Ga naar inhoud

Wolverine

Lid niveau 2
  • Items

    47
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Wolverine

  1. Haha. Je zou bijna hopen dat je baas nee zegt!
  2. Eerst de loop door het raam naar binnen steken... En dan om opslag vragen!
  3. Eindelijk is fatsoenlijks om mee naar het werk te rijden!
  4. Om het te maken is een fluitje van een cent.
  5. Volgens mij kun je gemodificeerde sinus niet nauwkeurig meten met een multimeter. Ik heb een kipor2600h. Perfect ding, compact, handzaam, geïsoleerd dus redelijk stil. Regelt zelf het toerental. Aangedreven door een Honda motorblok. Helaas niet nodig gehad door stroomuitval, maar ben er wel op voorbereid
  6. Wolverine

    Urine drinkbaar maken?

    Het regent dat het giet buiten. En dan ga jij je eigen pis drinken?
  7. Paracetamol is slecht voor je lever. Ik heb tramadol, oxycontin (langwerkend) en oxynorm. Die hebben wel wat hallucinerende bijwerkingen. Maar je vermaakt je altijd, haha.
  8. Ik haalde alleen aan dat het ook een spookstadje was. Erg indrukwekkend. Niet om daar een shtf te ensceneren. Want dan krijg je idd problemen. Dat is doel ook naar mijn inziens. De bevolking die er nog woont is niet gecharmeerd van bezoekers die voormalig privé terreinen betreden. Mede door het roven van deuren en kunststof kozijnen.
  9. Oradour Sur Glane is ook zo'n stadje. 300 km onder Parijs. Alleen hier was de kerk minder heilig...
  10. Hier ook een charge tti 2013. Ideaal apparaatje, heb m alle dagen bij. Wel met clip in mijn broekzak. Aan mijn broekriem vind in zo onhandig...
  11. Nee dank je. Ik heb goede morfine pillen en een laag Hb.
  12. Hey heb je misschien een snorring dormouse? klik
  13. Nee natuurlijk niet. Maar je blijft wel lekker op conditie!
  14. Je kunt toch kijken welk toerental je aggregaat draait? Of in ieder geval heb je daar 'een paar maand' de tijd voor gehad. Verbrandingsmotor van je aggregaat af schroeven. Achterwiel uit je fiets slopen en tandwiel op de ingaande as zetten. Ketting leggen en spannen van je generator en fietsen maar.
  15. Op een afstand van +50 meter (als je zijn hazenlip niet kunt zien) kun je het onderscheid ook wel maken door op het gedrag te letten. Een konijn is schrikkerig. Steekt zijn kop omhoog als ie iets hoort. Om vervolgens het hazenpad te kiezen. Een haas is wat lomer.
  16. Als je een paypal account koppelt aan een Visa card ben je ook nog dubbel beschermd tegen verlies of schade. Heb al eens gehad dat ik een geschil met verkoper al had gesloten bleek aankoop defect. Dom, ik had eerst moeten controleren. Toen Visa benaderd. Moest van Visa mailsisseling met verkoper doormailen en item terugsturen. Kreeg direct het aankoopbedrag teruggestort. Dat zie ik de Rabobank nog niet doen. Bovendien krijg je op een visa rekening een mooie creditrente (in vergelijk met andere spaarrekeningen)
  17. Genoteerd! Ik ben alleen nog aan het sparen voor een horloge van 1000 euro, om die vervolgens niet aan te doen als ik naar de rommelmarkt ga.
  18. Na de grote brand van een chemie bedrijf hier op het industrie terrein heb Ik pas geleden twee Dräger volgelaats maskers aangeschaft. Met 2 abek-filters erbij. Filtertje kostte me 11 euro/stuk. Ook makkelijk voor mijn vriendin in de nacht na het stappen als ik een grote shoarma schotel met stinksaus achter me kiezen heb haha.
  19. Ik heb een originele Gerber E-tool. Die heeft een harder blad, kartelrand is super scherp.
  20. Ieder zijn ding. Heb vorig jaar ook een boot gekocht. Gelderblom sportfisherman. Maar als je even geen voortstuwing hebt dan ben je overal aan overgeleverd. Stroming, wind en de goden. Je raakt zo aan lager wal. (4x gehad) Heb dat ding weer weggedaan, voor mij nooit geen bootje meer. Petroleum stoken, of gas geeft vocht als bijproduct. Niet fijn met je voorraad eten aan boord.
  21. Ja ik ging ook van zo'n wit kapje uit. Een filterbus zitten toch doppen op als je m niet gebruikt. Kan dus ook geen vocht bij en kan niet uitdampen.
  22. Hey hallo. Ik vroeg me eigenlijk af waarom je bezuinigd op je eigen veiligheid!? Het rubber uitademventiel zou uit kunnen drogen waardoor het gaat lekken en je dus bij inademen niet meer door de filterstof ademd. Ikzelf zou nieuwe kopen...
  23. @stampede: als je een zwijn schiet, laat je dan niet controleren op Trichinella? Er heeft vorig jaar een heel stuk van in 'De Nederlandse jager' gestaan. Duif villen is niet zo moeilijk, dat zijn maar 2 kleine borststukjes. (als het schot goed zit iig) anders is ie voor de vos. Konijn is een kwartiertje werk. wel 48 uur laten besterven voor het braden. Laten besterven voordat je gaat villen is met dit weer geen optie, dan is ie binnen een uur rot. (door de activiteit in de darmen)
  24. Het is nooit onverstandig om eerst te kijken of informeren of er een veenlaag is waar je doorheen pulst of boort. Het kan zijn dat na het boren enorm veel water omhoog komt die door het veen afgesloten bleef. Als je een enorm debiet op gaat pompen krijg je een toestroming van water. Hou de grondwaterstand goed in de gaten. Heb je grondwater verlaging dan kan het zijn dat grond en of funderingen gaan verzakken. Bovendien is het verboden, ook op eigen terrein om een waterbron te slaan. In Nederland iig, België weet ik niet. Een hoog ijzergehalte kun je oplossen door beluchting van het opgepompte water. Het ijzer gaat dan vlokken en zinkt naar de bodem van het tank. In de tank een overloopschot maken dan heb je schoon water. Desnoods een actief koolfilter en een zandfilter dab heb je het meeste vuil er wel uit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...