Ga naar inhoud

Jalemari

Lid
 • Aantal items

  543
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Alles dat geplaatst werd door Jalemari

 1. Ieder mens die het durft op te nemen tegen het corrupte systeem is mijn broeder en wij staan schouder aan schouder.
 2. Er is hier zeker wel grond voor een revolutie. Daar bestaat ook echt wel angst voor, binnen de gevestigde orde. De militairen staan sowieso aan onze kant. Alleen is het wel belangrijk jezelf af te vragen waar je dan naar streeft en welke uitwerking dat heeft. Vrijheid? Kun je dat dan aan? Jij misschien maar je buren ook? Veel Nederlanders zijn zo geconditioneerd en gehypnotiseerd dat het voor hen een enorme shock kan zijn. Zie het als een verslaafde, verslaafd aan de overheid, de banken, gemeenten. Een verslaafde kan 'cold turkey' afkicken (revolutie of oorlog) of langzaam afbouwen en afbreken. Het laatste zorgt voor een wat zachtere landing zeg maar. Steeds meer mensen zien in dat het anders moet, die groep groeit elke dag en Den Haag verliest langzaam aan de grip op de realiteit. Leg je focus op de positieve ontwikkelingen zodat die aandacht krijgen. Dat is ook revolutie; een stille, van binnenuit.
 3. Als je niks denkt te kunnen/willen doen dan klinkt dat als een slachtoffer die zich neerlegt bij de situatie. Wij zijn allemaal onderdeel, allemaal even klein of groot net hoe je het wilt zien. Elk verzet begint met 1 persoon, die het zat is en aanwakkert wat bij velen leeft.
 4. $20,441 voor mij ook goed. Wil de munt ook wel delen;) met Dixy Als ie niet te delen is mag Dixy mijn helft hebben.
 5. $20,44 Mits de aandelenmarkt nog niet is ingestort of ww3 is los gebarsten.
 6. Macht Bestaan er mensen die macht nastreven? Ja/nee Zullen mensen die macht nastreven, strategieën (plannen) bedenken om die macht daadwerkelijk te verkrijgen/vergroten? Ja/nee Werken strategieën efficiënter als je ze niet verklapt? Ja/nee Bestaan er mensen die daadwerkelijk macht hebben? Ja/nee Hebben die mensen die macht verkregen door middel van werkende strategieën? Ja/nee Bestaat macht uit het vermogen om anderen te beheersen? Ja/nee Zullen machthebbers dat vermogen daadwerkelijk gebruiken? Ja/nee Zullen ze daarvoor machtsmiddelen inzetten? Ja/nee Is geld een machtsmiddel (geld is macht)? Ja/nee Zouden machthebbers het machtsmiddel geld, inzetten in hun streven naar (meer) macht? Ja/nee Zou zeggenschap over het geldsysteem (bancaire sector) macht opleveren? Ja/nee Zou die macht daadwerkelijk gebruikt worden? Ja/nee Dus als je antwoord op bovenstaande vragen overwegend "ja" is, dan hebben we het over complotten ofwel conspiracy's. De wereld zit er vol mee. Waar macht zit, ligt corruptie op de loer.
 7. De gehele sekte, ook wel koningshuis, ONT-mantelen aub. De indoctrinatie begint al bij onze kinderen, die leren dat het zijn van een prinses iets geweldigs is. Helaas is dit niet voor hen, nee zij hebben geen 'koningsbloed'.
 8. Waarom is er eigenlijk een maximum van 21 miljoen bitcoins? Omdat er binnen die code range niet meer zijn. Maar wie garandeert mij dat die grens niet wordt opgeschoven door de code aan te passen tzt? Dat lijkt mij niet onmogelijk.
 9. Als 20% doorgrond van welk belachelijk systeem wij onderdeel zijn, waarin we gedomineerd worden door de bancaire sector, multinationals en een corrupt rechtsysteem dan is er een revolutie mogelijk. In een land waarin we nog in sprookjes geloven: koningen, koninginnen en prinsessen. Volgens mij zijn dit gewone mensen van vlees en bloed. Of zouden zij toch bestaan uit iets bijzonders? Blauw bloed en reptielen vlees?
 10. "Daarvoor waren er dingen die slechter waren." Ik neem aan dat je bedoelt verschillende bestuurlijke heerschappijen. Vast en zeker waren er slechtere, maar ik ben niet overtuigd dat er geen betere waren. Systemen waarbij individuele vrijheid geëerd werden, om maar eens iets te noemen. De bereikbaarheid van kennis is enorm toegenomen. Maar daarmee is ook de onzin en destortion gegroeid. Naar mijn mening wordt er niet perse vaker naar feiten gekeken maar vooral naar belangen. Belang hier belang daar, handel hier handel daar. 'Het geloof' is hier, wat mij betreft het ultieme voorbeeld van. 90% van alle geloven gaan over hetzelfde, pleitten voor hetzelfde en IS eigenlijk gewoon astrologie. Maar nee mijn 'geloof' is beter dan de jouwe en als je dat niet ziet... oorlog, dood en verderf. Het op een juiste manier interpreteren van kennis daar schort het aan omdat: belangen, belangen, belangen.
 11. En wie ben jij om te zeggen dat ik niet mag klagen? Als ik wil klagen dan zeik ik net zo lang ik daar zelf behoefte aan heb. In dit geval heb ik ook weinig te klagen over het resultaat, dat resultaat valt immers allemaal binnen hetzelfde systeem. De elites wisselen hun hoedjes en doen een leuke stoelendans. Ik wantrouw iedereen met macht! En dat vind ik een gezonde instelling want dat houd de boel scherp. Helaas ben ik in de minderheid.
 12. Goed. Ik ben hier niet zo in thuis maar... elk metaal wordt gehard tijdens het productieproces anders zou het makkelijk uit elkaar vallen, ongeacht bij welke winkel het eindproduct komt te liggen. Wanneer je metaal verhit wordt het zacht en vormbaar. De snelheid van afkoelen bepaald grof gezegd de hardheid ervan (metaal samenstelling voor het gemak even buiten beschouwing gelaten). Dus ga je met de haakse slijper aan de gang, zorg ervoor dat er geen verkleuring (te hoge metaal temperatuur) van het metaal optreedt om broosheid te voorkomen. Dus rustig aan anders vernachel je je werkstuk. Ik vind dit een cruciale tip en ben blij met de bijdrage van @Anvil, want zelf was ik vergeten dit toe te voegen.
 13. Inderdaad! Bedankt voor die tip. Dat klopt helemaal.
 14. Ik zou toch nog eens nadenken of een iets grotere, goed geïsoleerde output buis een optie is. Dit is een cruciaal punt omdat het warmte verschil met de buiten temperatuur het hoogst is. Bijv: 2 flexibele buizen, 1 iets groter dan de andere. De stilstaande lucht tussen de 2 flexibele buizen creëert al een isolatie. Eventueel kun je hier nog wat pur tussen spuiten of juist Perliet (kan goed tegen vocht) of vermiculliet (neemt juist vocht op dat mag juist niet, dus moet je zeker zijn dat het droog blijft). Perliet is de beste optie denk ik. Of nog een derde grotere flexibele buis aan toevoegen en zo 3 'lagen' creëren. Ps: wat voor fan gebruik je? En hoeveel?
 15. Aha ok. Het gaat puur over de aan en afvoer buizen, dat verklaard. Voer je lucht aan vanuit je huis? Zo ja, hoe kan dat 12 graden zijn? Ik neem aan dat je ook extra verwarmt. Het valt mij op de foto op dat die buizen wel erg klein van diameter zijn. Zo te zien heb je een stuk of 14 buizen. Als alle buizen even dik zijn moet de snelheid waarmee de lucht door de aan en afvoerbuis reist dus 14x sneller 'reizen' dan door een enkele verwarmings buis. Als die ook nog geïsoleerd is en, zo lijkt het dunner, dan gaat dat nog vertragen. Maar goed dat verklaard niet de koude 'output' die je nu meet. Het lijkt erop dat de warmte overdracht van de blikjes aan de lucht niet optimaal is. Met andere woorden: hoeveel graden is het verschil tussen input en output nu? En wat is de temperatuur van de blikjes op het moment van meten? Hoe dichter de temperatuur van de output en die van de blikjes elkaar naderen des te beter het rendement. Even los van hoe snel de lucht door de blikjes stroomt. Uiteraard hoe sneller de lucht zich verplaatst hoe koeler de blikjes worden. Ergens ligt een punt waar de opbrengst het hoogst is ten opzichte van de verplaatste lucht. Rekening houdend met de verliezen in aan -en afvoer pijp en door de houten bak/plexi glas.
 16. Dit klinkt mij niet als een logische verbetering op het originele concept. Het is juist van belang dat lucht, oftewel het vocht in de lucht, de warmte overneemt van de aluminium blikjes. Des te beter de lucht langs het aluminium wervelt, des te hoger de overname van warmte. Nu lijkt het alsof de lucht door de kartonnen pijp geïsoleerd blijft van de warme pijp. Dat is juist niet de bedoeling en kan je lage opbrengst verklaren. Of je hebt het verkeerd opgeschreven en juist de kartonnen pijp volgepurt zodat de lucht tussen de kartonnen pijp en de blikjes loopt.
 17. Bij mij hangt een briefje: "Beste inbreker, Indien u van plan bent mijn voordeur te forceren, bespaar u de moeite. Even de hand door de brievenbus en aan het touwtje trekken. Ps: voorzie uzelf van een heerlijk bakje koffie"
 18. Haha lol Mijn ouders hadden altijd 2 antieke stoelen in de gang aan het plafond geschroefd, dat ging prima hoor.
 19. Mooie handschoenen! Ik laat de review over aan een ander.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...