Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

zwellever

Lid
 • Aantal items

  700
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

726 Uitstekend

2 Volgers

Over zwellever

 • Titel
  Specialist

Recente bezoekers van dit profiel

1880 profielweergaven
 1. Een handschakelbak kan je belasten tot hij bij wijze van de motor af kan laten slaan,nog nooit een 4x4 met automaat horen "kreunen",bovendien heb je al minstens 10%vermogensverlies in de vloeistof koppeling,om nog maar niet te spreken over de slip verliezen van dat koppelingssysteem. Automaat is leuk bij een zware 8 of 12 cilinder benzine 4x4 die toch al niet weet waar hij met z'n vermogen moet blijven maar niet bij normale 4x4,anders zou iedere 4x4 wel een automaat zijn ipv een standaard hy/low handbak.
 2. Creativiteit ken geen grenzen; http://www.liveleak.com/view?i=763_1390681949
 3. Die PvdD heeft idd opvallend vaak heel goede standpunten en is niet bepaald huichelachtig te noemen,ze zal dan ook zeker nog flink groeien. Echter het grote nadeel vind ik dat Marianne Thieme creationist is en lid is van een vrij enge kerkgenootschap,dat weerhoud me er van op ze te stemmen.
 4. Couscous kan ook lekker zijn zonder vlees en eindeloos te variƫren. Vegetarische couscous; http://www.marokkaanserecepten.com/couscous-met-groenten-vegetarische-couscous/
 5. zwellever

  De zaak Demmink

  Nee,maar net zo goed als een lijk een dik,dun,gezwollen ,lelijk,mismaakt lijk kan zijn ,kan het ook een vermoord lijk zijn. Nog meer *** met commentaar op dit non-issue?
 6. Toen de Opvreters in Weert kwamen,mocht je niet eens je eigen auto in je garage hebben staan als je aan de route waar de uitverkorenen zich liet adoreren door hun onderdanen,woonde. Ja echt,volgens alle peilingen worden ze op handen gedragen door het volk maar ondertussen schijten ze wel 7 kleuren stront voor dat zelfde volk.
 7. zwellever

  De zaak Demmink

  Niet ieder lijk is een vermoord lijk,wijsneus:p
 8. zwellever

  De zaak Demmink

  Heb het boek "de Demmink doofpot" van voor tot achter gelezen,en idd,er staat geen enkel keihard bewijs voor z'n schuld in. Net zo min als het een "bewijs" is dat ik een moordenaar ben als ik uit een huis loop met bebloed mes in m'n handen waar 5 minuten later een vermoord lijk wordt gevonden. De kans dat er iets fout zit is echter tamelijk aannemelijk in beide gevallen.
 9. Ik zit in een roeiboot die met een slijtend touw vastgebonden zit aan de Titanic,voor een redelijke vergoeding trekt die mij voort en voorziet mij van de geneugten van zo'n luxe cruise schip. Het eeuwige dilemma is wanneer het touw te kappen om niet meegezogen te worden in de alles verzwelgende maalstroom als dat schip eenmaal zinkt. Ook hoop ik snel genoeg weg te kunnen roeien van de duizenden drenkelingen die mij en een paar soortgelijke roeibootjes vol hoop,jaloezie en wanhoop,ongetwijfeld,lafjes, een beetje knullig weg zien roeien van het dan gezonken schip.
 10. Gewoon lid worden van zo'n vereniging en iedere week je gezicht laten zien,dan komt de hulp/ondersteuning van zelf,ook zonder cursus. Zo ben ik iig heel wat wijzer geworden:)
 11. Zelfs voor starters is een dalende markt geen probleem, Stel de prijzen dalen 10%, een huis wat je kocht voor een ton is nu nog maar 90000 waard, het huis van oorspronkelijk 150000 wat je daarna wilde kopen is echter ook 10% gedaald naar 135000! Ondanks een dalende markt kost je nieuwe huis dus 5000 minder als dat het gekost zou hebben bij een gelijk blijvende markt en kan de prijs zelfs nog verder zakken,na aankoop, om quitte te spelen ivg met de oorspronkelijke prijs.
 12. Daarentegen als je op zoek bent naar kitscherige betonnen leeuwen voor op je oprit, plastic rozen en Eddy Wally etc..........
 13. Haha,idd; Bubba met-de rode-baret! Wat een loser ben je als je meent je persoonlijke ego te moeten uitdragen door het dragen van een rode baret in een dergelijke freak show?
 14. PvdA bashen altijd + veel maar politici als burgemeester Verver,Jos van Rey,enkele PVV kopstukken etc mogen zeker niet ontbreken in dit soort lijstjes!
 15. Felie,en tevens hoop ik dat de winnaars vertellen hoe hun voorspelling tot stand is gekomen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...