Ga naar inhoud

Overlever

Lid
 • Aantal items

  226
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Overlever's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

92

Community reputatie

 1. Terroristen heb ik nog niet gespot wel steeds meer en veeel meer kleine crimineeltjes overal. Ik denk dan ook dat er daarom meer blauw op straat is.
 2. Probeer de nieuwe Bug Out Box eens.preppersbox.com ideaal voor in de achterbak van de auto.
 3. Beide korea's zijn dan ook technisch gezien nog in oorlog aangezien er nooit een oorlogsverdrag getekent is, net als Duitsland en USA technisch gezien nog steeds in de tweede wereld oorlog zijn.
 4. Super. Moestuintje is alleen wat lastig als je er slechts 1 keer per jaar bent
 5. Oh dat is ook leuk, dan kan een slimme hacker allerlei lollige alerts verspreiden . Alles maar met software oplossen, je zou denken dat je zelf wel een softwareprogrammatje kan schrijven die keer op keer betere beslissingen neemt dan die multimiljarden kostende overheid.
 6. 100% aangezien iets van 75% van alle reactoren al lekken en het feit dat er onverklaarbare nuclaire rookwolken door europa trekken van tijd tot tijd kan het niet anders dan dat het een keertje fout gaat. Sowieso hebben bijna alle reactoren niet meer dan 3 dagen diesel om de reactoren te koelen bij calamiteiten.
 7. @Enigma13 je gaat voorbij het moraal van mijn post. Zodra de overheid eenmaal iemand kan verbieden kinderen te krijgen is het hek van de dam, en zak de volgende regering, een andere groep aanwijzen die geen kinderen mag krijgen. Zo zou je kunnen stellen dat mensen met een genetische aandoening geen kinderen mogen krijgen omdat ze geld kosten, of misschien is het wel beter dat alle linkse mensen zich niet voor moeten planten zodat je een betere maatschappij krijgt . Zo heeft iedereen wel een lijstje van mensen die zichzelf niet zouden moeten vermenigvuldigen, maar ooit pas je zelf in dat lijstje van iemand die aan de macht is.
 8. Ja haha, en laten nou preppers als zwakzinnige geclassificeerd worden in het nieuwe geheime EU dictaat door een onbekende EU commissie.
 9. @Wafels dat ben ik natuurlijk helemaal met je eens. We streven er echter naar om zoveel mogelijk mensen voorbereid te laten zijn op een dag dat het allemaal een keertje niet allemaal door de staat geregeld is, zoals een massale stroomstoring. Met deze box ben je sowieso goed voorbereid als je ook nog eens de juiste kennis hebt maak je een goede kans om meer onheil te overleven als zonder goede preppersspullen. Het is veel geld uiteraard maar wat je ervoor krijgt is het een koopje.
 10. www,preppersbox,com.Nieuwe website die een volledige en hoogwaardige preppersuitrusting verkoopt voor een habbekrats. In 1 keer een volledige bugout box, die gevuld is met werkelijk alles wat je nodig hebt, van tent en slaapzak tot aan een houtgasbrander. Bijl, machete, mes, waterdichte tas, naaisetje, ehbo etc etc etc ideaa voor zowel de beginner die geen tijd en zin heeft om 70 verschillende items te kopen en net zo handig voor de ervaren survivalist die nog een Bug Out Box zoekt voor in de auto. Modbreak: link ongeldig gemaakt.
 11. Nee lijkt me niet om heel eerlijk te zijn. Een trekkarretjes ka wel makkelijker zijn zolang je op een mooie rechte gladde asfaltweg bent. Maar wat als die weg is geblokkeerd en je alsnog van de weg afmoet..? Met een karretje zal het helemaal niet gaan en nu is die tas ineens wel zwaar maar wel veel makkelijker dan een karretje.
 12. Als je de preppersbox in je auto zet is het technisch gezien ook een box op wieltjes. BOB en Bug out box op wieltjes walla opgelost
 13. Is dit niet veel handiger? www,preppersbox,com zet je hem gewoon in je auto en klaar is kees Modbreak: link onklaar gemaakt
 14. Kan ik wel krijgen, maar never nooit niet voor de prijs die hij geeft. minstens 3 of 4 keer zo duur.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...