Ga naar inhoud

Overlever

Lid
 • Aantal items

  226
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Overlever

 1. Terroristen heb ik nog niet gespot wel steeds meer en veeel meer kleine crimineeltjes overal. Ik denk dan ook dat er daarom meer blauw op straat is.
 2. Probeer de nieuwe Bug Out Box eens.preppersbox.com ideaal voor in de achterbak van de auto.
 3. Beide korea's zijn dan ook technisch gezien nog in oorlog aangezien er nooit een oorlogsverdrag getekent is, net als Duitsland en USA technisch gezien nog steeds in de tweede wereld oorlog zijn.
 4. Super. Moestuintje is alleen wat lastig als je er slechts 1 keer per jaar bent
 5. Oh dat is ook leuk, dan kan een slimme hacker allerlei lollige alerts verspreiden . Alles maar met software oplossen, je zou denken dat je zelf wel een softwareprogrammatje kan schrijven die keer op keer betere beslissingen neemt dan die multimiljarden kostende overheid.
 6. 100% aangezien iets van 75% van alle reactoren al lekken en het feit dat er onverklaarbare nuclaire rookwolken door europa trekken van tijd tot tijd kan het niet anders dan dat het een keertje fout gaat. Sowieso hebben bijna alle reactoren niet meer dan 3 dagen diesel om de reactoren te koelen bij calamiteiten.
 7. @Enigma13 je gaat voorbij het moraal van mijn post. Zodra de overheid eenmaal iemand kan verbieden kinderen te krijgen is het hek van de dam, en zak de volgende regering, een andere groep aanwijzen die geen kinderen mag krijgen. Zo zou je kunnen stellen dat mensen met een genetische aandoening geen kinderen mogen krijgen omdat ze geld kosten, of misschien is het wel beter dat alle linkse mensen zich niet voor moeten planten zodat je een betere maatschappij krijgt . Zo heeft iedereen wel een lijstje van mensen die zichzelf niet zouden moeten vermenigvuldigen, maar ooit pas je zelf in dat lijstje van iemand die aan de macht is.
 8. Ja haha, en laten nou preppers als zwakzinnige geclassificeerd worden in het nieuwe geheime EU dictaat door een onbekende EU commissie.
 9. @Wafels dat ben ik natuurlijk helemaal met je eens. We streven er echter naar om zoveel mogelijk mensen voorbereid te laten zijn op een dag dat het allemaal een keertje niet allemaal door de staat geregeld is, zoals een massale stroomstoring. Met deze box ben je sowieso goed voorbereid als je ook nog eens de juiste kennis hebt maak je een goede kans om meer onheil te overleven als zonder goede preppersspullen. Het is veel geld uiteraard maar wat je ervoor krijgt is het een koopje.
 10. www,preppersbox,com.Nieuwe website die een volledige en hoogwaardige preppersuitrusting verkoopt voor een habbekrats. In 1 keer een volledige bugout box, die gevuld is met werkelijk alles wat je nodig hebt, van tent en slaapzak tot aan een houtgasbrander. Bijl, machete, mes, waterdichte tas, naaisetje, ehbo etc etc etc ideaa voor zowel de beginner die geen tijd en zin heeft om 70 verschillende items te kopen en net zo handig voor de ervaren survivalist die nog een Bug Out Box zoekt voor in de auto. Modbreak: link ongeldig gemaakt.
 11. Nee lijkt me niet om heel eerlijk te zijn. Een trekkarretjes ka wel makkelijker zijn zolang je op een mooie rechte gladde asfaltweg bent. Maar wat als die weg is geblokkeerd en je alsnog van de weg afmoet..? Met een karretje zal het helemaal niet gaan en nu is die tas ineens wel zwaar maar wel veel makkelijker dan een karretje.
 12. Als je de preppersbox in je auto zet is het technisch gezien ook een box op wieltjes. BOB en Bug out box op wieltjes walla opgelost
 13. Is dit niet veel handiger? www,preppersbox,com zet je hem gewoon in je auto en klaar is kees Modbreak: link onklaar gemaakt
 14. Kan ik wel krijgen, maar never nooit niet voor de prijs die hij geeft. minstens 3 of 4 keer zo duur.
 15. ja, en als het goedkoper wordt is het de gelegenheid voor de overheid om het gewoon meer te gaan belasten net als met de benzine etc etc
 16. niet voor die prijzen in je link in iedergeval. Voor het maken van de preppersbbox ben ik op zoek geweest naar grote waterdichte dozen maar voor een bruikabere maat 30x45x70cm betaal je al snel 200 euro. Een waterdicht tonnetjes zoals hierboven is natuurlijk veel goedkoper, maar ook van mindere kwaliteit.
 17. USB zonnepaneeltjes werken prima, je hebt gelijk wat betreft hoe groter hoe beter. Als jouw zonnepaneeltje midden in de zon niet genoeg kracht heeft om je telefoon op te laden dan zal het zonnepaneeltje kleiner als 5 watt zijn geweest. kleiner dan 20cm bij 20cm. Met een usb zonnepaneeltje van 7 tot 10watt laadt jouw smartphone prima op in volle zon, en zelfs met een klein beetje bewolking. Een usb handdynamo'tje is altijd een goed idee maar die wekt veeeeeel minder stroom op dan een zonnepaneeltje van 7 watt. tevens moet je berekenen dat jouw stroom met een handdynamo'tje 1 man uur kracht kost. Je telefoon opladen kost jou de hele avond draaien, in plaats van je telefoon met zonnepaneeltje een uurtje in de zon leggen.
 18. vraagje: als je krap bij kas zit hoe ga jij er dan een BOL van maken? Stukje grond kopen is makkelijk en goedkoop maar om er wat bruikbaars op te zetten is vele malen duurder en arbeidsintensiever. dat gebouwtje heeft zo te zien geen riolereing en drinkwatertoevoer wat vaak verplicht is om er een of meerdere nachten te verblijven. (al ken ik de wetten in duitsland niet.) Als je enkel riolering en drinkwatertoevoer aan moet leggen ben je al een paar duizend euro verder. Dat huisje opknappen is ook niet gratis. Als je een stuk grond wilt kopen als BOL, vraag ik me altijd af je niet beter gewoon ergens je tentje neer kan zetten als de atoombommen de grote steden hebben weggevaagd..... heb je dan echt een stukje weiland nodig. Sowieso zou ik eerst eens de wetten opzoeken van duitsland.
 19. er is al een jaar oorlog in Oekraine
 20. Directe democratie. ik ben voor. In Zwitserland mag elke burger zijn stem uitbrengen voor elke belangrijke beslissing in het land. In tegenstelling tot in Nederland waar je nooit never je stem kan uitbrengen voor een belangrijke beslissing. En in europa al helemaal niet, daar wordt de president in geheime vergaderingen benoemd.
 21. Je krijgt je accu wel vol maar een 18volt zonnepaneel is net te sterk voor een 12 volt accu, gaat je accu geheid sneller van kapot en dat wil je juist niet na een SHTF dat je enigste accu snel het leven laat. Voor 20 euro heb je al een zonnelaadregelaar bijvoorbeeld hier (http://www.zonnepaneeltjes.nl/accesoires/zonne-laadregelaar.html). Ook kan je een voltage regelaar gebruiken die 18 volt omzet in 5volt USB: http://www.zonnepaneeltjes.nl/accesoires/voltage-regelaar.html Bij bewolking kan je uitgaan van 10 tot 15% van de normale opbrengst van een zonnepaneel. Als je een zonnepaneel van 100 wat hebt hou je dus ongeveer nog 10watt over wat genoeg is om wat betterijen op te laden. loodbatterijen worden vaak met 200mah per stuk opgeladen. Tevens kan je ook een klein usb zonnepaneeltjes kopen die je ook in je auto of BOB kan laten.
 22. Ziet er netjes uit toch, maar zoals al gezegd is zul je het nooit weten zonder het zelf uit te testen. Mjn ervaring met multitools is dat ze toch kwijtraken voordat ze stuk gaan, ik zou hem dus gewoon kopen en testen.
 23. Leuk project, succes alvast. Klein puntje van aandacht, het is altijd goed om lokaal iemand te kennen of iemand van thuis af en toe mee te nemen, helemaal alleen ga je het niet redden. Je hebt altijd wel hulp nodig met het een of ander. Los daarvan vraag ik me af hoe lang je nu daadwerkelijk in een tent(je) wil leven? Hoe doe je je was bijvoorbeeld, als je elke dag 2 keer gaat douchen, kleren wassen en afwas in de rivier gaan je buren die stroomafwaarts wonen dat niet leuk vinden. Heb je al genoeg geld om eten voor de eerste 2 maanden te kopen bijvoorbeeld want van het land ga je niet leven dat kan ik ju nu al vertellen. Ook al heb je een geweer en het recht om te schieten dan nog ga je het niet redden met vlees alleen.
 24. Beter nog ontwerpen we gewoon zelf een nieuwe versie straaljagers.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...