Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 03/23/15 in alle zones

  1. Mooie docu hierover waarin een 50 jarige man alleen de wildernis intrekt en zijn eigen blokhut bouwt
    1 punt
  2. @FincalnSpanje, Neem even contact op met deze mensen http://www.lesrochesdemurat.eu/nl/verken-het-terrein-ecolieu/water die man bouwt ram pompen en heeft er veel ervaring mee hij zal je ongetwijfeld verder kunnen helpen met je water probleem.. Zeer toffe mensen die behulpzaam zijn , succes. PS Hou er wel rekening mee als je contact opneemt ze hebben geen internet en alles gaat via een vriend dus kan wel een weekje duren voor ze terug mailen
    1 punt
  3. Er is weer wat GoTenna-nieuws de laatste tijd, some good, some bad. Bad news is: levering wederom uitgesteld. "Limited quantities available! Starts shipping in summer 2015." Maaaaaar, the good news is: Het is een fokking awesome nifty akkesooire! Aldus getuige de awards die GoTenna in de wacht heeft gesleept. [ATTACH=CONFIG]17335[/ATTACH] @Johnny BravoNL ons geduld wordt nog even op de proef gesteld ... maar wij zijn natuurlijk wel de cool kids on de block waar IEDEREEN straks mee wil spelen omdat wij een GoTenna in onze BOB hebben Check video/demo en review op http:
    1 punt
  4. @Enigma13 Als jij denkt dat Amerika nooit hulp aan Nazi-Duitsland heeft gegeven, is bijgaande link interessant om te lezen. http://hetuurvandewaarheid.info/2013/06/21/het-verborgen-gezicht-van-de-europese-unie-2/
    1 punt
  5. Precies. Henry heeft zelfs de meest belangrijke onderscheiding gekregen die de nazi's ooit hebben uitgedeeld! De VS kan mijn rug op met hun 'hulp'. Als ze er niet waren geweest was er (in ieder geval) niet eens een WO2 gekomen.
    1 punt
  6. Sterker nog, Henry Ford bewonderde Hitler en voordat Amerika in oorlog raakte met Duitsland hielp Ford hem zijn oorlogstuigproductie te optimaliseren, heeft Ford nog een flinke duit opgebracht. Nadat Amerika en Duitsland in oorlog raakten kon Ford weer goed verdienen met opdrachten van zijn eigen overheid. Tja en de hulp van de VS tijdens en na de oorlog? Hierdoor 'spreken' we nu allemaal Amerikaans ipv Duits.
    1 punt
  7. Als je nog een ziek verhaal wilt lezen: Oud-Beijerland – Regionale Sociale Dienst (RSD) Hoeksche Waard huurt voor 200.000 een detectivebureau in. Zij houden zich onder meer bezig met het permanent schaduwen van een uitkeringsgerechtigde alleenstaande moeder met kind. De RSD verdenkt de vrouw er van dat haar vriend meer dan 3 nachten per week bij haar slaapt. Dan wordt zij geacht samen te wonen en dit heeft consequenties voor haar uitkering. Het hele stuk is geplaatst op De Lange Mars: http://delangemars.nl/2015/03/20/sociale-dienst-hoekse-waard-huurt-voor-200-000-detective-in/
    1 punt
  8. Haha, daar moest ik ook meteen aan denken. Een klassieker. Andere klassieker: https://www.youtube.com/watch?v=MViaqA4U_0o
    1 punt
  9. 96 uur rookloos inmiddels. Mede door de medicatie is het inmiddels al zo ver dat het lichaam niet meer zeurt om nicotine. De geest en de ingesleten gewoontes zijn een ander verhaal. Minstens 1 keer per uur komt er een rookmoment in me op, kwestie van wegduwen en aan wat anders denken.
    1 punt
  10. Een buscraft style sheath voor de Fällkniven F1. Gemaakt van 3,5 mil. plantaardig gelooid tuigleer. Gekleurd in Spanish brown. Deze sheath kan zowel horizontaal als verticaal gedragen worden.
    1 punt
  11. al deze ontwikkeling zijn voor ons de reden geweest om uit europa te vertreken. je heb ,gek genoeg, nu de meeste individuele vrijheid in derde wereld landen.
    1 punt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...