Ga naar inhoud

zwellever

Lid niveau 2
 • Aantal items

  700
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door zwellever

 1. Een handschakelbak kan je belasten tot hij bij wijze van de motor af kan laten slaan,nog nooit een 4x4 met automaat horen "kreunen",bovendien heb je al minstens 10%vermogensverlies in de vloeistof koppeling,om nog maar niet te spreken over de slip verliezen van dat koppelingssysteem. Automaat is leuk bij een zware 8 of 12 cilinder benzine 4x4 die toch al niet weet waar hij met z'n vermogen moet blijven maar niet bij normale 4x4,anders zou iedere 4x4 wel een automaat zijn ipv een standaard hy/low handbak.
 2. Creativiteit ken geen grenzen; http://www.liveleak.com/view?i=763_1390681949
 3. Die PvdD heeft idd opvallend vaak heel goede standpunten en is niet bepaald huichelachtig te noemen,ze zal dan ook zeker nog flink groeien. Echter het grote nadeel vind ik dat Marianne Thieme creationist is en lid is van een vrij enge kerkgenootschap,dat weerhoud me er van op ze te stemmen.
 4. Couscous kan ook lekker zijn zonder vlees en eindeloos te variëren. Vegetarische couscous; http://www.marokkaanserecepten.com/couscous-met-groenten-vegetarische-couscous/
 5. zwellever

  De zaak Demmink

  Nee,maar net zo goed als een lijk een dik,dun,gezwollen ,lelijk,mismaakt lijk kan zijn ,kan het ook een vermoord lijk zijn. Nog meer *** met commentaar op dit non-issue?
 6. Toen de Opvreters in Weert kwamen,mocht je niet eens je eigen auto in je garage hebben staan als je aan de route waar de uitverkorenen zich liet adoreren door hun onderdanen,woonde. Ja echt,volgens alle peilingen worden ze op handen gedragen door het volk maar ondertussen schijten ze wel 7 kleuren stront voor dat zelfde volk.
 7. zwellever

  De zaak Demmink

  Niet ieder lijk is een vermoord lijk,wijsneus:p
 8. zwellever

  De zaak Demmink

  Heb het boek "de Demmink doofpot" van voor tot achter gelezen,en idd,er staat geen enkel keihard bewijs voor z'n schuld in. Net zo min als het een "bewijs" is dat ik een moordenaar ben als ik uit een huis loop met bebloed mes in m'n handen waar 5 minuten later een vermoord lijk wordt gevonden. De kans dat er iets fout zit is echter tamelijk aannemelijk in beide gevallen.
 9. Ik zit in een roeiboot die met een slijtend touw vastgebonden zit aan de Titanic,voor een redelijke vergoeding trekt die mij voort en voorziet mij van de geneugten van zo'n luxe cruise schip. Het eeuwige dilemma is wanneer het touw te kappen om niet meegezogen te worden in de alles verzwelgende maalstroom als dat schip eenmaal zinkt. Ook hoop ik snel genoeg weg te kunnen roeien van de duizenden drenkelingen die mij en een paar soortgelijke roeibootjes vol hoop,jaloezie en wanhoop,ongetwijfeld,lafjes, een beetje knullig weg zien roeien van het dan gezonken schip.
 10. Gewoon lid worden van zo'n vereniging en iedere week je gezicht laten zien,dan komt de hulp/ondersteuning van zelf,ook zonder cursus. Zo ben ik iig heel wat wijzer geworden:)
 11. Zelfs voor starters is een dalende markt geen probleem, Stel de prijzen dalen 10%, een huis wat je kocht voor een ton is nu nog maar 90000 waard, het huis van oorspronkelijk 150000 wat je daarna wilde kopen is echter ook 10% gedaald naar 135000! Ondanks een dalende markt kost je nieuwe huis dus 5000 minder als dat het gekost zou hebben bij een gelijk blijvende markt en kan de prijs zelfs nog verder zakken,na aankoop, om quitte te spelen ivg met de oorspronkelijke prijs.
 12. Daarentegen als je op zoek bent naar kitscherige betonnen leeuwen voor op je oprit, plastic rozen en Eddy Wally etc..........
 13. Haha,idd; Bubba met-de rode-baret! Wat een loser ben je als je meent je persoonlijke ego te moeten uitdragen door het dragen van een rode baret in een dergelijke freak show?
 14. PvdA bashen altijd + veel maar politici als burgemeester Verver,Jos van Rey,enkele PVV kopstukken etc mogen zeker niet ontbreken in dit soort lijstjes!
 15. Felie,en tevens hoop ik dat de winnaars vertellen hoe hun voorspelling tot stand is gekomen.
 16. Nogmaals;alleen je cam afplakken is net zoiets als een plaatstalen voordeur met 3 loodzware grendels plaatsen en tegelijkertijd je achterdeur open laten staan "want daar komt toch nooit iemand" Alsof er iemand interesse zou hebben in die ongeschoren koppen en geroggel via je mic.
 17. Liever 80 worden op een boterham kaas als 100 op een bordje linzenpap:eek:
 18. Veel interessants is er niet te zien als ze m'n cam aan zetten evenzo voor m'n mic. Veel erger vind ik dat ze in m'n laptop kunnen zien waar ik kom,wie m'n contacten zijn,wat ik opsla,m'n bankzaken etc. Is er een programmaatje wat dergelijke diepe penetratie registreert en/of herleid naar de dader? En dan bedoel ik niet bv een google die bij houd welke site's je bezoekt natuurlijk
 19. En als je blijft huren weet je een ding zeker,nl. dat je de rest van je leven zeker slaaf van het systeem zult zijn en blijven,zonder ooit uitzicht te hebben op iets wat echt van jou is. Ik heb er geen cijfers van paraat maar volgens mij bestaan er ook bijna geen andere landen waar huren,om onduidelijke redenen, zo op een voetstuk is geplaatst als in NL.
 20. De enige "heldendaad" van NL tijdens de WO1 bestond er uit vooral van twee walletjes eten door o.a. beide zijdes te voorzien van morfine en cocaïne uit Hare Majesteit's eigen "Nederlandsche Cocaïne Fabriek". En uiteraard uit het opvangen van "Nonkel Willie",die Duitsland na WO1 uitgerapt werd. http://www.vice.com/nl/read/de-nederlandse-cocainefabriek-0000030-v6n11
 21. Iedereen die een beetje van pneumatiek weet,weet dat perslucht economisch gezien zo'n beetje de slechts denkbare optie is,google maar eens op "perslucht als energiedrager" Dit autootje is trouwens in 2011 al eens kritisch onder de loep genomen; http://www.scientias.nl/waar-blijft-de-persluchtauto/31100
 22. Tegen een dergelijke oersterk,goed onderbouwd punt valt niet meer op te argumenteren.......
 23. Mag een haat/liefde verhouding ook?
 24. nederlandse sch Dat kon wel eens juist het probleem zijn;er is met de buitenlandse,prestigieuze ogen naar NL gekeken,dus niet met de Nederlandse zombie ogen.
 25. Een volksopstand in Nederland? Hahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahha,snif ppfffffhihihihihihihahahahahhaha.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...