Ga naar inhoud

Orca2000

Lid niveau 2
 • Aantal items

  71
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Orca2000

 1. Toevallig vanmiddag een kompas gekocht. Dank je wel @hamster
 2. @Flow Wij Orca2000 en Franzisska gaan 31 mei verhuizen naar Hongarije, Wij hebben daar een huis gekocht met 6000 vierkante meter grond. Wij gaan daar naar toe met de zelfde ideeën die jij hebt. Wij gaan wonen in de provincie Somogy, ca 20 kilometer onder het Balaton meer. Wij hebben een opknapper gekocht waar alleen elektriciteit aanwezig is, en natuurlijk een eigen waterput. Wanneer je gaat kijken met de makelaar vraag alles duidelijk en vraag ook een duidelijk antwoord ook duidelijke afspraken maken is belangrijk. Veel succes en veel sterkte met de voorbereidingen (er komt namelijk nog al wat op je af). PM maar.
 3. @hamster Wat een werk man, ziet er goed uit. Weer bedankt dat je dit deelt met ons.
 4. Weer geweldig wat je gedaan hebt, dank je wel.
 5. Geweldig, wat een kennis weer, heb de lijst direct gedownload, hardstikke bedankt.
 6. @ de eekhoorn Erg leuk en handig dank je wel voor de link:-))))
 7. @Jager Helemaal top. Zo zou ik het graag zien gebeuren, of het werkt zal de praktijk uit moeten wijzen.Maar ik heb het idee als iedereen zijn stinkende best doet (ga ik wel van uit) moeten we toch een heel eind komen.
 8. Ben heel benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden. Bij voorbaat bedankt voor het organiseren.
 9. Mooie docu. Dank je S.T.A.L.K.E.R voor het posten. Hier kan ik mij als prepper in vinden.
 10. Orca2000

  Fat Nelly

  Ziet er goed uit. Onverwoestbaar, daar ga je een hoop plezier van hebben.
 11. @Heksenboot, Goede naam voor de vereniging. Hoop dat het kruisboogschieten doorgaat ga voor de meeting één aanschaffen. Bedoel je in Appelscha camping de Roggeberg ben daar geweest mooie omgeving veel bos.
 12. Ik vind Drenthe helemaal goed, naar Oost of Noord helemaal mijn idee.
 13. Ja hoor hier gehoord, klokslag 12.00 uur.
 14. Ik zal nooit mijn honden laten gaan, één van mijn honden zal het wel overleven hij heeft altijd gezworven in de bossen op de veluwe en als ik hem nu nog loslaat op de Schellinkhouterdijk is hij weer die zwerver die zijn kostje bij elkaar zoekt. De ander gaat binnen twee dagen dood van verdriet wanneer zij niet bij ons is. Met het idee leven dat ik niet weet hoe het met ze is maakt TSHTF situatie alleen maar erger. Dan maar samen dood.
 15. BMI 28. gewicht 102 kilo lengte 1,91 mtr. 10 kilo te zwaar. Hou van zoetigheid en lekker eten, loop wel veel met de honden ik kan niet stilzitten, ik moet ook weer naar de sportschool, tijdje door omstandigheden niet geweest. Verder voel ik mij prima.
 16. Skills harde werker doorzetter, geef nooit op oplossingen vinden voor problemen ben handig meestal positief snelle leerling goede bemiddelaar kan goed met houtbewerkingsmachines omgaan (heb ik niets aan bij TSHTF) bedenk het maar en we maken het groet Orca2000
 17. wat ik graag zou zien en doen is in ieder geval de mensen leren kennen, praten over hoe en wat voor TSHTF, workshops volgen mbt basis leven zonder nuts voorzieningen, en verder veel plezier met elkaar.
 18. @Heksenboot de prijs van een stuk grond valt zo te zien erg mee, wanneer kan ik een aanbetaling doen?
 19. Ik ben helemaal in voor dit idee. wil graag mijn steen bijdragen. Zie het helemaal zitten om met een groep de problemen die komen het hoofd te bieden. Een lang weekend in mei is wat mij betreft helemaal okee. Kijk er naar uit om gelijk gestemden te leren kennen.
 20. Vergeten te vermelden dat Franzisska mijn vrouw is.
 21. Wij zijn een echtpaar van 58 en 59 jaar. Mijn naam is orca2000. Ben al lange tijd bezig met het uitzoeken van manieren om duurzaam te consumeren. Wij wonen in een huurhuis in Hoorn NH. Wij hebben op NCG met belangstelling gekeken naar Doomsday preppers en zijn daardoor weer wakker geschud en hebben besloten om nu maar eens echt te gaan beginnen met preppen. Wij zijn voorzichtig begonnen met het aanleggen van een voorraad van voedsel en drinken. Wij willen ook zoveel mogelijk vaardigheden om te overleven leren. Ik ben veel aan het lezen, er is zoveel informatie.
 22. Orca2000

  Huisvesting?

  Wij wonen in een rijtjeshuis, 1 meter onder NAP. Wij blijven bij een SHTF in ons huis, wij zullen dit met hand en tand verdedigen.
 23. Gelezen, voor Nederlandse begrippen gebruiken de Amerikanen veel water. Veel informatie op deze site. Dank je wel voor de link.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...