Ga naar inhoud

sgtB2B

Lid
 • Items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Limburg NL
 • Interesses
  outdoor, bushcraft, survival
 • Beroep
  defensie, techniek
 • Nieuwsbrief
  Ja

sgtB2B's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

 1. Dit is de bron waar ik mijn info even snel vandaan haalde. het is namelijk niet de eerste keer dat ik met de handhavende instantie een discussie heb, zelf een hamer of zelf kruissleutel achter mijn stoel werd moeilijk over gedaan, als dit "gereedschap" achter mijn stoel lag. http://www.politie.nl/mijn-buurt/05---amsterdam/bijzondere-wetten/wwm-veelgestelde-vragen.html uiteraard zal het in de praktijk wel afhangen van welke diender je treft, en hoe je het zelf kan uitleggen.
 2. Hoe mag ik mijn wapen/munitie vervoeren? Verpakken: De Wet Wapens en Munitie bepaalt dat "tijdens het vervoer het wapen zodanig moet zijn verpakt, dat het niet voor onmiddellijk gebruik kan worden aangewend". Het wapen moet ontladen en ontspannen zijn. In een eventueel aanwezig patroonmagazijn of een zogenoemde snellader voor revolvers mogen geen patronen zitten. Vervoeren van een wapen in een draagholster is niet toegestaan. Een foedraal of een wapenkoffer zijn daarom vereisten. Zij beschermen uw kostbare bezit ook tegen beschadigingen. Jagers moeten zich ook houden aan deze vervoersregels. Zij mogen hun jachtwapen alleen onverpakt dragen op het terrein waar zij mogen jagen. Kofferbak: Tijdens het vervoer mogen het wapen en de munitie niet zichtbaar aanwezig zijn. U bergt het geweerfoedraal of de pistoolkoffer dan ook op in de afgesloten kofferbak van uw auto. Onbeheerd achterlaten: U mag wapens en munitie tijdens het vervoer niet onbeheerd in een vervoermiddel achterlaten. Dit lijkt een logisch voorschrift, maar er wordt soms zwaar tegen gezondigd. Overtreding van deze vuistregel betekent intrekking van uw jachtakte of wapenverlof.
 3. heb je een bijl op je passagiersstoel liggen, heb je hem voorhanden en zal het gezien worden als wapen. terwijl als hij in je kofferbak ligt dit niet / niet zo snel het geval zal zijn omdat je hem redelijkerwijs niet voorhanden hebt. ditzelfde geldt voor het bij je dragen van een groot mes. doe je dit openlijk en in bijv. een supermarkt draag je een wapen, loopt je ermee in het bos en zit het mes in je tas of draag je hem in de schede zal het worden gezien als een werktuig.
 4. een weekend buiten met gelijkgestemde...... klinkt leuk
 5. een weekend buiten met gelijkgestemde...... klinkt leuk
 6. hier nog iemand die interesse heeft in de workshop.
 7. er zit juridisch een behoorlijk verschil tussen het in bezit hebben, en het voorhanden hebben van.
 8. kijk hier eens naar, staat redelijk duidelijk beschreven. http://www.knivesandtools.nl/nl/ct/messen-wetgeving.htm
 9. lig je onder vuur? , maak dan dat je weg komt!!!

 10. must have skills? verblijf eens 24 uur in een bos... dan loop je vanzelf tegen een hoop uitdagingen aan. veel plezier
×
×
 • Nieuwe aanmaken...