Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 08/28/14 in alle zones

 1. Wij hebben een druivenpers, zo'n ton met plankjes met een zwengel erboven, er kan 80 liter in. Wij hakselen eerst de appels of ander fruit met een hakselaar en daarna gaat het in de pers. Op een middagje heb je dan zonder veel moeite honderden kiloos verwerkt. Het afval gaat naar de kippen waar ze smakelijk van eten. (ben benieuwd naar je Palinka :-) )
  1 punt
 2. @Stuudje, gefeliciteerd! Als kado heb ik een emmer gedoneerd
  1 punt
 3. Mooi, mooi, wederom mooi. En bedankt om ons de nooduitgang te wijzen :-) @lewieke
  1 punt
 4. goed bezig! En gefeliciteerd! Ik heb ook gedoneerd n.a.v. jouw tip, kleine moeite.
  1 punt
 5. Nog erger is het als je weet dat de hygiëne daar abominabel slecht is. Vandaag het blog gelezen van een hulpverleenster en haar Liberiaanse man die in Liberia wonen. Anneke en Mambu Quoi. Zij werken normaal gesproken aan ziektepreventie, ouderenzorg, ziekenvervoer, water en sanitaire voorzieningen. Die laatsten zijn er niet, mensen doen hun behoefte in een zak die ze langs de weg weggooien. Dus overal loop je kans om besmet te worden. Vanwege de ebola zijn zij emmers met kraantjes en chloor gaan uitdelen. De meeste bewoners van Monrovia zijn te arm om een emmer te kopen. Voor bijna zes eu
  1 punt
 6. Ok kijk eerst eens op de volgende sites: http://www.bmak.nl/nl/ http://www.vanderbruggeensnoek.nl/aanbod/ http://rawovastgoed.nl/bedrijfshuisvesting/ Uiteraard staan jullie sterk m.b.t. onderhandelen over de prijs, maar dat hoef ik jullie niet te vertellen. Daarnaast is mijn neef nu aan het rondneuzen, dus we geven hem even een week of twee. Daarna bel ik hem of kunnen jullie zijn nummer krijgen. Hij weet ook welk soort toko jullie runnen dus locatie in te delen met magazijn, showroom en kantoortje eventueel op industrieterrein zou mooi zijn. @Mr. Gold
  1 punt
 7. Hu? Ik bood het gratis aan, Enki zo goed als gratis en het is about the money? Ja koekoek! Eén keer rondgaan met een pet op een SC en je hebt de jaar hostingskost bijeen. (Kijk naar de pot voor de arme prepper, 5€ kunnen we als we willen bijna allemaal missen per jaar voor het forum, dus geld is een non-argument.) Dan hoor en zie ik liever geen argumenten.
  1 punt
 8. It is all about "the money" :-) Volgens mij draait die bij mij hier lekker kan zelfs in de Chat en PM's versturen :-)
  1 punt
 9. Ik moet vaker weg gaan zie ik ;-)
  1 punt
 10. Ebola in Congo los van de grote epidemie De uitbraak van het ebolavirus in de Democratische Republiek Congo is waarschijnlijk veroorzaakt door het eten van besmet vlees en staat los van de epidemie in landen in het westen van Afrika. Dat heeft de Wereldvoedselorganisatie (WHO) woensdag laten weten. In de provincie Equateur in het noorden van Congo zijn waarschijnlijk 80 mensen besmet met het virus. Tot nu toe werden 24 mensen ziek, van wie er 13 overleden. Onderzoek heeft uitgewezen dat de eerste besmetting bij een zwangere vrouw was. Zij at vlees van een wild dier en werd ziek. Ze
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...