Ga naar inhoud

Boothuisje

Lid
 • Aantal items

  291
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door Boothuisje

 1. Yess dat zou heel fijn zijn! aangezien ik nu toch 24/7 op teamspeak ben, kan ik net zo goed even bij de preppers onder ons kijken
 2. Verdikkeme net weer gemist hoor. En ik zat nog wel op een ander teamspeak kanaal.
 3. Perfecte post weer! Deze gaat in mijn favourites om toch heel eventjes off topic te zijn, om het luchtig te houden in een serieus onderwerp:
 4. Ik ben zelf ook een grote liefhebber van kamperen en ben in de zomer niet achter een beeldscherm te vinden.. heb een vakantiehuisje midden in de bossen en ga binnenkort ook nog een keer in het buitenland survivallen. Ook qua bushcraft ben ik veel in het bos te vinden, al was het staatsbosbeheer niet heel blij met me toen ik een verse tak tot lepel had gesneden Ik denk dat ik mij in beide werelden erg goed kan redden hoor @appelflapje , Damn. Dat wordt afwachten. Maar er komt toch nog genoeg leuks aan, heb vorig weekend btw voor 90% korting op steam ook de alan wake series gekocht
 5. @prepass . ik game op hoog ( professioneel) niveau met vrienden. We verdienen er aardig geld mee en elke avond zitten we wel een uurtje met elkaar te praten, via headset en skype. Ook al wonen een aantal van mijn vrienden ver weg, je blijft ze zo wel spreken, en je deelt nog een leuke hobby met ze ook. @appelflapje , waar kan ik hem pre-orderen?
 6. Geweldig! en @Heksenboot, bedankt voor de mention, had het anders over het hoofd gezien
 7. Redelijk goedkope wegwerp artikelen zoals mondkapjes e.d.: http://www.praxisdienst.nl/nl/Hygiene/Protectiekleding/Operatiekleding/ Wordt tijdens operaties door chirurgen gebruikt, dus deze zijn zeker ook kwalitatief uitstekend voor het verwijderen van kadavers etc. Hier de handschoenen: http://www.praxisdienst.nl/nl/Hygiene/Protectiekleding/Handschoenen/ De wat langere handschoenen ( onderarmen ) staan er als je iets naar beneden scrollt.
 8. Ben anderhalve maand geleden 20 geworden, maar heb mijn verjaardag nog niet gevierd.. ( Hint hint hint)
 9. Geweldig! Erg innovatief. Ga ik ook maar eens proberen.
 10. Het enige waar wij als mens met andere dieren verschillen is de schaal waarop wij oorlog voeren.
 11. Een BOB is heel persoonlijk, als jij vindt dat het zo goed is dan moet je je BOB gewoon zo houden, en niet dingen eruit halen omdat andere mensen het te zwaar vinden. Ik vind het een perfecte lijst, en zou het zo houden. Misschien dat je inderdaad voor die borden een vervanging kan zoeken. ik heb bijvoorbeeld twee mess tins erin zitten, dat zijn zowel bakjes om in te koken, fungeren als borden en als een kom. Drie in een voor minder gewicht.
 12. @RJackel , mooie BOB al! Misschien kan je voor die tasjes aan je riem eens kijken naar een koppelriem van de politie. Daar zitten vaak van die handige tasjes aan. Of desnoods een tasje voor om je dijbeen, waar je normaal als soldaat je magazijnen in kan dumpen. Ik heb er zo eentje die normaal voor airsoft daarvoor is, maar je kan er ontzettend veel in kwijt, ook erg handig omdat je daar je rug niet mee belast. Op particulierebeveiliging.nl staan wel een aantal van die tasjes om je riem, misschien de moeite waard om daar even te kijken.
 13. Tsja. Zombies zijn niet realistisch. Zeker niet als wij als prepper zijnde kijken naar welke rampen mogelijkheid zouden kunnen worden. Desondanks is het wel erg populair in de media ( zie het veelbesproken the walking dead). Dit kan worden gebruikt als "scenario" om mensen voor te bereiden. Want: mensen vinden een aardbeving etc. eng, en de kans dat het gebeurt is toch "verwaarloosbaar klein, dus waarom voorbereiden?" Maar mensen vinden zombies wel leuk, interessant en mysterieus. Hier zouden ze wel voor willen preppen. Dit is in ieder geval naar mijn beleving zo. Ik moet heel eerlijk zijn: ik ben hierom ook begonnen met preppen ( ja, ik was jong, vond het spannend. Nu ben ik serieus) Gewoon omdat het kon, het boekje van Max Brooks gelezen over zombies, the dawn of the dead en [rec] gekeken. Erover praten met vrienden van "hoe zou jij het doen?". Blijft gewoon leuk om over te discussiëren, deels omdat je het als serieus kan opvatten voor iets anders, deels omdat je er gewoon een lolletje over kan hebben. Mijn idee ( ik moet on topic blijven hé): de trappen kapot maken zodat ze niet omhoog kunnen komen, en daar alles maar uitzitten met mijn voorraad want die dingen verhongeren ook, toch?
 14. Dat bedoel ik te zeggen. Voor dat bereik tegen die prijs lijken die walkietalkies veel te mooi om waar te zijn. Die waar ik mee werk zijn dacht ik 5km mits perfecte omstandigheden.
 15. 8 km is niet haalbaar. Héél misschien op een volledig vlak veld, zonder gebouwen, obstakels etc. onder perfecte weersomstandigheden. Ik werk elk weekend met professionele portofoons, die per stuk zo'n kleine 300 euro zijn. Zelfs bij deze dingen is er erg veel storing onderling. vooral beton houdt veel van het geluid tegen.
 16. Ach, met zo'n docu maakt het mij niet zoveel uit dat het z'n eigen draadje krijgt.
 17. Staat hier al: http://preppers.nl/forum/threads/472-Interessante-youtube-filmpjes en hier: http://preppers.nl/forum/threads/43-Prepper-films Desondanks wel een geniale documentaire.
 18. http://www.urbansurvival.nl/index.php?action=article&aid=12451&group_id=20000022&lang=NL Is dit misschien wat voor ze? Zuivert tot 1600 liter water, een stuk meer dus en de prijs valt te overzien. Is geen RVS alleen.
 19. Daar hadden we al zo'n beetje een conclusie over getrokken: erg duur voor weinig water, maar een goed product als je weinig naar je BOB omkijkt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...