Ga naar inhoud

Orca2000

Lid niveau 2
 • Aantal items

  71
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Orca2000's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

39

Community reputatie

 1. Toevallig vanmiddag een kompas gekocht. Dank je wel @hamster
 2. @Flow Wij Orca2000 en Franzisska gaan 31 mei verhuizen naar Hongarije, Wij hebben daar een huis gekocht met 6000 vierkante meter grond. Wij gaan daar naar toe met de zelfde ideeën die jij hebt. Wij gaan wonen in de provincie Somogy, ca 20 kilometer onder het Balaton meer. Wij hebben een opknapper gekocht waar alleen elektriciteit aanwezig is, en natuurlijk een eigen waterput. Wanneer je gaat kijken met de makelaar vraag alles duidelijk en vraag ook een duidelijk antwoord ook duidelijke afspraken maken is belangrijk. Veel succes en veel sterkte met de voorbereidingen (er komt namelijk nog al wat op je af). PM maar.
 3. @hamster Wat een werk man, ziet er goed uit. Weer bedankt dat je dit deelt met ons.
 4. Weer geweldig wat je gedaan hebt, dank je wel.
 5. Geweldig, wat een kennis weer, heb de lijst direct gedownload, hardstikke bedankt.
 6. @ de eekhoorn Erg leuk en handig dank je wel voor de link:-))))
 7. @Jager Helemaal top. Zo zou ik het graag zien gebeuren, of het werkt zal de praktijk uit moeten wijzen.Maar ik heb het idee als iedereen zijn stinkende best doet (ga ik wel van uit) moeten we toch een heel eind komen.
 8. Ben heel benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden. Bij voorbaat bedankt voor het organiseren.
 9. Mooie docu. Dank je S.T.A.L.K.E.R voor het posten. Hier kan ik mij als prepper in vinden.
 10. Orca2000

  Fat Nelly

  Ziet er goed uit. Onverwoestbaar, daar ga je een hoop plezier van hebben.
 11. @Heksenboot, Goede naam voor de vereniging. Hoop dat het kruisboogschieten doorgaat ga voor de meeting één aanschaffen. Bedoel je in Appelscha camping de Roggeberg ben daar geweest mooie omgeving veel bos.
 12. Ik vind Drenthe helemaal goed, naar Oost of Noord helemaal mijn idee.
 13. Ja hoor hier gehoord, klokslag 12.00 uur.
 14. Ik zal nooit mijn honden laten gaan, één van mijn honden zal het wel overleven hij heeft altijd gezworven in de bossen op de veluwe en als ik hem nu nog loslaat op de Schellinkhouterdijk is hij weer die zwerver die zijn kostje bij elkaar zoekt. De ander gaat binnen twee dagen dood van verdriet wanneer zij niet bij ons is. Met het idee leven dat ik niet weet hoe het met ze is maakt TSHTF situatie alleen maar erger. Dan maar samen dood.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...