@samurai, dat van het gevoeliger worden herken ik ook; al weer een lange tijd vermijden we zoveel mogelijk alle slechte E'tjes in de voeding, en eten voedsel dat zo veel mogelijk nog "" heel "is...
De keerzijde is dat we daardoor veel gevoeliger zijn geworden voor rommel.. (lees: bewerkte producten) net als jij met de pringles en veel meer andere producten, we kunnen het niet eens meer consumeren zonder problemen te krijgen.. "Once you pop you can't stop" is helemaal waar, er zit spul in dat er voor zorgt dat je juist trek krijgt en geen vol geveol... haah..
Laat staan de Chinois met smaakzout..hahaha.. duurt geen uur en dan begint het .. dorst, hartkloppingen, onrust.. tjonge.. Ook met slecht vlees gebeurt hetzelfde.. opgejaagd gevoel, onrust.. onwel voelen.. bah! We eten nu nog maar mondjesmaat vlees, maar dan wel van een betrouwbare bron.. en ja dat kost nogal wat meer, maar dan eten we gewoon wat minder vaak vlees he..
Eigenlijk vreselijk dat de basis van de samenleving, ons voedsel zo slecht is..... volkomen verdorven door winstbejag...
grts Wisks