Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Orca2000

Lid
 • Aantal items

  71
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

37 Uitstekend

Over Orca2000

 • Titel
  Adventurer
 1. Toevallig vanmiddag een kompas gekocht. Dank je wel @hamster
 2. @Flow Wij Orca2000 en Franzisska gaan 31 mei verhuizen naar Hongarije, Wij hebben daar een huis gekocht met 6000 vierkante meter grond. Wij gaan daar naar toe met de zelfde ideeën die jij hebt. Wij gaan wonen in de provincie Somogy, ca 20 kilometer onder het Balaton meer. Wij hebben een opknapper gekocht waar alleen elektriciteit aanwezig is, en natuurlijk een eigen waterput. Wanneer je gaat kijken met de makelaar vraag alles duidelijk en vraag ook een duidelijk antwoord ook duidelijke afspraken maken is belangrijk. Veel succes en veel sterkte met de voorbereidingen (er komt namelijk nog al wa
 3. @hamster Wat een werk man, ziet er goed uit. Weer bedankt dat je dit deelt met ons.
 4. Weer geweldig wat je gedaan hebt, dank je wel.
 5. Geweldig, wat een kennis weer, heb de lijst direct gedownload, hardstikke bedankt.
 6. @Kans Dank je wel voor dit goede schrijven. Je kunt het heel goed verwoorden. Wat ik merk bij mijn vrienden is dat zij het niet geloven zoals we er voor staan. Zij geloven dat de overheid wel zal helpen. Anderen zeggen niet te willen leven met de wetenschap dat alles in elkaar zal klappen en we een heel eind terug moeten in welvaart. Zij weten ook niet hoe te beginnen met preppen. Wij vertellen ze wel om te beginnen, maar of het aankomt?
 7. @ de eekhoorn Erg leuk en handig dank je wel voor de link:-))))
 8. @Jager Helemaal top. Zo zou ik het graag zien gebeuren, of het werkt zal de praktijk uit moeten wijzen.Maar ik heb het idee als iedereen zijn stinkende best doet (ga ik wel van uit) moeten we toch een heel eind komen.
 9. Ben heel benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden. Bij voorbaat bedankt voor het organiseren.
 10. Mooie docu. Dank je S.T.A.L.K.E.R voor het posten. Hier kan ik mij als prepper in vinden.
 11. Orca2000

  Fat Nelly

  Ziet er goed uit. Onverwoestbaar, daar ga je een hoop plezier van hebben.
 12. @Heksenboot, Goede naam voor de vereniging. Hoop dat het kruisboogschieten doorgaat ga voor de meeting één aanschaffen. Bedoel je in Appelscha camping de Roggeberg ben daar geweest mooie omgeving veel bos.
 13. Ik vind Drenthe helemaal goed, naar Oost of Noord helemaal mijn idee.
 14. Ja hoor hier gehoord, klokslag 12.00 uur.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...