Ga naar inhoud

marco v

Lid
 • Items

  174
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Zuid-Holland

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

marco v's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

54

Reputatie

 1. Thuis is voldoende eten en drinken aanwezig, mijn eerste prioriteit is om ervoor te zorgen dat mijn familie veilig op die plek is. Kunnen ze het niet bereiken, dan is het zorg dat ze zo snel mogelijk op locatie B komen. Daarna beoordelen we, afhankelijk van de situatie, wel de benodigde acties.
 2. http://www.youtube.com/user/selfreliancetactics/videos
 3. Dat het nog bestaat!! Thumbs up voor Buck.
 4. Hij is zwaar, echter hou ik de tas voor laatste optie, wanneer alles achtergelaten moet worden. Ik heb daarnaast nog wat kleinere rugzakken, ook ex militair. Ik ben er content mee. Je kunt het zo zwaar/licht maken als je wilt.
 5. Hier een Lowe Alpine strike, 60 L. €150 nieuw of in mijn geval gratis van tante defensie.
 6. Wegwerpaanstekers, honderden, dat waren weggeef aanstekers van mijn vorige werkgever. Bic, doen het altijd. Geen geklooi met firesteels of dure stormaanstekers hier.
 7. Graag wat meer uitleg bij je eerste zin, ik volg je grap niet helemaal...
 8. Ik ontvang graag zo min mogelijk post van die beste mensen...
 9. Als ik zie dat iemand het leven van mijn dierbaren bedreigt zal ik er alles aan doen om het te voorkomen. Mocht hij daadwerkelijk van plan zijn om mijn familie om het leven te brengen waar ik bij ben, dan is wegrennen niet datgene wat als eerste in me opkomt, ik zal er dan(hypothetisch) alles aan doen om diegene te grazen te nemen. Met gevaar voor eigen leven als het moet. Vooropgesteld, niemand weet zeker hoe hij op zo n moment zal reageren, echter zie ik me niet vertrekken en een weerloze dierbare achter laten. Ik kan me ook niet indenken dat iemand anders hier bewust voor kan kiezen, maar dat is mijn mening/gevoel.
 10. Dat is met recht doomsday prepping te noemen...
 11. Ik lees net de laatste paar pagina s en verbaas me over het feit dat iemand liever zijn bedreigde moeder/kinderen in de steek laat dan dat hij de confrontatie aangaat. Daar kan ik me met de beste wil totaal geen voorstelling van maken. Het zal misschien persoonlijk zijn, echter ik zou dit nooit kunnen doen. Onafhankelijk van hoe groot de dreiging op dat moment is, de mogelijke gevolgen van mijn handelingen daarop en de winkansen die ik op dat moment aanvoel. Sorry, dat gaat er bij mij niet in.
 12. Er is voorzichtig optimisme in de financiele wereld, ik zie het ook op mijn werk, het trekt langzaam weer een beetje aan. Moederbedrijf maakt weer winst, wij hebben het keerpunt ook bereikt. Halverwege 2014 staan we er een stuk positiever in. Voor mij geen financiele crisis op 1. Een oorlog op wereldformaat is meestal het gevolg van bovenstaande zoals eerder vermeld dus ook dat zie ik niet op termijn gebeuren(wel een ramp volgend uit een oorlog in andere gebieden) Tsja, hoewel ik groot fan ben van the walking dead, ook geen zombies op nr 1. Meteorieten vallen doorgaans in Rusland... Aanvoer van voedsel zal ook doorgaan, we zijn consumptiebeesten. Nee, ik ga voor een virale uitbraak of een natuurlijke ramp. Maar ik prep voor een zombie uitbraak, dan kan ik alles aan...
 13. Stond al op mijn agenda. Jammer dat je op de dke website niet direct door kunt klikken naar de website van de standhouders. Aan de andere kant maakt het dat juist iets spannender, ik ken er namelijk niet veel.
 14. marco v

  Messen shops

  Goedkopere ka bars dan hier ben ik via reguliere shops nog niet tegengekomen: http://www.outdoormesser.de/epages/62013711.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/62013711/Products/MK-1/SubProducts/835
 15. Of een uitbraak van eoa ziekte die leidt tot hersenloze menseneters nu wel of niet kan gebeuren laat ik even in het midden. Echter wanneer je je voorbereidt op zoiets, ben je op alles voorbereid. Zombies blijven op je afkomen, bendes ook. Eten bij een zombie uitbraak is minimaal, net als bij andere rampen. Wanneer je achtervolgd word door een horde zombies heb je uithoudingsvermogen nodig, wanneer je wegrent voor een groep plunderaars ook. In een zombie wereld zul je weinig slapen, bij andere rampen ook. Je overlevingskansen zijn vele malen groter wanneer je het als groep opneemt tegen een horde zombies, net als wanneer je in een groep leeft na een ramp en gebruik maakt van elkaars kennis. Je zult uit moeten kijken dat je niet gebeten wordt en niet ziek wordt, bij andere rampen zullen medicijnen schaars zijn en is gezondheid van cruciale waarde. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Natuurlijk is het maar een make belief wereld, maar geldt dat op dit moment niet voor elke SHTF situatie? En tsja, het maakt het preppen wel iets leuker. En ondertussen kijk ik naar al die zombies op het werk, in de rij bij de supermarkt, benzinestations, en al die zombies die naar het einde van de maand toeleven zodat ze weer kleren, de allernieuwste playstation, telefoon of tablet kunnen kopen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...