Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

sgtB2B

Lid
 • Aantal items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over sgtB2B

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Limburg NL
 • Interesses
  outdoor, bushcraft, survival
 • Beroep
  defensie, techniek
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Dit is de bron waar ik mijn info even snel vandaan haalde. het is namelijk niet de eerste keer dat ik met de handhavende instantie een discussie heb, zelf een hamer of zelf kruissleutel achter mijn stoel werd moeilijk over gedaan, als dit "gereedschap" achter mijn stoel lag. http://www.politie.nl/mijn-buurt/05---amsterdam/bijzondere-wetten/wwm-veelgestelde-vragen.html uiteraard zal het in de praktijk wel afhangen van welke diender je treft, en hoe je het zelf kan uitleggen.
 2. Hoe mag ik mijn wapen/munitie vervoeren? Verpakken: De Wet Wapens en Munitie bepaalt dat "tijdens het vervoer het wapen zodanig moet zijn verpakt, dat het niet voor onmiddellijk gebruik kan worden aangewend". Het wapen moet ontladen en ontspannen zijn. In een eventueel aanwezig patroonmagazijn of een zogenoemde snellader voor revolvers mogen geen patronen zitten. Vervoeren van een wapen in een draagholster is niet toegestaan. Een foedraal of een wapenkoffer zijn daarom vereisten. Zij beschermen uw kostbare bezit ook tegen beschadigingen. Jagers moeten zich ook houden aan deze vervoe
 3. heb je een bijl op je passagiersstoel liggen, heb je hem voorhanden en zal het gezien worden als wapen. terwijl als hij in je kofferbak ligt dit niet / niet zo snel het geval zal zijn omdat je hem redelijkerwijs niet voorhanden hebt. ditzelfde geldt voor het bij je dragen van een groot mes. doe je dit openlijk en in bijv. een supermarkt draag je een wapen, loopt je ermee in het bos en zit het mes in je tas of draag je hem in de schede zal het worden gezien als een werktuig.
 4. een weekend buiten met gelijkgestemde...... klinkt leuk
 5. een weekend buiten met gelijkgestemde...... klinkt leuk
 6. hier nog iemand die interesse heeft in de workshop.
 7. er zit juridisch een behoorlijk verschil tussen het in bezit hebben, en het voorhanden hebben van.
 8. kijk hier eens naar, staat redelijk duidelijk beschreven. http://www.knivesandtools.nl/nl/ct/messen-wetgeving.htm
 9. lig je onder vuur? , maak dan dat je weg komt!!!

 10. must have skills? verblijf eens 24 uur in een bos... dan loop je vanzelf tegen een hoop uitdagingen aan. veel plezier
×
×
 • Nieuwe aanmaken...