Zojuist het stukje over tuingrond verbeteren gelezen. Interessante info,bedankt voor het plaatsen van de link!
Afgelopen maart hebben we ivm corona-toestand een groentenkweekbak in elkaar geknutseld en gevuld met pure compost.
Deze week de eerste sla en andijvie geoogst en gegeten.
We tuinen hier op zware klei en eerdere pogingen om een moestuin aan te houden waren geen succes.
Nu alles in de bak met compost staat gaat het super en dan is het weer een plezier om te doen.
En je proeft echt verschil met gekochte -kas- groenten.
Alleen ga ik volgend jaar zaaien ipv plantjes kopen,dan kan het wat beter worden gespreid.
Nu zijn alle planten tegelijk oogstbaar en moeten we flink door eten om het op te krijgen voor alles in het zaad schiet.
Hoewel dat dan natuurlijk weer op de composthoop zou kunnen,maar ik eet het liever op.
Verder heb ik nog: prei,tomaten,broccoli,rode-,spits-en bloemkool.Ben heel benieuwd wat dat wordt!
groet,mevr.Grijpstra