Ga naar inhoud

GangstaPrepper25

Lid
 • Aantal items

  111
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  ZH

GangstaPrepper25's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

30

Community reputatie

 1. Ik had gehoopt dat de meeste preppers wel wat beter konden nadenken. Blijkbaar is voor de meeste hier Islam en terroristen die het Islamitisch geloof misbruiken hetzelfde. Jammer.
 2. De meeste huisdieren worden gewoon opgegeten door mensen. In tijden van oorlog shtf verdwijnen opeens alle honden katten etc. Uitzonderingen zullen er wel zijn maar ik denk dat je weinig honden tegen zal komen.
 3. Onzin. Laat je lekker bang maken.. isis dit isis dat pff voorlopig zijn ze nog wel even bezig in Syrie/Irak..
 4. Jammer hoe sommige mensen islam en mannen met jurken etc erbij halen.. Beetje kort door de bocht en geen respect. Ik dacht dat de meeste mensen hier wel wat beter voor zichzelf konden nadenken maar vele hier zijn blijkbaar toch schapen.. Reservist worden moet je lekker zelf weten maar ga ervan uit als SHTF in NL word je opgeroepen. Lijkt me dat je dan liever in je BOL/BIL zit!?
 5. Ik hou van vissen. Ik vang ze en gooi ze terug! Big deal WTSHTF dan gooi ik ze niet terug Probleem is niet de recreatievisser maar de beroepsvissers die hele zeeën leegvissen...
 6. Handig voor als je niet zo goed bent met een hakbijl. Net als ik heb nog nooit hout gehakt Heb meestal genoeg aan mijn mes Trouwens wel echt een soort van FPSrussia ripoff die gasten.
 7. Als het geld aan zou komen bij de mensen die het nodig hebben zou ik altijd geven aan goede doelen. Helaas komt 90% niet aan maar gaat rechtsreeks de zakken in van managers, directeurtjes etc van deze goeie doelen. Hun bankrekening is het goeie doel. fuck giro 555
 8. Is het echt belangrijk om te weten wat voor hoofddeksel iemand draagt!? Ik heb een verzameling caps wat mutsen en een bivakmuts (jeweet tog voor als ik ga skiën ofzo... )
 9. Amen!! Had het niet beter kunnen verwoorden. Ik ga in ieder geval nooit zo een ding kopen fuck google, facebook, twitter en al die shit.
 10. Zucht.. Het is GangstaPrepper! Ook voor jouw Johnny BravoNL. Ik zie wat jullie proberen. Gaat niet lukken homies!
 11. Lees mijn vorige bericht. Het is trouwens GangstaPrepper!
 12. Ach je hebt dat word bestandje nog wel ergens toch!?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...