Ga naar inhoud

lichtje

Lid
 • Aantal items

  125
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Groningen
 • Interesses
  Lightning, photograpich
 • Beroep
  None :(
 • Nieuwsbrief
  Ja

lichtje's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

102

Community reputatie

 1. lichtje

  GetOut

  Hallo allemaal, Ik weet niet of het al gedeeld is (niet tegen gekomen), en of dit wel de juiste plek is. Maar op een andere forum, ben ik een leuk site/app tegen gekomen. En wil graag dit met jullie delen. Een magazine wat over allelei outdoor items gaat http://www.getoutmagazine.nl/home/app/
 2. Net als @Loreen, maak ik ook gewoon gebruik van de desktopversie op mijn telefoon en tablet. Zo heb je alle functies, en ik weet zo ook alles te vinden. Tapatalk zal ook zeker zijn mannetje staan. Maar dit werkt net zo goed zonder een extra app.
 3. Jammer dat ik het heb gemist heb.
 4. Het is een leuk idee, omdit zo op te zetten, denk zelf dat dit een hele goede kans heeft om te bestaan. Ik meld me zelf echter even nog niet aan.
 5. Lampje in het jurkje zal niet erg zijn. Als het lichtje niet is.
 6. Feestje waar lol. als je een jurkje in mijn maat kan vinden. wie weet hoe gek ik ben lol.
 7. lichtje

  Nieuwe BOV

  Zou wel erg handig zijn om op water te kunnen rijden, overal kunnen tanken, en last het maar regenen....
 8. @Renanim ja klopt, dat is ook zo. Dat maakt het ook leuker erop al die verschillende meningen en messen. Want dat je allemaal dezelfde mes hebt, wordt het ook zo eentonig
 9. Ik zie zoveel, en dit ook weer, mooi project. Ik kan hier nog wel veel van leren
 10. En hoe zal het zijn om een bestemming in te stellen. Je kan wel een adres invoeren, maar dan moet er net ook parkeerplek zijn. Of zal hij door rijden tot dat hij wat vind (al is het ver weg). Sommige mensen (ik ook) zetten de auto ook wel eens op de stoep, om spullen in en uit te laden. wat voor mogelijkheden zal je hier voor krijgen. Of zal dat niet meer kunnen, omdat het niet mag.
 11. @tom666, dat klopt, maar jij antwoord met een citaat van mij erbij doet, en je schrijft steeds jij met hoofdletters, vindt je het gek dat ik zo reageer. On topic, na wat reacties hier, en zelf na te denken. Is het zeker goed om in elke tas een mes te hebben. en wil mijn excuses aanbieden wat ik zei, en de reacties naar mij toe die nergens opslaan.
 12. @tom666 ik weet nu niet wat je probleem is, ik heb alleen gezegd dat ik eerst niet in elke tas een mes hoef, meer niet! Tevens heb ik òòk gezegd dat ik die ik nu heb niet mijn laatste is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...