Ga naar inhoud

Wolverine

Lid niveau 2
 • Aantal items

  47
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Wolverine's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

20

Community reputatie

 1. Haha. Je zou bijna hopen dat je baas nee zegt!
 2. Eerst de loop door het raam naar binnen steken... En dan om opslag vragen!
 3. Eindelijk is fatsoenlijks om mee naar het werk te rijden!
 4. Om het te maken is een fluitje van een cent.
 5. Volgens mij kun je gemodificeerde sinus niet nauwkeurig meten met een multimeter. Ik heb een kipor2600h. Perfect ding, compact, handzaam, geïsoleerd dus redelijk stil. Regelt zelf het toerental. Aangedreven door een Honda motorblok. Helaas niet nodig gehad door stroomuitval, maar ben er wel op voorbereid
 6. Wolverine

  Urine drinkbaar maken?

  Het regent dat het giet buiten. En dan ga jij je eigen pis drinken?
 7. En dan komen de zzp'ers (zwaar zuipende polen) weer aan werk.
 8. Paracetamol is slecht voor je lever. Ik heb tramadol, oxycontin (langwerkend) en oxynorm. Die hebben wel wat hallucinerende bijwerkingen. Maar je vermaakt je altijd, haha.
 9. Ik haalde alleen aan dat het ook een spookstadje was. Erg indrukwekkend. Niet om daar een shtf te ensceneren. Want dan krijg je idd problemen. Dat is doel ook naar mijn inziens. De bevolking die er nog woont is niet gecharmeerd van bezoekers die voormalig privé terreinen betreden. Mede door het roven van deuren en kunststof kozijnen.
 10. Oradour Sur Glane is ook zo'n stadje. 300 km onder Parijs. Alleen hier was de kerk minder heilig...
 11. Hier ook een charge tti 2013. Ideaal apparaatje, heb m alle dagen bij. Wel met clip in mijn broekzak. Aan mijn broekriem vind in zo onhandig...
 12. Meningen genoeg hier... Maar gaat er daadwerkelijk iemand? (die geen hond heeft? Lol)
 13. Als ze alles nog moeten hebben en ze hebben op dit moment alleen geluidsapparatuur en diesel generatoren dan kun je verder niet echt over een kamp spreken wel? En is aanstaande vrijdag niet een beetje kort dag?
 14. Ik neem aan dat als de straling 14000x hoger is dan Chernobyl er weinig terecht komt van een kamikazi actie. Dan val je al uit mekaar voordat je überhaupt in de buurt bent. Lang leve de op afstand bestuurbare robot!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...