Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

WTSHTFIWS

Lid
 • Aantal items

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over WTSHTFIWS

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bedankt voor je snelle reactie, gerbewoner. 120 Liter lijkt mij wel een beetje veel, of niet? Ik kon die Nomad Journey 65 tweedehands toevallig een stuk goedkoper (€50) krijgen dan de winkelprijs, dus dan is dat nog een groot verschil. Weet je toevallig hoe dat zit met die Nomad tas en een tent?
 2. Ik ben op zoek naar een geschikte backpack om al mijn zooi in te doen. Ik ben al een aantal dagen druk aan het zoeken, maar ik ben er nog steeds niet uit welke backpack voor mij het geschiktst is. Misschien dat iemand hier mij kan helpen? Mijn eisen: - Minstens 70L - Mogelijkheid om een tent erop te bevestigen (of kan dit er ook in?) - Opgedeeld in compartimenten - Verstelbaar rugsysteem - Regenhoes - Het liefst in combinatie met een daypack. - En natuurlijk zo goedkoop mogelijk Nu had ik al een Nomad Journey 65 gevonden, maar ik zit een beetje met mijn tent. Ik zie op de foto's namelijk geen riemetje om de tent aan vast te maken, en als ik tent/mat/slaapzak allemaal in de tas stop zit hij zo'n beetje vol. Hopelijk kunnen jullie mij wat advies geven.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...