Ga naar inhoud

Stealth

Lid niveau 2
 • Aantal items

  283
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Stealth won de laatste dag op 29 december 2013

Stealth had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Stealth's Achievements

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

207

Community reputatie

 1. Hallo Hallo Met het sluiten van het forum, weet ik niet waar jullie allen zich naar toe zullen verplaatsen. Ik zit zelf te denken aan http://www.doomsdayprepperforums.com/ Er zitten daar meerdere op het forum en er zijn sub-forums voor europa enzo incl eentje voor nederland. Nu blijf ik graag bij mijn leeftijd genootjes (jullie), dus vroeg ik mij af, waar zullen jullie naartoe vertrekken ? En indien daar nog niet aan gedacht is, join mij daar? ~stealth
 2. Hoezo niet? Heb zelf een website, al dan well geen forum, ik betaal daar een beetje geld voor 1 keer per jaar, en dat wordt automatisch afgeschreven. Uitgaande dat er mensen blijven bezoeken, mods aanwezig zijn die het forum onderhouden en er af en toe een donatie gemaakt wordt moet dit makkelijk te halen zijn. Ik weet niet bij welke overpriced organisatie preppers.nl gehost wordt, maar die zijn dan zekers wel stukken duurder dan one.com als het om de community pod gaat, dan ben ik heel benieuwd naar waar het dan wel besteed aan gaat worden. aangezien iedereen dit forum kwijt is.
 3. Vertel mij wat. Ik ben een student, in een studentenhuis, had vamorgen in de huis whatsapp gezecht dat als iemand nog naar de plee wilt ze wc papier moeten halen. Ik had mijn eigen reserve rol wel opgehangen. Je ken t raden. Geen WC papier en moet kei nodig scheiten. x) Hebben verdoorie niet eens oudekranten dankzij de nee nee stikker xD Ik peer hem zelf denk ik naar doomsdaypreppers.com die is niet onder beheer van 1 persoon, dus die zal er altijd zijn. Wel jammer want ik had wat uitgebreide posts hier. Ook had de community pot makkelijk voor de komende 60 jaar het domein en de opslag kunnen betalen. Dit had gewoon geautomatiseert kunnen worden. Kennelijk gaat dit gewoon lekker gebruikt worden voor iets compleet willekeurig. Zelf ben ik nooit een kei grote poster geweest, af en toe heb ik iets geplaatst en toen ik de meeste onderwerpen wel gehad had ben ik alleen nog maar wezen lezen. Vind het wel jammer dat het forum ten einde is gekomen want ik kwam hier ongeveer 2-3 keer per week.
 4. Best wel uit het niets dit O.o Nu heb ik alleen nog doomsdayprepperforums.com over >. Ik ga het wel jammer vinden dat ik niemand meer van het forum zal herkennen als ik naar beursen en dergelijke ga Het was nogal leuk om te herkennen maar niet herkent te worden ^^"
 5. Heb ze allebij naast elkaar, coyote = rush24, black = rush12 Niet zo heel veel verschil in grote dus.. Ik heb een vegelijkbaar in grote tas die een waistband erbij heeft, en die wint meestal mijn voorkeur omdat ik het gewicht beteter kan verdelen en de tas beter op zijn plek blijft er mee. Liggende aan wat u van plan ben zou ik u aanraden om in overweging te nemen of u molle wel echt gaat gebruiken, zo niet dan zijn er zat outdoor rugtassen die mischien beter voor uw doelen zijn
 6. whoops yup, verkeerde van de 2 gepakt, das idd mn rush 12, als men de 12 en 24 naast elkaar gooit is het verschil van de verhoudingen niet zo heel groot. Mischien 5 cm breder/hoger ofzo. 5 cm is ongeveer even breed als zo'n plankje van de vloer.
 7. Ik heb zelf de Rush24, ik gebruik hem als sport tas en voor logeren, vind hem zelf aan de te kleine kant. Voor de foto even een meindl boot ernaast geplaatst zodat men de verhoudingen kan zien. (Correctie, op de foto staat mijn Rush12 verkeerde gepakt) Ook zou ik graag een waist band hebben en dat heeft deze tas niet. Mijn eigen voorkeur gaat echter uit naar de Rush72.
 8. Europa zou enorme voordelen ondervinden door het aanbod te accepteren. Op het moment is er inderdaad verdeeldheid in Europa. Mischien is dit omdat het begint in te zinken dat een oorlog tussen de VS en Rusland in onze eigen tuin plaats zal vinden als we met de VS in bed blijven. Zelf ben ik voor een sterker onhafhankelijk Europese Unie met een europees leger en een neutrale positie en houding naar het buitenland. Op het moment worden we misbruikt door de VS. Maar als we als EU landen uit elkaar vallen, dan word de helft van ons misbruikt door Rusland en de andere helft door de VS. Want werkelijk, wie zitten er achter onze econommische problemen? Achter onze veiligheids problemen? Als wij niet in NATO zaten, en amerikas agenda uit voerden, hadden wij dan zo'n groot doelwit geweest van terroristen uit het midden oosten? Participatie in de bemoeienis met andere landen die niet eens op ons continent zitten, is wat ons deze kuil heeft gegraven... En wat hebben we er mee bereikt ? we hebben nu voor IEDEREEN in landen als Iraq, Afghanistan en Libie hun leven en land verziekt. We hebben landen zo ver de grond in gestampt dat het tientallen jaren zal duren voor ze weer enigzins stabiel worden. We hebben zelfs de kans gegeven aan terroristen om hun eigen kalifaat op te zetten. Allemaal in het belang van een ander land. Fuck dat man. Is dat alles wat er van ons geworden? een stuk gereedschap voor het gebruik van andere landen? Als we samen blijven als een sterk onafhankelijk EU en een dikke vinger opsteken naar de VS en hun dominantie over ons en onze eigen gezamelijke weg inslaan, dan halen we meerdere doelen: - Soevereiniteit - Sterke economische banden met zowel de VS als Rusland - Economische stabiliteit door de vrijheid om onze eigen valuta uitwisselingen te regelen buiten de dollar om. - Een halt van europese participatie in het verzieken van landen die op Amerika's shit list staan. - Een kans om de belangen van onze eigen bevolking voorop te zetten, ipv de belangen van de Amerikaanse oorlogs machine en sterk genoeg staan om niet onder de spreuk te vallen van een ander monster. Ik ben van de opinie dat de Eurasian Economic Union een kans is en mogenlijkheid om gemakkelijker uit dit graf te klimmen dat we voor ons zelf hebben gegraven. Maar hey wie ben ik, wat weet ik nou van de wereld? ik ben toch maar een studentje die dalijk de lul is als de beslissingen van mijn rusophobische corrupte senioren eindigen in leven lang verblijf in een humanitair kamp dat zogenaamt kansen moet bieden nadat alles waar we ooit voor gewerkt hebben de grond in is gestamt door een oorlog tussen amerika en rusland op europees grond gebied. Ik verheug me er op om in een geruineerd europa te leven. De radio activiteit en de mijnen zullen me goed doen.... bedankt...
 9. Rusland wil niet... Maar NATO (voornamelijk amerika) wel
 10. Dat slaat toevallig ook op heel oost Europa, Frankrijk, Italië, Eurazië, delen van Azië en grote delen van Noord-Amerika. Koude winters en Warme zomers is immers het soort klimaat waar de meeste mensen willen wonen. Overigens had ik natuurlijk ook Warme Zomers en Regen Seizoenen kunnen noemen, maar het klimaat van zuid Amerika en delen van azie lijken mij niet echt van toepassing op dit forum. Het Klimaat Warme zomers, Koude winters is gewoon het meeste van toepassing naar waar het meeren deel naar op zoek is. Respect voor Hongarije heeft niets hiermee te maken. Ik heb het over huizen en schuren platgooien die goedkoper zijn om te herbouwen of nieuw te bouwen in plaats van op te lappen of te verbouwen. Nogmaals het enige wat ik in betrekking tot Hongarije zij was dat de taal moeilijk was. Mensen, Als jullie een probleem hebben, ga even lekker verder in PM's ipv off-topic hier te discussiëren over de betekenis van mijn worden. Want als u letterlijk de tekst interpreteerde zoals hij geschreven was zonder conclusies te trekken dan was er niets aan de hand geweest.
 11. Iedereen noemt het eigenlijk al. Je kan vaak spul kwijt onder je bed. Ook kan je een hiking rugzak kopen, vullen met preps en aan de muur hangen. Staat nog avontuurlijk ook. (natuurlijk moet je wel zorgen dat het een muur is die het houd en de juiste bevestigingen gebruiken ;P) Onder je bank kan ook een hoop en op/in je kast kan je vast en zeker ook het een en ander kwijt. Nu heb je al een heel keuken kasje tot je beschikking dus dat is ook weer mooi mee genomen. En onder planken kan je vaak wel een rekje hangen waar je nog meer spullen op kunt leggen. Verder vind ik KungFuFox wel met goeie tips voor je komen. Ik doe dit voor kamperen ook altijd. Ik heb altijd graag 1 plastic pot aan chocolademelk bij me, wat alleen nog gekookt water nodig heeft. Suiker, Chocolade en Melk Poeder heb ik gewoon samen gegooid en gemengd waardoor het altijd het zelfde aantal schepjes is dat ik moet nemen. (nu zul je denken, wtf overbodige luxe. Ach, als je het koud hebt, alles is kut en je voelt je verrot dan is een kop chocolade melk, thee of gewoon water met suiker heerlijk) Ook kan je kijken naar dingen als van die gerookte worsten. Meestal is dat vacuüm verpakt en gaat het een flinke tijd mee. Haal ook gewoon dingen als Ragout en Erwten soep blikken, het vult lekker en de hele inhoud van het blik is eetbaar.
 12. Mischien ook een handig idee om de app een notificatie te laten geven wanneer iets van voedsel binnen 3-6 maanden over datum gaat + wanneer het over datum gaat.
 13. Yup, vond zelf mijn stukkie ook iets te fell als reactie dus was die al aan het aanpassen. Tja mensen hebben gewoon the big american dream wat huizen tegenwoordig betreft @Raycoupe dan gaan ze al snel denken dat groter beter is. Mensen willen opeens een 5x zo'n grote woonkamer, slaapkamer, badkamer etc etc etc. zonder dat ze zich realiseren dat groter niet beter betekend. Nieuwbouw is over het algemeen niets verkeert mee, maar zoals met alle bouwwerken, zijn er essentiële dingen waar men per regio rekening mee houden. Zo heeft de 1 tornado's die het huis plat kunnen gooien, de ander aantasting door zeewater, en een ander gevaar voor modderstromingen of overstromingen. Als nieuwbouw inderdaad niet mee ontwikkelt met de regio dan is dat inderdaad rampzalig. Dat is dan ook waarom het altijd verstandig is de lokale bevolking om raad te vragen. Naar mijn ervaring in het algemeen is het echter het geval dat wanneer er met een oud huis het een en ander mis is, men vaak door kan blijven gaan met reparaties en verbeteringen die uit eindelijk duurder zijn dan direct plat gooien en herbouwen. Nieuwbouw hoeft echter ook niet met de andere bouw methodes te gebeuren. Nieuwbouw betekend gewoon dat het minder dan 30 jaar oud is. Men kan dus gewoon een nieuwbouw huis hebben dat oude methodes gebruikt ter bijv. isolatie van het huis. De fout die mensen die nieuw zijn in Hongarije blijkbaar maken is dan gewoon dat ze een huis bouwen volgens principes, wensen en materieel die niet gunstig is voor het klimaat waar het zich in bevind. Dat is echter naar mijn idee niet een reden om te weigeren iets nieuw te bouwen of te herbouwen, maar meer een punt van aandacht waar rekening mee gehouden moet worden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...