Ga naar inhoud

homerun

Lid
 • Aantal items

  2292
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

Alles dat geplaatst werd door homerun

 1. Ik zelf ben nu op http://www.preppers.zone actief. Maar ook op prekers-shelter.nl
 2. Daar gaat een stukje van mijn hart!! R.I.P Preppers forum. Ik wil iedereen natuurlijk bedanken voor de mooie momenten die jullie mij allemaal hebben gegeven. En gemaakt hebben tot wie ik nu ben. Hierbij wil ik graag @Dr.Prepper En @Mr.Gold (Dr.P en Mr.Gold) Dank jullie wel voor alles!!!
 3. Fijn dat het meeste weer goed is! En dat je weer van de berg af kan gaan. En zo te horen neem je het ervan. Ik geef je groot gelijk!!!
 4. Ah joh dat valt toch onder bijl? Het is iig geen mes. Dus ik zat wel redelijk in de buurt.
 5. Ik heb volgens mij wel eens in dit topic gereageerd. Maar toch wil ik weer mijn mening geven . Ik zou niet in dienst gaan. Niet omdat ik een egoïstische klootz*k ben. Nou... ik ben wel een klootzak. Maar niet egoïstische. Nee, maar omdat als we in "oorlog" zouden zijn met de religie/vijand die hier wel erg duidelijk is genoemd. Het een oorlog zou zijn aan de andere kant van de wereld waar ik dus totaal niks te "verdedigen" heb. Dan gaat helemaal niet om een "land. Een land is gewoon een paar lijnen op een kaart die zeggen wij zijn anders dan de lijnen rechts van ons. En familie wat zou ik voor mijn familie vechten? Omdat ik toevallig geboren ben en hun toevallig ook afstammen van wie ik afstam? Dan zouden we uiteindelijk allemaal voor elkaar moeten vechten? Wat is dan het nut als ik uiteindelijk mijn achter achter achter achter achter achter achter neef neer schiet? En ik wil nog terug komen op het vechten voor "mijn" land. Waarom zou ik voor een land vechten die wat andere landen steunen waar ik echt een bloed hekel aan heb? Nee ik zal niet vechten voor mijn land. Ik zal wel willen en berijd zijn om te vechten waar ik in geloof. En dat is geen religie oid. Maar over het gene dat ik juist vind. Maar natuurlijk zal ik wel voor de mensen opkomen die ik lief heb. Maar als iemand in elkaar slaat omdat hij bijv een islamiet is. Dan zou ik die Islamiet ook helpen. Daar heb ik geen twijfel aan. Niet omdat hij familie is of mijn plicht als burger van NL. Nee, maar omdat ik vind dat hij zijn eigen geloof mag hebben. En dat die andere fout zit omdat hij vind dat hij dat niet mag hebben.
 6. Nah.... Ik heb bij mijn bijl aan de achterkant een hamer zitten. Ik pak dan denk ik toch een raampje dan moeite te doen voor een deur oid.
 7. Of eventueel een bijl. Die kan je voor meerdere doel eindes gebruiken
 8. Dat hoop ik ook. Dan maak ik ook wel een kans. Maar ik denk dat wij als "preppers" (bij sommige scenario's) eerder weten wanneer we weg moeten dan de meeste mensen. Omdat je bij veel scenario's wel van te voren kan zien wat er gaande is/kan zijn. Hiervoor neem ik zelf als prepper wat maatregelen als ik zoiets hoor/zie. Natuurlijk kan je niet bij elke scenario de voorstukken zien.
 9. Ik denk wel dat je kan zeggen dat je hebt geoefend iig meer dan velen van ons hierzo. Ik ben het met je eens dat niet alles om je gear gaat. Maar om te oefenen kan het geen kwaad. En natuurlijk kan je het kwijt raken. Maar dan ben je iig wel al een beetje bekend met wat je moet doen. (niet helemaal natuurlijk). Maar dan komt de andere factor die je al noemde in het spel. Dat is creativiteit. Dit zal je in mijn ogen zeker nodig hebben tijdens een langdurige shtf. Net als vertrouwen in de mensen die je op dat moment om je heen hebt. En @Geert respect! Dat heb je dan toch erg snel gedaan voor een Balgier!!!
 10. Kijk dit is een soort antwoord dat ik zocht. Een antwoord + een tip. Maar ik wist wel dat jullie het zouden redden @Vempain. En mij hoef je niet uit te leggen dat jullie wel hebben geoefend want dat weet ik zelf ook wel. Jullie kwamen zelfs nog op bezoek toen ik het "probeerde". Voor mij is het iig wel duidelijk dat jullie het wel zullen reden. Als er iig geen gekkigheid gebeurd onderweg. Maar dat kan je nooit weten
 11. Ah oke. Het klinkt dat je wel goed voorbereid ben. Maar over die locatie betreft. Waar zou je naar toe gaan als je nu moest gaan? Dat is dan de locatie waar deze vraag over gaat. En weet je ook hoe je de kar om moet bouwen tot slee?
 12. Ik geef je gelijk. Ik vind het alleen voor mezelf belangrijk dat ik weet dat ik het in de winter ook kan. En ik wil peilen van wie nou toch die echte "die hard" prepper is. Die sommige mensen claimen te zijn.
 13. Nee dit is geen uitnodiging om een weekend de BOB uit te testen. Nee, dit is een vraag over wie er klaar is voor een bug out in de winter. De scenario: Het is hartje winter in Januari met een dik pak sneeuw. En er komt een EMP dus je kan niet in je autootje met verwarming stappen en de zon tegemoet rijden. Dus wie is hier klaar voor? Hou er wel rekening mee dat er sneeuw ligt en dat het glad is en je zal steeds weg zakken als je geen sneeuwschoenen hebt. Je kan erg gemakkelijk vallen dus je moet rekening houden met eventuele moeilijkheden. Bijv een verzwikte enkel. Dit topic heb ik geopend om een aantal mensen aan het nadenken te zetten over de winter. (voor de gene die dat niet doen ) En die mensen er aan te helpen herinneren dat een shtf situatie elk seizoen kan plaatsvinden. Ik hoop dat ik hier wat mensen mee aan het nadenken zet!
 14. @wodan Ik denk dat het voor iedereen verschilt voor deze armband. Want bijv ik zou er bijna niks aan hebben voor op school of op werk. Omdat ik bijna nooit wat hoeft te schroeven. Maar ik kan het nut wel er van inzien als iemand een baan heeft waar je veel moet schroeven enz. En dat dit dan ook een super tool is.
 15. Mij werd verteld door een collega van me dat het gewoon een veel duurdere versie is. Hij zei ook raden me ook een andere aan maar die naam ben ik vergeten
 16. Ik heb gister compleet mijn rugzak opnieuw bepakt. Ik heb wel de beslissing gemaakt dat ik de low alpine sting voorlopig niet gebruik als INCH. Maar nu een Deuter 35 liter tas (als BOB). Omdat ik denk ik toch in veel (bijna allen) scenario's zal moeten gaan lopen. Hierbij weet ik zelf dat het met mijn oude plan bijna zeker weet dat het me niet zal lukken. Aangezien mijn oude tas rond de 15 kg zat. Ik zag dat niet zitten om daarmee te lopen. Nu heb ik ervaring genoeg om te weten welke spullen ik nodig heb om mezelf staande te houden tijdens mijn Bug out. Ik heb ook erg kritisch gekeken naar de spullen die ik in de tas heb gestopt. Nu zit mijn tas vol genoeg om minimaal 3 dagen te kunnen lopen. En de minimale spullen die ik nodig zou hebben. Mijn tas zit nu rond de 7kg incl winterslaapzak, slaapmat en tarp. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik het exacte gewicht niet kan zeggen omdat ik geen wegschaal heb.
 17. Dus je Wilt @konijn in een potje stoppen? Ik snap niet wat die jonge verkleed heeft gedaan (grapje)
 18. Iedereen heeft heeft iedereen zijn of haar eigen reden om op dit forum te zitten. Dat van mij is om voorbereid te zijn. Hier onder zit het gedeelte dat ik info opdoe over wat er zal komen. En dat ik ongeveer kan zien wanneer iets komt (dit is natuurlijk geen precieze inschatting waarbij ik kan zijn dat het toevallig morgen gebeurd). Meestal is dit gebaseerd op de info die ik van websites afhaal die ik volg (en mensen met wie ik praat). Dit valt onder mijn ogen onder preppen. Zodat ik niet door iets compleet onverwachts word overworpen. Hier hou ik natuurlijk ook rekening mee. Maar ik ga niet elke keer als ik met de trein ga me hele rugzak met al me overleving's spullen mee nemen, als ik er bijna 100% zeker van ben dat er niks zal gebeuren in die paar uur dat ik in de trein zit. (niks groot bedoelde ik ) Dit is wel een (erg klein) risico dat ik neem. En iedereen moet dit voor zich zelf weten of hij al zijn overleving's spullen meeneemt in de trein. Maar mij zie je dat niet doen.
 19. @Maritimesurvival Hoe het eruit ziet. Zal er geen grote ramp gebeuren (die jij zelf had genoemd). Dat kan je meestal wel van te voren zien. Dus ik zou me hier niet al te veel zorgen over maken. Maar wat sommige al eerder zeiden is (voor mij) meer logisch. Zoals: Wat extra warme kleding, iets om te snacken, een route naar huis en zo'n alu slaapzakje. Ook is het wel handig om je ouders te laten weten welke route je neemt met de trein. Ik zou zelf namelijk gewoon langs het trein spoor lopen. In jouw scenario's dan hé. Veder zou ik me geen zorgen maken. En gewoon van de reis genieten
 20. @Heksenboot voor dat ik echt met deze post begin. Wil ik je zeggen dat ik je erg aardig vind/vond. En dat ik ook respect voor je heb. Maar in sommige posts ben je echt een grens overgegaan. Je zei dat je soms mensen wakker probeert te trappen. Maar volgens mij probeer je gewoon hier schenen te trappen. Met namen een paar pagina's terug tegen @Amazing Dree. Want volgens mij zien wij hier allebei in dat je hier fout in zat. En dat het de meest eerlijke en oprechte actie is om je excuses aan te bieden. Maar als jij je zo kinderachtig wilt gaan gedragen om dit te ontkennen dan heb ik me daar in vergist. Ook schreef jij nog in deze pagina tegen @Charlie: En maar lullen over de man spellen. Ik heb je dat vaak genoeg zien. Ook in deze topic. Ik vind ook dat de MSM fout zit. Maar niet alleen op dit onderwerp, in mijn ogen zit het in de meeste onderwerpen fout. Maar je kan niet tegen mensen zeggen die dit wel geloven om "op te rotten". Want wie zegt dat jouw mening wel "goed" of "fout" is? Dit is alleen maar een mening. Iedereen heeft recht om die te hebben. Jij, ik, elke vluchteling, Geert Wilders, en de rest van de wereld. Wij hebben dit recht als mensen zijnde. We zullen het nooit met elkaar eens zijn over alles. Maar dat is het zelfde geval als een wereld wijde vrede. Dit zal ook nooit komen. Omdat we allemaal anders zijn. Als we allemaal het zelfde zouden zijn dan zou er ook geen zak meer aan zijn. Ik hoop dat je wat aan deze post heb. En dat je gewoon je excuses aan AD aanbiedt.
 21. @Saved Bro Elke dag ziet de wereld er weer anders uit. Kleinschalig of grootschalig. De ene dag is het zonnig de andere dag stort het regen. De ene dag is er een volle oorlog maar misschien een week daarna is er vrede. De wereld verandert elke dag. Met of zonder "bloedmaan". Volgens mij had ik een paar maanden geleden nog wat foto's gezien (maar dat weet ik niet zeker). Wat ik wel zeker weet is dat ik de foto's erg mooi vond. Maar voor de rest was er in mijn ogen helemaal niks bijzonders aan. Van mij kunnen mensen met of zonder religie nog lang gaan voorspellen. Met of zonder oud boek. Maar ik ben nu wel klaar met al die eindeloze voorspellingen!!!
 22. Ik kwam toevallig net deze artikel tegen op internet. Over het maken van een tandenborstel met wat dingen uit de natuur. Hier is de link: http://www.outdoorlife.com/blogs/survivalist/2012/02/survival-skills-how-make-toothbrush-field
×
×
 • Nieuwe aanmaken...