Ga naar inhoud

Snicky

Lid
 • Items

  154
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Randstad
 • Beroep
  Logistiek
 • Nieuwsbrief
  Ja

Snicky's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

82

Reputatie

 1. Jajajajaja ik hoorde wat op de 430.125? Nu weet ik dat die werkt :-)
 2. Interessant! Thanks. Is er eigelijk een Beofeng topic ofzo waar er vragen in gesteld kunnen worden? Gebruiken jullie die optie: sft-d (shift) kan je instellen voor de 2m repeaters, 70cm of simplexfrequentie.
 3. Wil ik ook wel weten, tot nu toe hoor ik alleen ruis als ik een frequentie vind die wordt gebruikt in de buurt. Kan natuurlijk ook zijn dat de subtoon niet overeenkomt maar zou wel graag keer iemand willen horen praten zodat ik weet dat die werkt ?
 4. Toen ik al die formules zag die je moet kunnen uitrekenen had ik al zoiets van. Dit gaat niks worden. Maar simpel weg ik nooit dat soort formules op school heb gehad.
 5. Beste preppers! Zojuist in het bezit van de 5.11 rush 72. Deze wil ik gebruiken als BOB. Hier heb je boel accessoires voor zoals radio pouch, medical pouch, eigelijk veel verschillende soorten pouches. Het is natuurlijk allemaal persoons afhankelijk maar Is er iemand die kan zeggen; dat is een must om erbij te hebben! Dank?
 6. Marktplaats zag er volgens mij nog 1 voor 100 eu
 7. ? Ik had al een tijdje de rush 72 op het oog maar 160 vind ik best prijzig. Heb er nu eentje op de kop getik voor 85 eu ? me so happy ?
 8. Snicky

  Kraak forum!?

  2 krakers hebben met elk 1 arm zich in de ton met beton met handboeien aan elkaars polsen vast gemaakt om weerstand te bieden tegen een ontruiming
 9. Snicky

  Kraak forum!?

  Dus dat. Bij een leegstandbeheerder gewerkt en heel wat panden gezien die totaal waren gesloopt, zo zonde. Zullen vast een paar goede tussen zitten maar van het meeste wat ik heb gezien rondom Amsterdam zijn de meeste panden waarin wordt gekraakt van binnen tot de grond gelijk gemaakt. Hier een pand die tijdens de renovatie werd gekraakt tijdens de bouwvak! Foto zelf gemaakt, video is opgenomen door een verborgen camera door krakers. http://www.indymedia.nl/node/273 8uur geduurd voordat die los kwamen.
 10. Gister avond in het donker film kijken, loopt er weer zo een joekel over de muur!! We noemen ze riool spinnen, echt vreselijk. Ze komen overal vandaan?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...