Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

gelredag 1, aanmeldingen


Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 3 weeks later...
Gast Dick Berts

Beste mensen, ik heb me aangemeld onder voorbehoud. Het is voor mij een heel eind rijden. Dat gaat alleen op een verantwoorde manier, als ik me optimaal voel en de wegen ook optimaal zijn. Beiden zijn nu niet het geval. Het gaat helemaal niet slecht met me hoor, maar ik kom morgen niet. Ik wens jullie een super dag toe. Tot de volgende keer. Ik blijf overtuigd lid van Gelderland.:D

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...