Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

nanna

Lid
 • Aantal items

  696
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

nanna won de laatste dag op 23 maart 2015

nanna had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

572 Uitstekend

2 Volgers

Over nanna

 • Titel
  Specialist

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Het zelf maken hiervan ben ik niet in thuis. Gelukkig 'n vertrouwd adres en voor 'n normale prijs....wat je soms ziet dat ze vragen is echt niet te geloven.
 2. Het kan 3x per dag maar zelf doe ik het doorgaans 1 x....als ik het niet vergeet Ik heb het ook in 'n kleine verstuiver waar ik soms mee in oren en neus nevel in deze tijd.
 3. Antivirale cocktail goed voor alles maar speciaal juist nu als je voelt dat je niet lekker gaat worden. Ongeveer 2 eetlepels whisky/wodka Vit C 500 mg Chaga 2 mg Vlierbes 1 mg Dit alles bij elkaar en dan voor je naar bed gaat gebruiken. Schijnt te werken als 'n tierelier maar heb er geen ervaring mee want nog niet nodig gehad. Verder veel vit c en liefst ook liposomale....door de dag heen blijven gebruiken. Het enige wat je fout zou kunnen doen is er te weinig van nemen. Je lichaam verbruikt het en daarom door de dag heen regelmatig wat van nemen. Je merkt
 4. Sorry het duurde even maar ik was er niet. Ach...wat is bewijs!? Jensen meldt van alles maar ergens dieper op ingaan of achtergronden bespreken zit er echt niet in bij hem. Hij zegt precies wat de mensen willen horen en meer dan dat zal er niet komen. Daarmee is hij alleen bezig met stemmingmakerij in het kader van verdeel en heers...zoal gewild door de duistere machten.
 5. Je moet het natuurlijk zelf weten maar Jensen is in mijn optiek pure tijdverspilling....controlled opposition! Onderstaande video vind ik één van de betere om duidelijk te maken hoe de hazen lopen. Verder boeken van b.v. Robin de Ruiter vond ik ook heel leerzaam want om het heden te begrijpen moet je eerst het verleden kennen. Je moet eerst alles *ontleren* en je geest leegmaken om open te staan voor hoe het in elkaar steekt....het is één grote leugen waarin wij leven...op alle fronten.
 6. Ik ook graag... fleurtjuh50@hotmail.com
 7. Dit is even schrikken.....en slikken Niet dat ik zo'n actieve schrijfster was maar mijn dag begon altijd met het lezen van preppers.nl...en het was ook weer de dagsluiting. Ik vind het echt heel jammer maar begrijp dat er prioriteiten gesteld moeten worden. Er speelt zoveel momenteel en de onrust neemt aan alle kanten onrustbarend toe waardoor ieder met zijn eigen ding verder moet qua voorbereiden. Ik ken (helaas) niemand hier persoonlijk, daarom bedank ik iedereen die bij heeft gedragen aan het forum met waardevolle tips waarvan ik heb geleerd. Preppers.nl, en iedereen die de site i
 8. @Ronin Kogaratsu Hier 'n artikel, niet te uitgebreid maar wel duidelijk en makkelijk leesbaar. http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/vs-door-israel-bezette-khazaren-vazalstaat/
 9. ESCALATION IN SYRIA LEADS TO A GLOBAL WAR. Nog voor dit jaar om is zijn in Syrië…. Amerikaanse, Russische, Franse, Engelse, Duitse, Turkse, Iraanse, Nederlandse plus nog wat andere militairen aanwezig. Gaat dit goed aflopen ?? Redden we de Kerst nog net…of net niet? Gaat toch wel erg heet worden…… http://southfront.org/foreign-policy-diary-escalation-in-syria-leads-to-a-global-war/
 10. Bedankt voor het kijken @martin @Marcov maar kwam er later achter dat ik op meer sites problemen had. Dus pc maar uitgezet Soms lijkt het wel of er iets van censuur wordt toegepast....denk ik weleens. Ik zit bij Tele2 @ghostwhiper maar ja, dat zegt ook niks.
 11. Ik weet niet of meer mensen dit probleem hebben maar ik kom zowel bij ING als bij de Rabo niet op de site.
 12. Helaas @Loesje1980..... Ik heb het 'n tijd geleden wel eens voorzichtig aangekaart maar ze stond er niet echt voor open......hoewel ze op andere punten toch wel wakkerder begint te worden. Ze heeft 'n zolder waar ik 'n moord voor zou doen, maar er staat alleen 'n wasmachine Ze kweekt wel wat eigen groenten maar dat doet bijna iedereen daar volgens mij. Misschien ga ik het weekend naar haar toe en zal ik weer eens 'n poging wagen.
 13. @Loesje1980 Ik hoorde over die inspraakavond van de week, mijn vriendin had het daarover. Zij woont nog niet zo heel lang daar (kan volgens mij alleen maar over hetzelfde dorp gaan:) ) en maakte zich toch enigszins zorgen over het verloop van de avond. Goed dat het rustig is gebleven.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...