Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

marco v

Lid
 • Aantal items

  174
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

54 Uitstekend

1 Volger

Over marco v

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Zuid-Holland

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Fijn voor ze, wat hebben die gasten daar te zoeken, volgende keer ga ik hun republikeinse feestje ook verstoren met mijn oranje posse, wat een jankerds.
 2. Oranje boven hier. Ik hoop dat we nog lang van een koningshuis mogen genieten.
 3. Thuis is voldoende eten en drinken aanwezig, mijn eerste prioriteit is om ervoor te zorgen dat mijn familie veilig op die plek is. Kunnen ze het niet bereiken, dan is het zorg dat ze zo snel mogelijk op locatie B komen. Daarna beoordelen we, afhankelijk van de situatie, wel de benodigde acties.
 4. http://www.youtube.com/user/selfreliancetactics/videos
 5. marco v

  Noord Korea

  @Charlie, wat als... Iran is nog niet klaar voor een wereldwijde nucleaire oorlog, China verkiest productie boven kosten(ik heb de cijfers niet gezien maar dacht dat haar export voornamelijk door het westen wordt geconsumeerd), Rusland heeft haar portie wel gehad tijdens de jarenlange koude oorlog, de gedachtengang en politiek is wel degelijk veranderd de laatste jaren, Ik denk dat ze er vanalles aan zullen doen om een oorlog te voorkomen, maar als het erop aankomt zal een korte actie een einde maken aan de provocaties en wellicht acties van NK, zodat ze weer in hun mandje zullen kruipen. M
 6. @Muktaronic, een brandende zombie die op je afkomt is erger dan een niet brandende zombie. Tsja, ik prep voor de zombie apocalypse. Waarom? Het hele preppen is what if? Ook al kan het niet, zijn de films en series(walking dead, pas in oktober weer verder met seizoen 4) leuk en spannend om te zien, toch is het voor mij de enige manier om te preppen, je hebt alles ingedekt. Dus behalve de blikken knakworst, waterfilter en heel veel rollen wc papier staat er ook een anti zombie arsenaal in de kast. Want, what if?
 7. marco v

  Noord Korea

  Tsja, Noord Korea, ik zie het allemaal nog niet zo snel ontaarden in iets waar wij hier extreem veel last van kunnen hebben. Spannend, dat wel. Een nachtmerrie voor de mensen in die regio, inclusief de geindoctrineerde bewoners van Noord Korea. Vreselijk voor diegenen die dierbaren zullen verliezen. Maar hier, hier zal het leven gewoon doorgaan. Toch volg ik het in de hoop dat dit snel en met zo min mogelijk verliezen voorbij zal zijn.
 8. Dat het nog bestaat!! Thumbs up voor Buck.
 9. Hij is zwaar, echter hou ik de tas voor laatste optie, wanneer alles achtergelaten moet worden. Ik heb daarnaast nog wat kleinere rugzakken, ook ex militair. Ik ben er content mee. Je kunt het zo zwaar/licht maken als je wilt.
 10. Hier een Lowe Alpine strike, 60 L. €150 nieuw of in mijn geval gratis van tante defensie.
 11. Wegwerpaanstekers, honderden, dat waren weggeef aanstekers van mijn vorige werkgever. Bic, doen het altijd. Geen geklooi met firesteels of dure stormaanstekers hier.
 12. Graag wat meer uitleg bij je eerste zin, ik volg je grap niet helemaal...
 13. Ik ontvang graag zo min mogelijk post van die beste mensen...
 14. Als ik zie dat iemand het leven van mijn dierbaren bedreigt zal ik er alles aan doen om het te voorkomen. Mocht hij daadwerkelijk van plan zijn om mijn familie om het leven te brengen waar ik bij ben, dan is wegrennen niet datgene wat als eerste in me opkomt, ik zal er dan(hypothetisch) alles aan doen om diegene te grazen te nemen. Met gevaar voor eigen leven als het moet. Vooropgesteld, niemand weet zeker hoe hij op zo n moment zal reageren, echter zie ik me niet vertrekken en een weerloze dierbare achter laten. Ik kan me ook niet indenken dat iemand anders hier bewust voor kan kiezen, maar
 15. Dat is met recht doomsday prepping te noemen...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...