Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 10/23/20 in alle zones

 1. 2 punten
 2. warm 4 liters tot rond de 40 graden ,doen 5 eetlepels citroen sap erin,roer en laat het een half uur staan.Je melk is nu vol broken,doen een theedoek in een vergiet,giet je melk erin,spoel in een paar keer het citroen sap eruit ,laat het goed uitlekken,dan 2 opties cottage cheese ,met 2 messen snij de boel in kleine stukjes ,doen zout erbij en bislook en peterselie. klaar ,kan een week in de ijskast. panir om Indianse te koken,doe de uitgelekt massa in een schone theedoek ,wring het goed uit ,leg het gehele in een vorm,smal oven schal bvb,leg een boord erop met wat blikken verzwaren ,giet
  2 punten
 3. Dag @JJ&A, @vheeswijk Ik heb de post aangepast. Het "Makker" was bedoeld als vriendschappelijke arm om de schouder, ik begrijp dat dat hier anders geinterpreteerd word. Groet, Winterslaapisbeter
  1 punt
 4. @JJ&A ik wil graag wat zuidelijker dan het voorbeeld wat hierboven staat. want dan zijn de winters prettiger. alleen een rivier, met wat bos en bomen nog veel zuidelijker is niet zo simpel. zelfvoorzienend leven is voor mij minder van belang. uiteraard zal ik mijn voorraden daar ook aanleggen maar wij hebben een vrij goed pensioen tzt. we hebben beide ons hele leven gewerkt en een pensioenopbouw gehad. wel willen we kippen hebben lopen. misschien nog wat anders maar niet teveel.
  1 punt
 5. Yup, érg interessant en klinkt ook zeer aannemelijk. Ook als je bijv kijkt naar de problemen op cruiseschepen, dat past perfect binnen wat hij schrijft. Maakt ook weer haarscherp duidelijk hoe bizar de richtlijnen in de thuiszorg zijn. Zolang 1,5 meter afstand gehouden kan worden hoeft niemand een mondmasker voor, zelfs niet bij klachten, en zelfs niet als die klachten zijn ontstaan nadat men in direct contact is geweest met een corona-patiënt. Terwijl bijv de thuishulp vaak urenlang in dezelfde ruimte is als de cliënt.
  1 punt
 6. Oké bedankt voor de reacties. Had ook al gekeken naar kaas en boter, maar daarvoor heb je eigenlijk onbewerkte melk nodig en zeker geen halfvolle. @Mrsjones, kan jouw idee ook met halfvolle melk? @Dreutel, daar ga ik eens naar zoeken, had ik nog niet aan gedacht !
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...