Ga naar inhoud
GENEGEERD

Bushcraft


sgtB2B

Aanbevolen berichten

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Reacties 105
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Hallo Ik ben willieman,

 

John heeft me gewezen op het feit dat er een bushcraft groep hier op het forum is en zou me er graag bij willen aansluiten.

 

Ik heb redelijke ervaring in de bushcraft en ben geen beginner.

en ik lees hier een tochtje in April of Mei, Ik hou me eigen beschikbaar.

 

John ik PM je moet er nu even vandoor

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind het niet erg om een beginner onder mijn hoede te nemen. Iedereen die interesse heeft moet naar mijn menig mee kunnen gaan. Wel denk ik dat we de groep niet te groot moeten maken. Ardennen of zwarte woud klinkt goed ;) April ook wel, moet wel tijdig weten wat voor iedereen het beste uitkomt vanwege tijdig aanvragen op mijn werk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk met een groep van 8 opsplitsen in twee groepen van 4 zodat je een betere onderlinge communicatie heb.en als een klein team je kamp opbouwen

echter wel samen dingen gaan ondernemen, wandeltochten/ verzamelen en je busch skils testen zoals een vuurtje maken wat toch wel prio Nr 1 is en vooral in april. (vochtig en koud)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben er ook erg graag bij! Basis ervaring......... onderkomen bouwen, vuur maken, navigatie, strikken basaal maar allemaal erg roestig want de laatste keer dat ik echt iets deed was 2008.

Ik weet dat de Belgische Ardennen vergelijkbaar zijn met NL. Elk stukje grond is wel van iemand met veel (sociale) controle. Franse Ardennen is al wat minder strikt maar een wat grotere groep valt hoe dan ook meer op dan een enkeling.

 

Heb looptochten met probleemjongeren gedaan in de buurt van Argentat ca 4 tot 5 uur onder Parijs. Is wat ruraler en heb daar misschien nog wel een connectie die plekken weet. Zal eens navraag doen.

 

makkelijkst is de Balkan maar dat is meteen een behoorlijk eind rijden en zeker niet weggelegd voor een weekend trip. Schijnt trouwens dat Schotland en Scandinavië wel vrijer zijn voor bushcrafters. Ook dat zal ik eens navragen.

 

Kom er op terug

Link naar reactie
Delen op andere sites

Klinkt goed jvs. Als iedereen hwt er mee eens is houden we die data aan. Nu nogeen ledenlijst van mensen die absoluut meegaan en de.locatie. Balkan is een beetje ver weg. Maar tot Frankrijk wil ik gaan. Schotland klinkt trouwens ook erg gaaf. Maar laten we even kijken wat iedereen kan (ook qua budget). Wat zijn de bedoelingen als we er zijn? Lijkt mij lehk als iedereen zijn eigen onderkomen bkuwt/opzet zoals deze dat graag doet. Voor de mensen voor wie dat nieuw is zal dat gelijk een leerproces kunnenn zijn. Leuk als we allemaal nog iets van elkaar kunnen leren. Zowel voot beginners als ervaren survivalaars is er altijd nog wel iets waar je nog nooit bij stil gestaan hebt. Ideeen en tips voor.must do's en absolute don'ts??? Ik heb er nu al zin in!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hmm m'n pm etje is al half beantwoord. Lijkt me ook een goed idee om ieder z'n eigen onderkomen op te zetten.

 

Volgens mij vlieg voor 160 euro naar schotland maar dan moet je daarvan wel nog even een stukje reizen. Maar lijkt me wel leuk als we schotland op de agenda zetten voor de volgende trip.

 

Je had het over survival; dus wat nemen we wel mee en wat nemen we niet mee?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik mijn standaard uitrusting. Less is more... Maar een ieder moet meenemen wat hij/zij noodzakelijk acht. Denk een paar biertjes voor 'avonds bij het kampvuur is in dit geval wel absoluut noodzakelijk ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maar even zonder gekheid jongens,

 

is het niet verstandig om gewoon eerst te beginnen met voet op eigen bodem ?

of tenminste in de buurt ervan. om al gelijk naar Schotland af te reizen met een groep die elkaar nog nooit in RL heeft gezien of gesproken

is het gewoon verstandig om een driedaagse trip uit te schrijven Binnen Nederland of België (ardennen)

Plekken zat waar ze je niet kunnen spotten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

hallo hunter hier wil ook graag mee ben een snelle leerling ben net een aap,

ik heb trouwens een site gevonden waarin een beetje de toegangs regels zijn in bepaalde gebieden zal ff opzoeken welke dat is en dan plaats ik hem hier dat iedereen ff kan kijken

als een goed plan is hoor ik t ook graag

Link naar reactie
Delen op andere sites


×
×
  • Nieuwe aanmaken...