Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

lichtje

Lid
 • Aantal items

  125
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door lichtje

 1. lichtje

  GetOut

  Hallo allemaal, Ik weet niet of het al gedeeld is (niet tegen gekomen), en of dit wel de juiste plek is. Maar op een andere forum, ben ik een leuk site/app tegen gekomen. En wil graag dit met jullie delen. Een magazine wat over allelei outdoor items gaat http://www.getoutmagazine.nl/home/app/ [ATTACH=CONFIG]20107[/ATTACH]
 2. Net als @Loreen, maak ik ook gewoon gebruik van de desktopversie op mijn telefoon en tablet. Zo heb je alle functies, en ik weet zo ook alles te vinden. Tapatalk zal ook zeker zijn mannetje staan. Maar dit werkt net zo goed zonder een extra app.
 3. Jammer dat ik het heb gemist heb.
 4. Het is een leuk idee, omdit zo op te zetten, denk zelf dat dit een hele goede kans heeft om te bestaan. Ik meld me zelf echter even nog niet aan.
 5. lichtje

  [Review] Fenix E25

  Lampje in het jurkje zal niet erg zijn. Als het lichtje niet is.
 6. lichtje

  [Review] Fenix E25

  Feestje waar lol. als je een jurkje in mijn maat kan vinden. wie weet hoe gek ik ben lol.
 7. lichtje

  Nieuwe BOV

  Zou wel erg handig zijn om op water te kunnen rijden, overal kunnen tanken, en last het maar regenen....
 8. @Renanim ja klopt, dat is ook zo. Dat maakt het ook leuker erop al die verschillende meningen en messen. Want dat je allemaal dezelfde mes hebt, wordt het ook zo eentonig
 9. Ik zie zoveel, en dit ook weer, mooi project. Ik kan hier nog wel veel van leren
 10. En hoe zal het zijn om een bestemming in te stellen. Je kan wel een adres invoeren, maar dan moet er net ook parkeerplek zijn. Of zal hij door rijden tot dat hij wat vind (al is het ver weg). Sommige mensen (ik ook) zetten de auto ook wel eens op de stoep, om spullen in en uit te laden. wat voor mogelijkheden zal je hier voor krijgen. Of zal dat niet meer kunnen, omdat het niet mag.
 11. @tom666, dat klopt, maar jij antwoord met een citaat van mij erbij doet, en je schrijft steeds jij met hoofdletters, vindt je het gek dat ik zo reageer. On topic, na wat reacties hier, en zelf na te denken. Is het zeker goed om in elke tas een mes te hebben. en wil mijn excuses aanbieden wat ik zei, en de reacties naar mij toe die nergens opslaan.
 12. @tom666 ik weet nu niet wat je probleem is, ik heb alleen gezegd dat ik eerst niet in elke tas een mes hoef, meer niet! Tevens heb ik òòk gezegd dat ik die ik nu heb niet mijn laatste is.
 13. Dat is voor iedereen anders. Ik heb volgens mij ook gezegd, voor mij.. ik heb ook drie fotografie tassen, daar zit ook niet in elke tas een camera en lenzen in. Edit: Ik zal vast in de toekomst best wel een tweede mes erbij hebben.
 14. Ieder zijn keuze, maar ikben zeker niet ontevreden met mijn mora mes, veel goede dingen over gelezen en gehoord. En is die 20 euries meer dan waard. Verder hoef ik niet in elke tas een mes.
 15. Het is aan de prijzige kant, staat er ook ergens vermeld hoeveel mAh hij heeft? Want staat wel zo leuk dat je telefoon 11 keer mee kan opladen. Maar dit zal per telefoon en de accu die erin zit wel verschillen..
 16. Leek me wel handig, maar kan het nog niet gebruiken, vsnwege 4g netwerk.
 17. lichtje

  De dienstplicht

  Ik heb er wel papieren vroeger voor ontvangen, echt was op het moment dat het werd afgeschaft. Dus ik hoefde niet meer. Opzich had ik er zelf geen problemen mee gehad. Soms denk ik ook dat voor sommige mensen dit wel een goede iets zou zijn, als je soms kijkt hoe kinderen tegenwoordig opgevoed worden, maar ik zeg dit niet algemeen het is mijn mening denk dat sommige ook wel zo over denken.
 18. Ik heb zelf een reeds aan lampen, zo heb ik een grote maglite mini, FENIX E05 LED ZAKLAMP 2014 MODEL, en een hoofdlamp, en wat merkloze modelen.
 19. Wel lekker makkelijk zo, Als ik wat te veel uitgeef of verkeerd doe, aan wie mag ik die rekening gaan geven? ook aan de regering?
 20. Ben erg benieuwd wat er van gekomen is, en wellicht dat ik er ook iets van kan leren ;-)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...