Ga naar inhoud

KoosKorstwagen

Lid
 • Items

  61
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Randstad
 • Interesses
  Bushcraft, Survival, Preppen, Gitaar, Muziek, Koken, Computer, Webdesign, Fotografie en meer
 • Nieuwsbrief
  Ja

KoosKorstwagen's prestaties

Adventurer

Adventurer (3/11)

19

Reputatie

 1. Backing soda aldus preppers voor minstens 57 toepassingen bruikbaar: als tandpasta, als zeep (veel minder water nodig om het uit te spoelen), shampoo ,(veel minder water nodig om het uit te spoelen)als gist, schoonmaakmiddel etc.
 2. Wijsman Holland, pure dutch butter (houdbaar buiten de koeling) THT 19/09/2015 € 4.95 (chinese supermarkt)
 3. Ik heb vandaag lekker geprept en heb leuke aankopen gedaan: Nestle NIDO Volle melk poeder 900 gram goed voor 6.9 liter Volle melk € 10.65 (chinese supermarkt) THT 10 - 2015 (halal) leuke is pa/mams beginen ook mee te gaan in het preppen, en willen dit dus ook...
 4. Geen idee, maar dat bij de Aldi een fles wodka voor slechts € 6.- verkrijgbaar was, Whisky of Wiskey is al een enorm verschil daarnaast heb je bourbons en wiskeys, ook totaal niet vergelijkbaar met wodka's, met wodka's heb je geen single malts en wiskeys bestaande uit meerdere soorten en rijping op eikenhoutenvaten, dus vergelijking van appels en peren. Wodka zit relatief weinig verschil in, je hebt voor zover ik weet geen wodka van 1200.- Euro per fles wel al het gaat over goede single malt Wiskeys. Single malt heeft meestal een mooie rijpe maar toch zachte smaak. En erg lekker met een goede dure sigaar weet ik uit ervaring.
 5. Dus toch wel regionaal in de randstad voor zover ik weet niet verkrijgbaar. Maar bedankt voor de info... Kip in blik is in Nederland moeilijk vindbaar, terwijl Corned beef weer relatief makkelijk vindbaar is, in Amerika is dit exact andersom.
 6. Ik kan je verzekeren het is niet lang houdbaar, hooguit een avondje... Bij de Aldi in Duitsland heb je wel een fles Wodka voor iets van 6 euro in Nederland betaal je daar al snel het dubbele voor.
 7. Geen aanbieding maar wel redelijk lang houdbaar (THT 31-12-2017). Grand'Italia Ravioli Bolognese 400g € 1.35 (er is ook een grotere versie).
 8. Mogelijk een regionale aanbieding, hier hadden ze het helaas niet. De winkeldame sprak dat het mogelijk alleen bij grote vestigingen verkrijgbaar is. Jammer want kip in blik vind je niet zo snel in Nederland, de Lidl heeft het een enkele keer per jaar als het Aziatische themaweken zijn, maar die vind ik niet bepaald lekker.
 9. Misschien is dat best een goed idee... Ik moet wel voorzichtig zijn ik heb een nogal dure walnoten tafel niet mij keuze maar gekregen van een smaakvolle oom en tante. Ik ben meer van het antiek eiken enzo...
 10. @ stuudje vind jou onderschrift wel grappig en waar: “Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the Ark. Professionals built the Titanic.”
 11. Beste Stuudje, Ik heb een pasta machine maar eigenlijk nog nooit pasta gemaakt. Lastig item is bijvoorbeeld de machine op mijn aanrecht te doen bevestigen. Maar verse pasta is heerlijk... Gordon Ramsays Bolognaise saus (youtube) is heerlijk. Ik hoop nog eens zelf te gaan inblikken, maar alles op zijn tijd. Jij bent wel bedreven in het maken van verse pasta? Ik ben meer bedreven in het maken van tomatensauzen.
 12. Klopt dat bijvoorbeeld de pasta van het huismerk goedkoper is, maar de verpakking daarvan is minder dik en ook minder flexibel, dus een minder betrouwbare verpakking. Al jaren heb ik een pasta prep manie en pasta in dunnere verpakkingen zijn na de THT sneller niet meer eetbaar dan pasta in degelijke verpakkingen. Gisteren nog zakken met wel een goede verpakking met THT 2006 geopend die hebben een lichte 'paddestoelen' geur. Bij goedkopere versies van een latere THT hebben die echt een ranzige geur. Pasta is doorgaans per 500 gram, 100 gram per maaltijd 10 maaltijden met pasta voor ??Euro 1.19 vind ik een goede deal, en smaakt ook een stuk beter dan b-merk pasta's uitzonderingen zijn natuurlijk mogelijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...