Ga naar inhoud

Snicky

Lid
 • Aantal items

  154
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Snicky

 1. Jajajajaja ik hoorde wat op de 430.125? Nu weet ik dat die werkt :-)
 2. Interessant! Thanks. Is er eigelijk een Beofeng topic ofzo waar er vragen in gesteld kunnen worden? Gebruiken jullie die optie: sft-d (shift) kan je instellen voor de 2m repeaters, 70cm of simplexfrequentie.
 3. Wil ik ook wel weten, tot nu toe hoor ik alleen ruis als ik een frequentie vind die wordt gebruikt in de buurt. Kan natuurlijk ook zijn dat de subtoon niet overeenkomt maar zou wel graag keer iemand willen horen praten zodat ik weet dat die werkt ?
 4. Toen ik al die formules zag die je moet kunnen uitrekenen had ik al zoiets van. Dit gaat niks worden. Maar simpel weg ik nooit dat soort formules op school heb gehad.
 5. Beste preppers! Zojuist in het bezit van de 5.11 rush 72. Deze wil ik gebruiken als BOB. Hier heb je boel accessoires voor zoals radio pouch, medical pouch, eigelijk veel verschillende soorten pouches. Het is natuurlijk allemaal persoons afhankelijk maar Is er iemand die kan zeggen; dat is een must om erbij te hebben! Dank?
 6. Marktplaats zag er volgens mij nog 1 voor 100 eu
 7. ? Ik had al een tijdje de rush 72 op het oog maar 160 vind ik best prijzig. Heb er nu eentje op de kop getik voor 85 eu ? me so happy ?
 8. Snicky

  Kraak forum!?

  2 krakers hebben met elk 1 arm zich in de ton met beton met handboeien aan elkaars polsen vast gemaakt om weerstand te bieden tegen een ontruiming
 9. Snicky

  Kraak forum!?

  Dus dat. Bij een leegstandbeheerder gewerkt en heel wat panden gezien die totaal waren gesloopt, zo zonde. Zullen vast een paar goede tussen zitten maar van het meeste wat ik heb gezien rondom Amsterdam zijn de meeste panden waarin wordt gekraakt van binnen tot de grond gelijk gemaakt. Hier een pand die tijdens de renovatie werd gekraakt tijdens de bouwvak! Foto zelf gemaakt, video is opgenomen door een verborgen camera door krakers. http://www.indymedia.nl/node/273 8uur geduurd voordat die los kwamen.
 10. Gister avond in het donker film kijken, loopt er weer zo een joekel over de muur!! We noemen ze riool spinnen, echt vreselijk. Ze komen overal vandaan?
 11. Heb All Stars maar moet zeggen dat ik er niet te lang op kan lopen. Dunne zooltjes krijg ik last van ?
 12. Ben ov afhankelijk. Ben je ook weer een uur verder om op bestemming te komen.
 13. Zag net een lid die gespecialiseerd is in krav maga en een eigen school heeft. Contactcombat? Jammer dat er niks in omgeving haarlem zit krav maga lijkt me mooi om te beoefenen.
 14. Snicky

  Beveiliging?

  Ja dat las ik... Maar ze mogen het wel verzoeken. Walgelijk?
 15. Snicky

  Beveiliging?

  Gaat het echt zo ver om in lades te kijken etc? like wt..
 16. Welke schoenen hebben jullie het liefst aan jullie voeten in geval van een noodsituatie? Was in het bezit van de meindl combat s3, erg stevige schoenen maar best zwaar. Deze zijn overleden en nu een paar magnums besteld, benieuwd hoe die zitten.
 17. Het lukte me om de zip file via me telefoon te downloaden en zo uitgepakt op me nas te zetten? Love technology
 18. Leuk wagentje, erg praktisch ook ?
 19. Voor mijn werk verstuur ik dagelijks pakketten via Post NL en dat gaat prima. Het probleem ligt hem bij bepaalde bezorgers. Alle pakket bezorgers zijn eigen ondernemers en krijgen betaald per afgeleverd pakketje. Wat dus voorkomt als je handtekening voor ontvangst doet + alleen huis adres dat het toch soms bij de buren terecht komt.. Het is wel lastig omdat de meeste aan het werk zijn het pakketje niet afgeleverd kan worden. Maar na 1 mislukte bezorgpoging krijg je een briefje in de brievenbus met een code waarmee je online kan kiezen voor een 2e bezorgpoging of aflaten leveren bij een post nl service punt (meestal een primera)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...