Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 02/23/13 in alle zones

 1. @jobs: Als ik m'n verzameling petroleum stokers compleet heb, besteld ik bij deze site mijn lonten: http://www.mavaka.com/petroleum-lonten-olielamp-art.html (tip van @Nonkel_Ries) Bij platte lonten voor olielampen en petroleumstel geldt de breedte maat. Bij ronde lonten de diameter. Ik bv heb platte lonten nodig van 12mm(1,80 p/m), 20mm breed(2,10 p/m) en 68mm (4,80 p/m) voor het petroleumstel.
  1 punt
 2. Nope het zijn namelijk erg kleine katten. Zijn namelijk allebei katten uit het asiel en toen ze nog klein waren hadden ze allemaal problemen zonder ondervoeding etc. Een kat van mij komt uit een huis waar een man ~30 katten had rond lopen. Overal stront, een stuk of 10 dooie katten in verschillende staten van ontbinding etc. Veel katten konden ze ook niet meer echt helpen. Die van mij moesten ze helemaal kaal scheren omdat de haren gewoon grote koeken geworden waren. Heeft mij echt 1,5 jaar gekost het vertrouwen van die kat te winnen. De andere kat was een straat kat die geboren is op een chemisch terrein. De moeder had ook de een of andere nare ziekte en is dood gegaan toen de katten nog eigenlijk te klein waren. 3 hebben het er overleeft en hebben nog weken daar geleefd voordat eindelijk iemand eens een belletje pleegde die net in de buurt kwam wonen. De andere mensen wisten dat die katten daar rondzwierven en hebben allemaal niet een keer iets laten weten aan iemand. Grrrr.... Er waren ook 2 andere volwassen katten daar die ook nare ziektes hadden gekregen. Mijn kat is momenteel wel ontzettend gezond alleen tja erg klein ook door ondervoeding etc.
  1 punt
 3. Heeft hij er ook een lang touw met aan de uiteinde een lederen lapje bijgeleverd (Boogspanner) dit is voor de veiligste manier om je pees erop te leggen. http://www.europearchery.com/bescherming/boogspanners/tip-tip-bowstringer.html
  1 punt
 4. Ik zeg ook dat het zo zou moeten, ik heb mijn mes gebruikt, maar denk dat een naald makkelijker is.
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...