Ga naar inhoud

Solo

Lid
 • Items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Solo's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

50

Reputatie

 1. Ik heb ook problemen. Bij updaten van de instellingen krijg ik de melding dat dit account al in gebruik is.
 2. Ja een goeie brandwerende tarp zoiets als deze http://www.countrystore.nl/bushcraft/shop/bushcraft-survival/warmte-en-bescherming/tarp-multipurpose.html. Deze heeft een gat erin om een stok erin te doen en dat wil ik dan weer niet. De maat en gewicht van deze tarp kan ik mee leven. Brandwerend en lussen op de "rug".
 3. Ik zelf ga al jaren wildkamperen in de regio rondom de driehoek Malmedy, Manhay en Sankt Vith. Paar jaar geleden grote brand geweest in die regio vw de droogte. Sinds die tijd zijn de opzichters bij droogte zeer op hun hoede en talrijk aanwezig. Rondom de "Hoge Kempen" liggen telplaten" in de grond. Ik heb geen idee of er een signaal naar de boswachter/ opzichters gaat. Zou kunnen ik heb genoeg drugsafval gezien in al die jaren het wordt tijd dat daar aktie op komt. Ook cirkelde er `n vliegtuigje of drone 2 weken geleden boven de Hoge Kempen. Veel plezier in ieder geval.
 4. Dankje wel! Mochten jullie ooit de Exped DownMat 7 M uitdelen voor een review dan hou ik me ten zeerste aanbevolen.
 5. Dat ga ik zeker halen. Normaal gebruik ik dit zeefdoek als voorfilter op al mijn filters. Dus loop eens een zeefdrukkerij binnen en vraag of je de oude gescheurde kan hebben. Uitknippen paar elastiekjes mee en klaar ben je. Beter dan een bandana of een koffie filter, duurzaam ook.
 6. Fridtjof: het gaat goed, never felt better. Nergens last van gehad.
 7. En op foto 13 zie je links het gefilterde water waar ik al 2 slokken van genomen heb en rechts zie je het (kraan)water wat uit de filter kwam door het naspoelen met 3x de inhoud van de spuit. Na de 1e spoeling kwam er behoorlijk groen water uit dus het ziet er nu na nog eens 2 spoelingen redelijk uit. Water smaakte prima en ik verwacht ook geen bijwerkingen want ik heb met zijn grotere broer al ranziger water gefilterd en toen is ook alles prima gegaan. Mocht ik de wc vaker bezoeken dan normaal dan volgt hier wel de update.
 8. Ik had de hond bij me dus ik heb de zak mee naar huis genomen en ben daar verder gegaan. Foto 10 is het leegknijpen van de zak. Op foto 11 staat het gefilterde water links en het kraanwater rechts. Links is een tikje donkerder. Op foto 12 spoel ik de filter door met schoon kraanwater
 9. Hallo allemaal. Geen volledige review (want de specs zijn toch overal te vinden) maar gewoon `n kleine foto impressie van de mini sawyer die ik test bij een vijver in de buurt. Op foto 1 + 2 zie je de borden die door de gemeente geplaatst zijn bij de vijver. Op foto`s 3, 4 en 5 zie je de vervuiling boven op het water liggen. Op de foto`s 7 en 8 zie je hoe ik de 16oz zak vul met het water
 10. Net besteld via ibood.com voor 46 euro. Worden geleverd na 17 april. Aanbieding geldig tot 12uur!!! Merk: SOG Type: SEAL Pup De kleine versie van de originele SOG SEAL mes 2000 Onderworpen aan de meest uitgebreide testprogramma's Materiaal: AUS 6 roestvrijstalen Lemmetlengte: 12 cm Totale lengte: 23 cm Poedercoating – voor extra roestbestendigheid Gedeeltelijk gekarteld lemmet Voorgevormd, glas-versterkte Zytel handvat Wordt geleverd met: Tactical Nylon – de beste beschermhoes voor jouw mes Gewicht: 140 gram Levenslange garantie De verwachte verzenddatum van dit product is 17 april 2013 http://www.ibood.com/home-living-nl/nl/?TRANSID=973204604&m4n_aid=10963&4dsid=1&4dkn=promo1web&utm_source=m4n&utm_medium=banner&utm_campaign=dagaanbieding&m4n=10963
 11. http://www.nkon.nl/maha-powerex-sanyo-eneloop-chargers/sanyo-eneloop-usb-reislader.html
 12. Hallo allemaal. Hier is mijn oplossing op de bijgevoegde foto. Een E-Reader Kobo Glo met 32 gb micro sd card vol met handige info. Om op te laden heb ik deze gekocht http://www.a-solar.eu/NL/universal_solar_charger_platinum_plus_charger.htm. Laad mijn smartfoon (Samsung Galaxy S) op net binnen 2 uur. De Kobo Glo laad hij in ongeveer 1,5 uur op. Zou ook tablets kunnen opladen volgens de fabrikant maar de Samsung Galaxy Tab 2 laad hij dus niet op. Hopelijk werkt de foto uploaden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...