Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Snicky

Lid
 • Aantal items

  154
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

82 Uitstekend

Over Snicky

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Randstad
 • Beroep
  Logistiek
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Turkmeense brigade: Russische piloten neergeschoten aan hun parachute?! http://nieuws.tpo.nl/2015/11/24/turkije-haalt-russische-straaljager-neer/
 2. Ik vind dat hele nibiru gebeuren tot nu toe de mooiste theorie? Zou wel verklaren waarom we zo op apen lijken als de annunaki met DNA heb zitten spelen van hunzelf en die van de apen. Mja?
 3. Jajajajaja ik hoorde wat op de 430.125? Nu weet ik dat die werkt :-)
 4. Interessant! Thanks. Is er eigelijk een Beofeng topic ofzo waar er vragen in gesteld kunnen worden? Gebruiken jullie die optie: sft-d (shift) kan je instellen voor de 2m repeaters, 70cm of simplexfrequentie.
 5. Wil ik ook wel weten, tot nu toe hoor ik alleen ruis als ik een frequentie vind die wordt gebruikt in de buurt. Kan natuurlijk ook zijn dat de subtoon niet overeenkomt maar zou wel graag keer iemand willen horen praten zodat ik weet dat die werkt ?
 6. Nieuwsbericht slaat inderdaad nergens op. Volgens mij gewoon een foto uit Nederland, gezien er alleen maar Nederlandse soldaten opstaan. Laat op ze minst de hele parade zien.
 7. Weet niet of dit de juiste plek is maar hoorde dat er in omgeving Amsterdam personen zich extreem verdacht gedragen rond joodse winkels/instellingen. Er zijn camera's bekeken waarop te zien is dat personen met buitenlands uiterlijk joodse winkels van top tot teen aan het onderzoeken waren, en zich ook bij joodse instellingen verdacht gedroegen. Worden nu ook signalementen verstuurd naar joodse instellingen etc. Er is dus wat gaande. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 8. Toen ik al die formules zag die je moet kunnen uitrekenen had ik al zoiets van. Dit gaat niks worden. Maar simpel weg ik nooit dat soort formules op school heb gehad.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...