Ga naar inhoud

carpin

Lid
  • Items

    115
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door carpin

  1. Er zijn mensen die denken dat ze in een tank rijden met winterbanden eronder, ze gaan harder de vangrail in en het resultaat is een grotere schade aan auto en ledematen.
  2. 5 of 1 micron voorfilter en een koolfilter als het laatste filter voor pesticiden en andere chemische stoffen uit het water te filteren en voor de smaak natuurlijk..
  3. Dit is een mooie teller voor weinig geld GMC-320 Geiger Counter met data recorder http://www.gqelectronicsllc.com/comersus/store/comersus_viewItem.asp?idProduct=4560
  4. Ik vergat nog te schrijven, leuke review en de foto's spreken boekdelen natuurlijk. Deze kettingzaag staat op mijn wenslijstje.
  5. Kijk eens op ebay, daar worden ze ook aangeboden, military new old stock.
  6. Ik zou deze wel willen hebben http://www.katadyn.com/deen/katadyn-products/products/katadynshopconnect/katadyn-entsalzer-manuelle-survivors/katadyn-survivor-35
  7. Voor zeewater gebruik je osmose filters http://www.aquatechnic.nl/omgekeerde_osmose.html
  8. Ik zou er nog een koolstof filter bij gebruiken om de andere ongewenste stoffen eruit te halen.
  9. Het is onderweg maak je maar niet druk, straks kan je je huis niet meer uit door de sneeuw.
  10. Ik denk zo'n mesje voor aan de sleutelbos, ik zie een gaatje waar een sleutelring doorheen gaat. Wel leuk hebbedingetje voor aan de sleutelbos.
  11. Water en eten vinden en vuur maken en een onderkomen kunnen bouwen en kennis over dieren en insecten waar je voor op moet passen.
  12. Is het de bedoeling dat je mensen gaat lokken? Als je echt wat licht wil hebben dan moet je naar dit gaan. http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=hid+flashlight&_sop=15
  13. Zit net te kijken naar het NOS journaal, staat een gek in een blauw jasje uit te waaien bij het water. Voor de rest vliegtuigen landen gewoon en zoals altijd rijden er een paar treinen niet. Het waait gewoon hard in Duitsland waait het nog harder. Zo praten ze iedereen angst aan.
  14. Ik denk dat het wel allemaal mee valt, dit is eigenlijk gewoon een najaar storm meer niet.
  15. Het brandt niet als een houtgas brander of zie ik dat verkeerd? Er zit geen trek in.
  16. Ik kan iemand een nieuwe Festool decoupeermachine geven en hem terug krijgen met een afgebroken zaagje en de mededeling dat het een waardeloze machine is. Dan weet ik genoeg.
  17. Ja dat denk ik ook, het is gewoon een ijzeren "emmer" zonder handvat waar hout in brand.
  18. Lees hier verder Rijken der aarde geven meer uit dan ooit aan ondergrondse bunkers Originele bron duits Link
  19. Bar Le Duc water is duizenden jaren oud, als het in schone flessen gaat dan moet het langer dan zes maanden meegaan lijkt mij. Zakjes water lijkt mij niet zo'n goed idee, ben deze wijze van opslag nog niet bij een prepper tegen gekomen.
  20. Het gekke is dat het Bar-le-duc water duizenden jaren oud is. Hier een video over het water van Bar-le-duc http://keuringsdienstvanwaarde.kro.nl/seizoenen/2004/afleveringen/08-06-2004
  21. Het zijn gewoon twee winter survival nachten. Bijl is makkelijk voor hout van het kampvuur om wilde dieren uit de buurt te houden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...