Ga naar inhoud

marco v

Lid
 • Aantal items

  174
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door marco v

 1. Fijn voor ze, wat hebben die gasten daar te zoeken, volgende keer ga ik hun republikeinse feestje ook verstoren met mijn oranje posse, wat een jankerds.
 2. Oranje boven hier. Ik hoop dat we nog lang van een koningshuis mogen genieten.
 3. Thuis is voldoende eten en drinken aanwezig, mijn eerste prioriteit is om ervoor te zorgen dat mijn familie veilig op die plek is. Kunnen ze het niet bereiken, dan is het zorg dat ze zo snel mogelijk op locatie B komen. Daarna beoordelen we, afhankelijk van de situatie, wel de benodigde acties.
 4. http://www.youtube.com/user/selfreliancetactics/videos
 5. marco v

  Noord Korea

  @Charlie, wat als... Iran is nog niet klaar voor een wereldwijde nucleaire oorlog, China verkiest productie boven kosten(ik heb de cijfers niet gezien maar dacht dat haar export voornamelijk door het westen wordt geconsumeerd), Rusland heeft haar portie wel gehad tijdens de jarenlange koude oorlog, de gedachtengang en politiek is wel degelijk veranderd de laatste jaren, Ik denk dat ze er vanalles aan zullen doen om een oorlog te voorkomen, maar als het erop aankomt zal een korte actie een einde maken aan de provocaties en wellicht acties van NK, zodat ze weer in hun mandje zullen kruipen. Maar dat is slechts mijn idee. Wat betreft Europa, is er een gedwongen keuze mogelijk? Gevoelsmatig zeg ik dat we automatisch de VS zullen steunen, al zal het in het begin waarschijnlijk om een paar verdedigingswapens gaan en een handjevol militairen. We maken het mee. Neemt niet weg dat ik een extra potje knakworsten heb gehaald.
 6. @Muktaronic, een brandende zombie die op je afkomt is erger dan een niet brandende zombie. Tsja, ik prep voor de zombie apocalypse. Waarom? Het hele preppen is what if? Ook al kan het niet, zijn de films en series(walking dead, pas in oktober weer verder met seizoen 4) leuk en spannend om te zien, toch is het voor mij de enige manier om te preppen, je hebt alles ingedekt. Dus behalve de blikken knakworst, waterfilter en heel veel rollen wc papier staat er ook een anti zombie arsenaal in de kast. Want, what if?
 7. marco v

  Noord Korea

  Tsja, Noord Korea, ik zie het allemaal nog niet zo snel ontaarden in iets waar wij hier extreem veel last van kunnen hebben. Spannend, dat wel. Een nachtmerrie voor de mensen in die regio, inclusief de geindoctrineerde bewoners van Noord Korea. Vreselijk voor diegenen die dierbaren zullen verliezen. Maar hier, hier zal het leven gewoon doorgaan. Toch volg ik het in de hoop dat dit snel en met zo min mogelijk verliezen voorbij zal zijn.
 8. Dat het nog bestaat!! Thumbs up voor Buck.
 9. Hij is zwaar, echter hou ik de tas voor laatste optie, wanneer alles achtergelaten moet worden. Ik heb daarnaast nog wat kleinere rugzakken, ook ex militair. Ik ben er content mee. Je kunt het zo zwaar/licht maken als je wilt.
 10. Hier een Lowe Alpine strike, 60 L. €150 nieuw of in mijn geval gratis van tante defensie.
 11. Wegwerpaanstekers, honderden, dat waren weggeef aanstekers van mijn vorige werkgever. Bic, doen het altijd. Geen geklooi met firesteels of dure stormaanstekers hier.
 12. Graag wat meer uitleg bij je eerste zin, ik volg je grap niet helemaal...
 13. Ik ontvang graag zo min mogelijk post van die beste mensen...
 14. Als ik zie dat iemand het leven van mijn dierbaren bedreigt zal ik er alles aan doen om het te voorkomen. Mocht hij daadwerkelijk van plan zijn om mijn familie om het leven te brengen waar ik bij ben, dan is wegrennen niet datgene wat als eerste in me opkomt, ik zal er dan(hypothetisch) alles aan doen om diegene te grazen te nemen. Met gevaar voor eigen leven als het moet. Vooropgesteld, niemand weet zeker hoe hij op zo n moment zal reageren, echter zie ik me niet vertrekken en een weerloze dierbare achter laten. Ik kan me ook niet indenken dat iemand anders hier bewust voor kan kiezen, maar dat is mijn mening/gevoel.
 15. Dat is met recht doomsday prepping te noemen...
 16. Ik lees net de laatste paar pagina s en verbaas me over het feit dat iemand liever zijn bedreigde moeder/kinderen in de steek laat dan dat hij de confrontatie aangaat. Daar kan ik me met de beste wil totaal geen voorstelling van maken. Het zal misschien persoonlijk zijn, echter ik zou dit nooit kunnen doen. Onafhankelijk van hoe groot de dreiging op dat moment is, de mogelijke gevolgen van mijn handelingen daarop en de winkansen die ik op dat moment aanvoel. Sorry, dat gaat er bij mij niet in.
 17. Er is voorzichtig optimisme in de financiele wereld, ik zie het ook op mijn werk, het trekt langzaam weer een beetje aan. Moederbedrijf maakt weer winst, wij hebben het keerpunt ook bereikt. Halverwege 2014 staan we er een stuk positiever in. Voor mij geen financiele crisis op 1. Een oorlog op wereldformaat is meestal het gevolg van bovenstaande zoals eerder vermeld dus ook dat zie ik niet op termijn gebeuren(wel een ramp volgend uit een oorlog in andere gebieden) Tsja, hoewel ik groot fan ben van the walking dead, ook geen zombies op nr 1. Meteorieten vallen doorgaans in Rusland... Aanvoer van voedsel zal ook doorgaan, we zijn consumptiebeesten. Nee, ik ga voor een virale uitbraak of een natuurlijke ramp. Maar ik prep voor een zombie uitbraak, dan kan ik alles aan...
 18. Stond al op mijn agenda. Jammer dat je op de dke website niet direct door kunt klikken naar de website van de standhouders. Aan de andere kant maakt het dat juist iets spannender, ik ken er namelijk niet veel.
 19. marco v

  Messen shops

  Goedkopere ka bars dan hier ben ik via reguliere shops nog niet tegengekomen: http://www.outdoormesser.de/epages/62013711.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/62013711/Products/MK-1/SubProducts/835
 20. Of een uitbraak van eoa ziekte die leidt tot hersenloze menseneters nu wel of niet kan gebeuren laat ik even in het midden. Echter wanneer je je voorbereidt op zoiets, ben je op alles voorbereid. Zombies blijven op je afkomen, bendes ook. Eten bij een zombie uitbraak is minimaal, net als bij andere rampen. Wanneer je achtervolgd word door een horde zombies heb je uithoudingsvermogen nodig, wanneer je wegrent voor een groep plunderaars ook. In een zombie wereld zul je weinig slapen, bij andere rampen ook. Je overlevingskansen zijn vele malen groter wanneer je het als groep opneemt tegen een horde zombies, net als wanneer je in een groep leeft na een ramp en gebruik maakt van elkaars kennis. Je zult uit moeten kijken dat je niet gebeten wordt en niet ziek wordt, bij andere rampen zullen medicijnen schaars zijn en is gezondheid van cruciale waarde. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Natuurlijk is het maar een make belief wereld, maar geldt dat op dit moment niet voor elke SHTF situatie? En tsja, het maakt het preppen wel iets leuker. En ondertussen kijk ik naar al die zombies op het werk, in de rij bij de supermarkt, benzinestations, en al die zombies die naar het einde van de maand toeleven zodat ze weer kleren, de allernieuwste playstation, telefoon of tablet kunnen kopen.
 21. Kijk maandag maar eens goed om je heen als je weer op je werk bent...
 22. Tsja je kunt hakken tot je een ons weegt, maar die krengen duiken overal op. Ik heb een aardig uithoudingsvermogen maar ik ken mijn grenzen en constant rennen, verstoppen, wakker blijven, dat houdt een keer op. Beter een plek te vinden dat ontworpen is om mensen binnen te houden en tegelijkertijd het haast onmogelijk maakt om binnen te komen. Een gevangenis lijkt me dan toch de meest geschikte plek. Ik kijk nog een keer naar the walking dead, tips in overvloed(ook wat je niet moet doen)
 23. Wat voor SHTF verwachten de meesten hier? Een totaal verval van maatschappij kan ik me niet zo snel voorstellen, tenzij we ineens in een kernoorlog belanden. Beelden uit een film kan ik me dan goed voorstellen. Een overstroming, ok, dan moet je wel weg, echter zal dit na een bepaalde tijd weer normaal zijn. Ineenstorting valuta, er zullen andere valuta vormen komen, en waarschijnlijk heel snel, ruilhandel, mensen zullen altijd willen verdienen. Dus enkel bij de nasleep van een kernoorlog zie ik mezelf na een bepaalde tijd uit huis vertrekken omdat er een totale chaos is en bendes de straten regeren. Van het land leven zal het dan ook niet worden en in een bos leven, hoe romantisch het ook mag klinken, is bij het Nederlandse weertype echt geen pretje wanneer je dit langdurig moet doen. Dus ja, ik heb een bug out bag en behalve eten, wat warme kleding en een doosje met goudbaartjes zit er een koevoet in als we van huis naar huis moeten gaan. Leven in het bos, sorry, niet voor ons.
 24. 3 jaar karate, 12 jaar aikido en een paar jaar systema. Daarnaast heb ik een paar goede trainers en het vermogen om een flinke sprint te kunnen inzetten. Ontwijken, mezelf verbergen zal het motto zijn, maar als het moet dan heb ik een aardige basis.
 25. Hij is binnen, bedankt hiervoor!! Makkelijk klein lampje wat verrassend veel licht geeft.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...