Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Wolverine

Lid
 • Aantal items

  47
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Wolverine

 1. Haha. Je zou bijna hopen dat je baas nee zegt!
 2. Eerst de loop door het raam naar binnen steken... En dan om opslag vragen!
 3. Eindelijk is fatsoenlijks om mee naar het werk te rijden!
 4. Om het te maken is een fluitje van een cent.
 5. Volgens mij kun je gemodificeerde sinus niet nauwkeurig meten met een multimeter. Ik heb een kipor2600h. Perfect ding, compact, handzaam, geïsoleerd dus redelijk stil. Regelt zelf het toerental. Aangedreven door een Honda motorblok. Helaas niet nodig gehad door stroomuitval, maar ben er wel op voorbereid
 6. Wolverine

  Urine drinkbaar maken?

  Het regent dat het giet buiten. En dan ga jij je eigen pis drinken?
 7. En dan komen de zzp'ers (zwaar zuipende polen) weer aan werk.
 8. Paracetamol is slecht voor je lever. Ik heb tramadol, oxycontin (langwerkend) en oxynorm. Die hebben wel wat hallucinerende bijwerkingen. Maar je vermaakt je altijd, haha.
 9. Ik haalde alleen aan dat het ook een spookstadje was. Erg indrukwekkend. Niet om daar een shtf te ensceneren. Want dan krijg je idd problemen. Dat is doel ook naar mijn inziens. De bevolking die er nog woont is niet gecharmeerd van bezoekers die voormalig privé terreinen betreden. Mede door het roven van deuren en kunststof kozijnen.
 10. Oradour Sur Glane is ook zo'n stadje. 300 km onder Parijs. Alleen hier was de kerk minder heilig...
 11. Hier ook een charge tti 2013. Ideaal apparaatje, heb m alle dagen bij. Wel met clip in mijn broekzak. Aan mijn broekriem vind in zo onhandig...
 12. Meningen genoeg hier... Maar gaat er daadwerkelijk iemand? (die geen hond heeft? Lol)
 13. Als ze alles nog moeten hebben en ze hebben op dit moment alleen geluidsapparatuur en diesel generatoren dan kun je verder niet echt over een kamp spreken wel? En is aanstaande vrijdag niet een beetje kort dag?
 14. Ik neem aan dat als de straling 14000x hoger is dan Chernobyl er weinig terecht komt van een kamikazi actie. Dan val je al uit mekaar voordat je überhaupt in de buurt bent. Lang leve de op afstand bestuurbare robot!
 15. Ik heb het al eerder gezegd: met een Cyaankali pil! Niks sjouwen en stressen, gewoon eruit stappen voordat het te gek wordt.
 16. Nee dank je. Ik heb goede morfine pillen en een laag Hb.
 17. Hey heb je misschien een snorring dormouse? klik
 18. Nee natuurlijk niet. Maar je blijft wel lekker op conditie!
 19. Je kunt toch kijken welk toerental je aggregaat draait? Of in ieder geval heb je daar 'een paar maand' de tijd voor gehad. Verbrandingsmotor van je aggregaat af schroeven. Achterwiel uit je fiets slopen en tandwiel op de ingaande as zetten. Ketting leggen en spannen van je generator en fietsen maar.
 20. Op een afstand van +50 meter (als je zijn hazenlip niet kunt zien) kun je het onderscheid ook wel maken door op het gedrag te letten. Een konijn is schrikkerig. Steekt zijn kop omhoog als ie iets hoort. Om vervolgens het hazenpad te kiezen. Een haas is wat lomer.
 21. Hm ja ik vraag me toch af hoe je je prepared tegen alle scenario's die zich in een Wereldoorlog voor kunnen doen. Zoals een opgejaagde Jood in de 2e wo, kun je het thuis of in een bol toch ook niet echt lang volhouden lijkt me. Tijdens Kristalnacht waren de Duitsers toch ook niet echt te stoppen. Voor mij, denk ik dat het enigste wat een humane eind oplossing (endlösing) is, toch een cyaankali pil is.
 22. Als je een paypal account koppelt aan een Visa card ben je ook nog dubbel beschermd tegen verlies of schade. Heb al eens gehad dat ik een geschil met verkoper al had gesloten bleek aankoop defect. Dom, ik had eerst moeten controleren. Toen Visa benaderd. Moest van Visa mailsisseling met verkoper doormailen en item terugsturen. Kreeg direct het aankoopbedrag teruggestort. Dat zie ik de Rabobank nog niet doen. Bovendien krijg je op een visa rekening een mooie creditrente (in vergelijk met andere spaarrekeningen)
 23. Genoteerd! Ik ben alleen nog aan het sparen voor een horloge van 1000 euro, om die vervolgens niet aan te doen als ik naar de rommelmarkt ga.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...