Ga naar inhoud

destille

Lid
 • Aantal items

  42
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Zuid Holland
 • Beroep
  IT Dude
 • Nieuwsbrief
  Ja

destille's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

28

Community reputatie

 1. Een schoen hoe die aanvoelt is erg persoonlijk. Een schoen met weinig onderhoudt neem dan lig iets met goretex Leer loopt wel lekkerder maar dan moet je ze wel regelmatig behandelen Meindl vindt ik persoonlijk het fijnst. De duurzaamheid die is vrij beperkt. ik doe ongeveer 1 1/5 jaar met een paar schoenen dan zijn de zolen op (ongeacht welk merk). neem niet die nieuwe meindl kisten. deze kisten bv de m1 hebben een dichte lus voor de veter ivm parachute springen. voor een wandelaar kan het aanspannen van de veter een vervelende taak worden.
 2. Geen gransfors maar goede uitleg over maten ik heb zelf de gransfors small voor hiking trips en zijn grotere broer die ik nu veel mee neem. de small zoals eerder gezegd is echt een prima bijl voor het lichte werk maar daar kun je ook een goed mes voor gebruiken. de grotere is echt de moeite waard en veiliger in gebruik (uiteraard wel iets zwaarder)
 3. de 440 heeft ook een groter broertje de 490 echt vet https://www.youtube.com/watch?v=ATWmUvrVaCo&spfreload=10
 4. Hoi Noorloos heeft zeker een aantal acu pouches
 5. Deze was voor mij wel verhelderend dus er zit toch wel een risico tussen de 40 en 50 door het langdurig tekort aan jodium http://www.ssk.de/SharedDocs/Beratungsergebnisse_PDF/1996/1996_04e.pdf?__blob=publicationFile hier welke aandoening ze ermee bedoelen voor onze leeftijdsgroep http://nl.wikipedia.org/wiki/Hyperthyreoïdie de uitzondering op de regel However, this recommendation accepts that in the event of an accidental release, unprotected persons over forty-five years staying in the vicinity of nuclear reactors may suffer deterministic radiation damage. This involves relatively harmless disorders, such as temporary thyroiditis and hypothyrosis easy to correct by medication
 6. vindt hem zeker discutabel dat je met 40 ineens veel minder risico loopt. ik mag hopen dat je daarna nog wel wat jaren te gaan hebt. Het is zeker niet erg als je ompleurt wanneer je 65 bent.
 7. destille

  25l

  Ik ben het wel eens met @LudoSanders het is een proces en dat kan best even duren voor het voor jouw gevoel goed is. Je zal inderdaad een lijst moeten maken wat je iig mee wilt nemen en hoe je je gaat voortbewegen.
 8. ik ga met pensioen als ik afscheid neem van deze planeet ;P
 9. ik moet eerlijk zeggen ik ook heb er twee in mijn edc. je weet maar nooit en je moet direct die zooi innemen. gezien tjernobyl mmmm dussss better safe than sorry
 10. oooo das wel heel interessant dank je wel voor de link
 11. let op de klu m90 heeft niets met luchtmobiel te maken en had wel degelijk de rits aan de zijkant. wat betreft het modulair systeem is wellicht kwestie van voorkeur. hij is lig niet zwaar en best warm.
 12. @LudoSanders Die van Luchtmobiel is de modulaire uitvoering. Eerst geleverd door Carinthia en niet veel later door Fecsa (Spaans fabrikaat) in licentie geproduceerd. De modulaire uitvoering is een stuk lichter dan de M90 en comfortabel. de modulaire bestaat wel uit 2 zakken, de tropen en de 3 seizoenen, dat maakt samen een hele warme Volgens mij zat ik aan de 3,6 kilo voor de Fecsa maar ik kan hem wel even wegen vanavond. Voorzover ik weet zijn er nu 3 generaties in de omloop van de M90 inclusief die van de luchtmacht (buiten de waterdichte zak weinig verschil met die van de KL) en zeker niet veel lichter. De rits bovenop is wel fijn hoor want (nu hoeft dat niet meer) je bent er heel snel uit met de hele handel. hij is alleen erg zwaar.
 13. http://www.nu.nl/buitenland/3999318/radioactief-water-lekt-in-zee-bij-fukushima.html
 14. deze is ook niet zo zwaar en vrij compact http://www.snugpak.com/outdoor/tents-shelters/ionosphere voor onder de 200 moet je hem wel vinden
 15. als de active kool niet verzadigd is haal je lig schadelijke stoffen uit het water (gedeeltelijk) stel je even voor Niek dat stelt iedereen op prijs.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...