s en kamperen
 • Beroep
  school
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik zelf ben nu op http://www.preppers.zone actief. Maar ook op prekers-shelter.nl
 2. Daar gaat een stukje van mijn hart!! R.I.P Preppers forum. Ik wil iedereen natuurlijk bedanken voor de mooie momenten die jullie mij allemaal hebben gegeven. En gemaakt hebben tot wie ik nu ben. Hierbij wil ik graag @Dr.Prepper En @Mr.Gold (Dr.P en Mr.Gold) Dank jullie wel voor alles!!!
 3. Fijn dat het meeste weer goed is! En dat je weer van de berg af kan gaan. En zo te horen neem je het ervan. Ik geef je groot gelijk!!!
 4. Ah joh dat valt toch onder bijl? Het is iig geen mes. Dus ik zat wel redelijk in de buurt.
 5. Ik heb volgens mij wel eens in dit topic gereageerd. Maar toch wil ik weer mijn mening geven . Ik zou niet in dienst gaan. Niet omdat ik een egoïstische klootz*k ben. Nou... ik ben wel een klootzak. Maar niet egoïstische. Nee, maar omdat als we in "oorlog" zouden zijn met de religie/vijand die hier wel erg duidelijk is genoemd. Het een oorlog zou zijn aan de andere kant van de wereld waar ik dus totaal niks te "verdedigen" heb. Dan gaat helemaal niet om een "land. Een land is gewoon een paar lijnen op een kaart die zeggen wij zijn anders dan de lijnen rechts van ons. En fa
 6. Nah.... Ik heb bij mijn bijl aan de achterkant een hamer zitten. Ik pak dan denk ik toch een raampje dan moeite te doen voor een deur oid.
 7. Of eventueel een bijl. Die kan je voor meerdere doel eindes gebruiken
 8. Dat hoop ik ook. Dan maak ik ook wel een kans. Maar ik denk dat wij als "preppers" (bij sommige scenario's) eerder weten wanneer we weg moeten dan de meeste mensen. Omdat je bij veel scenario's wel van te voren kan zien wat er gaande is/kan zijn. Hiervoor neem ik zelf als prepper wat maatregelen als ik zoiets hoor/zie. Natuurlijk kan je niet bij elke scenario de voorstukken zien.
 9. Ik denk wel dat je kan zeggen dat je hebt geoefend iig meer dan velen van ons hierzo. Ik ben het met je eens dat niet alles om je gear gaat. Maar om te oefenen kan het geen kwaad. En natuurlijk kan je het kwijt raken. Maar dan ben je iig wel al een beetje bekend met wat je moet doen. (niet helemaal natuurlijk). Maar dan komt de andere factor die je al noemde in het spel. Dat is creativiteit. Dit zal je in mijn ogen zeker nodig hebben tijdens een langdurige shtf. Net als vertrouwen in de mensen die je op dat moment om je heen hebt. En @Geert respect! Dat heb je dan toch erg snel
 10. Kijk dit is een soort antwoord dat ik zocht. Een antwoord + een tip. Maar ik wist wel dat jullie het zouden redden @Vempain. En mij hoef je niet uit te leggen dat jullie wel hebben geoefend want dat weet ik zelf ook wel. Jullie kwamen zelfs nog op bezoek toen ik het "probeerde". Voor mij is het iig wel duidelijk dat jullie het wel zullen reden. Als er iig geen gekkigheid gebeurd onderweg. Maar dat kan je nooit weten
 11. Ah oke. Het klinkt dat je wel goed voorbereid ben. Maar over die locatie betreft. Waar zou je naar toe gaan als je nu moest gaan? Dat is dan de locatie waar deze vraag over gaat. En weet je ook hoe je de kar om moet bouwen tot slee?
 12. Ik geef je gelijk. Ik vind het alleen voor mezelf belangrijk dat ik weet dat ik het in de winter ook kan. En ik wil peilen van wie nou toch die echte "die hard" prepper is. Die sommige mensen claimen te zijn.
 13. Nee dit is geen uitnodiging om een weekend de BOB uit te testen. Nee, dit is een vraag over wie er klaar is voor een bug out in de winter. De scenario: Het is hartje winter in Januari met een dik pak sneeuw. En er komt een EMP dus je kan niet in je autootje met verwarming stappen en de zon tegemoet rijden. Dus wie is hier klaar voor? Hou er wel rekening mee dat er sneeuw ligt en dat het glad is en je zal steeds weg zakken als je geen sneeuwschoenen hebt. Je kan erg gemakkelijk vallen dus je moet rekening houden met eventuele moeilijkheden. Bijv een verzwikte enkel.
 14. @wodan Ik denk dat het voor iedereen verschilt voor deze armband. Want bijv ik zou er bijna niks aan hebben voor op school of op werk. Omdat ik bijna nooit wat hoeft te schroeven. Maar ik kan het nut wel er van inzien als iemand een baan heeft waar je veel moet schroeven enz. En dat dit dan ook een super tool is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...